1982 написа: аз ако съм богат, ще отида и ще им дам на тези деца
На какви деца ще ги дадеш???
Ти май коментираш нещо, което не си прочел.
Средствата са за закупуване на апаратура за родилен дом, предназначен за недоносени новородени.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
1982 написа: аз ако съм богат, ще отида и ще им дам на тези деца
1982 написа:tsonpen написа:
Ти да не би всеки ден да получаваш справка за харчовете на Домусчиев, че знаеш, че не дарява пари и за други неща?
Лично съм виждал една болница, на която е дал пари и отпред седи рекламата му, името му и обяснение колко, кога и как е дал. Така, че това с децата не е нито първото, нито последното. Тази крадлива мутра явно обича да си чеше егото и да си прави самореклама чрез "благотворителност".
PFC Litex написа:При положение, че няма да ходите на мача, вас, какво ви бърка, за какво ще бъдат изразходвани средствата събрани от входни билети?
d.milanov написа:Феновете на Лудогорец или поне тези, които драскат в този форум, трябва да разберат, че в думите на "1982" и другите упрекващи вашия тим, съдържат голяма доза истина.
d.milanov написа:Феновете на Лудогорец или поне тези, които драскат в този форум, трябва да разберат, че в думите на "1982" и другите упрекващи вашия тим, съдържат голяма доза истина. Не за всичко, все пак са се престарали повечко в плюенето, но за някои неща са прави. И няма как да е иначе, след като и двете титли ги спечелихте по втория начин, само и само да се угоди на някои хора. Затова и ще плюят.
tsonpen написа:На какви деца ще ги дадеш???
Ти май коментираш нещо, което не си прочел.
Средствата са за закупуване на апаратура за родилен дом, предназначен за недоносени новородени.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
tsonpen написа:d.milanov написа:Феновете на Лудогорец или поне тези, които драскат в този форум, трябва да разберат, че в думите на "1982" и другите упрекващи вашия тим, съдържат голяма доза истина.
"1982" е амбициран да упреква нашия тим след загубата им от "Черно море". Той си мисли, че Лудогорец е виновен. Виж в темата за мача. Там са корените на упрека му![]()
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
tsonpen написа:Последицата от всичко е, че след малко с най-голямо удоволствие ще отида да си купя билет за мача. Благодаря ви, злобарчета!![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта