16:30 Берое-ЛокоПД 3/11/неделя

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Plovdiv_1926
Контакти:

Re: 16:30 Берое-ЛокоПД 3/11/неделя

Мнениеот Plovdiv_1926 » 04 ное 2013 19:46

Единственото хубаво нещо вчера беше новата песен. Поне на нея могат да станат яки избухвации!
Един света, един света и черно-бяла е любовта...

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 04 ное 2013 20:00

Видео нещо не е ли..
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 04 ное 2013 20:21

Plovdiv_1926 написа:Единственото хубаво нещо вчера беше новата песен. Поне на нея могат да станат яки избухвации!

Така е,за съжаление.Честита победа на Берое - напълно заслужена.Можеха да ни "качат" и на по-голяма разлика /нормално,при липсата на титулярните защитници/.Не ми се коментират "събитията" преди и след мача.Жалко наистина,защото Стара Загора беше една от най-приятните дестинации за гостуване,без оглед на резултати и т.н...
Иначе новата песен е супер и мисля,че е едно от най-добрите "попадения" през последните години.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Гагарин Обича Локо
Контакти:

Мнениеот Гагарин Обича Локо » 05 ное 2013 11:11

Пловдив1926 написа:Видео нещо не е ли..

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=blwjYM0KVO8[/youtube]
Изображение

s.th.1926

Мнениеот s.th.1926 » 05 ное 2013 11:35

Трагедията от последните 2 "загуби" е, че Господинов благодарение на Коко, отново влезна в оная "чудесна форма" от първия мач с Витесе... Когато даже и опит за изчистване в тъч, влизаше в неговата врата. Туморът Коко Динев започна да дава разсейки... Ние обаче се радваме на играчи минали през Интер. Не искам и пари за трибуна от Коко Гнусното. Проектът Бесика започна от една фенска идея. Тоя плужек да не посяга с гнусните си ръце към тази фенска мечта! Свеленградска шаврантийо, вън и ти от Локомотив. Видяхме те как кюскаше нарочно топката в стената на Левски!!!!!

Събуди се, ЛОКОМОТИВЕЦО!!!! Ние се радваме на истински неща, а не на "победи" в бутафорни дербита като съботното на Наркоманът от Микре и трупата на Местан, Цветан, Доган, Делян!
Тате, как се пише любов?

Пише се Л-О-К-О-М-О-Т-И-В, сине!

lokopd_fan
Контакти:

Мнениеот lokopd_fan » 05 ное 2013 19:12

Така е за съжаление, имаме отбор, който може да бие всеки в първенството, с изключение на Лудогорец може би. Имаме отбор, който може да влезе в 3-ката, отбор, от който могат да треперят всички. За съжаление това няма да стане с това ръководство.От тук нататък може да се каже къде ще се класираме, кои мачове ще вземем, къде ще паднем и т.н. Колкото по-дълго продължава тази агония, толкова по-дълго няма да достигнем върха.

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 05 ное 2013 19:59

Берое с Ботев Враца ми бяха най-симпатичните отбори в България. След тези истории с мотиките ще обръщаме май палачинката...

Потребителски аватар
Avgusta 1916
Контакти:

Мнениеот Avgusta 1916 » 05 ное 2013 20:34

staria написа:Берое с Ботев Враца ми бяха най-симпатичните отбори в България. След тези истории с мотиките ще обръщаме май палачинката...

Не знам! И аз съм учуден от отношението на повечето ваши ( най-вече малките).Нещо стана на мача на националите в "Б" на мача с Италия , но точно какво... не знам.
За случая с мотиката - нашите пият по едно в една от къщите до стадиона и започват да ги целят с камъни.От там се стига до разправията ,но при съотношение 20 към 5-6 са грабнали подръчни средства.
Разберете се с говедата за случката на националния стадион , аз лично нямам нищо против Локо Пд и феновете му.
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.

Потребителски аватар
Гагарин Обича Локо
Контакти:

Мнениеот Гагарин Обича Локо » 05 ное 2013 20:53

Няма такива филми, играете го умрели лисици ама целите рейсове с футболисти, обикаляте да тормозите обикновени фенове...
При положение, че години наред към вас има огромен реверанс да не ви закачаме в собствения ви град, а вие със селски изпълнения изпъкнахте, палачинката много късно я обърнахме даже прегоря ...
Изображение

Потребителски аватар
balgarin
Контакти:

Мнениеот balgarin » 05 ное 2013 22:20

Пичове, по принцип все ми е тая дали наши се имат с ваши. Фракции, мракции, ултраси - далеч съм от тея неща. Ама някак си ме гъделичкаше, че има някакво разбирателство между беройски фенове и ваши такива. Говорим за футбол. Иначе имам роднини, приятели, колеги от Пловдив (да не говорим, че ми е от любимите градове) и в живота тези неща са много встрани от фенщината. Слава богу!
Аз така ги разбирам нещата:
Вие ни харесвахте до тогава, до като не взехме да ви бием дето ви хванем. Е, това не е приятелство. Това е угодничество. Бях ви задал няколко въпроса след гостуването ни лятото ама никой не ми отговори. Що ли?
Какво стана на националния в Б сектор преди над година на мача България-Италия, когато левскари тръгнаха да се разправят с беройци? И вие, които твърдите, че сте в близки отношения с нашите, как реагирахте?
Кой пръв последните 3 мача между нашите отбори пръв започна да обижда и да скандира нелицеприятни епитети? Да не говорим за предни години колко обичахте да броите до 5 и да ни припомняте злополучния дебют на всеобщия любимец Едо, като ст. треньор на Берое.
Заради няколко болни мозъка и непораснали момчета, ще страдат много други. Мърши има и при вас, и при нас.
п.п.: Иначе поздравления за съпорта, който оказахте на вашите онзи ден. За последната година за пръв път пловдивска агитка при негативен резултат не млъкна и подкрепи отбора си до края на мача.
п.п.2: И за разлика от жалтити, поне с вас пяхме заедно Химна ;) .

Върни се в “Локо Пловдив”