Siegfried написа:Според мен си е доста яка
[offtopic]Но какъв е смисълът да пише отдолу 100, при положение, че в самата емблема присъстват годините 1914 и 2014 ?[/offtopic]
явно смисъла е ,че не сме мъртви
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Siegfried написа:Според мен си е доста яка
[offtopic]Но какъв е смисълът да пише отдолу 100, при положение, че в самата емблема присъстват годините 1914 и 2014 ?[/offtopic]
rzEtw написа:Доста неестетична според мен. Този лавров венец въобще не подхожда на тази квадратна емблема. Ето ви юбилейна емблема за пример![]()
ЕМИЛ написа:Siegfried написа:Според мен си е доста яка
явно смисъла е ,че не сме мъртви
plamenst7 написа:PFC Litex написа:Всичко е добре, само това 1914 - 2014 не го разбирам, догодина клуба ще умира ли, че е поставена крайна година?
Постави си годината на основаване, постави надписа 100 години, лавровия венец и толкова
Ами погледни емблемите на другите клубове за 100 годишнините им и ще го разбереш. Това е юбилейна емблема, а не некролог.
Jürgen написа:На мен пък не ми харесва. Но това ни е най - малкия проблем в момента.
plamenst7 написа:Малко в страни от темата, но говори се за преговори с европейски гранд за мач по случай юбилея. Такъв отбор може да ни смачка с двуцифрен резултат в сегашният ни вид на отбора. Та идеята ми е, ако има възможност за това да се съберат играчите обличали синята фланелка подвизаващи се в други отбори. Ще е интересно да видим отново Дембеле, Жоазиньо, Калво, Рабех, Тасевски и др. в един отбор, а и така ще сме доста по-конкурентни на големите.
PFC Litex написа:Всичко е добре, само това 1914 - 2014 не го разбирам, догодина клуба ще умира ли, че е поставена крайна година?
Постави си годината на основаване, постави надписа 100 години, лавровия венец и толкова
ЕМИЛ написа:plamenst7 написа:Малко в страни от темата, но говори се за преговори с европейски гранд за мач по случай юбилея. Такъв отбор може да ни смачка с двуцифрен резултат в сегашният ни вид на отбора. Та идеята ми е, ако има възможност за това да се съберат играчите обличали синята фланелка подвизаващи се в други отбори. Ще е интересно да видим отново Дембеле, Жоазиньо, Калво, Рабех, Тасевски и др. в един отбор, а и така ще сме доста по-конкурентни на големите.
Е защо се излагаш така ?И кой е този гранд за когото се говори ?
Потребители, разглеждащи този форум: ananas, kolokolo и 33 госта