Батков: Възмутен съм от психоатаката на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

petko.h.markov
Контакти:

Re: Батков: Възмутен съм от психоатаката на ЦСКА

Мнениеот petko.h.markov » 05 ное 2013 10:36

ЕМИЛ написа:Батков да се маха по-бързо от Левски , но тук е уцелил 10-ката . Той умее да ви ги казва нещата в прав текст . Това не мога да не му го призная .

Какво точно са казали та се е възмутил?

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 05 ное 2013 10:43

petko.h.markov написа:
ЕМИЛ написа:Батков да се маха по-бързо от Левски , но тук е уцелил 10-ката . Той умее да ви ги казва нещата в прав текст . Това не мога да не му го призная .

Какво точно е казал та се е възмутил?

не съм се възмутил , а го подкрепям тук

"Поздравявам Георги Иванов и съм възмутен от психоатаката на ЦСКА. Това са некоректни постъпки, въздействат на съдиите с цел извличане на облаги. Целта оправдава средствата, може би това им е на тях максимата. Отдавна престанах да се впечатлявам от такива персонажи като Томов", заяви Батков.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 05 ное 2013 10:49

Какво точно са КАЗАЛИ от ЦСКА та Батков се е възмутил?

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 05 ное 2013 10:51

GOLEADOR написа:Левскарите само реват като вдовица за к_р!Даже за неща които не го касаят!

Какво не ни касае? Това са удари по имиджа на ПФК Левски София! Няма да мълчим, ще защитаваме клуба!
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

iliyan

Мнениеот iliyan » 05 ное 2013 10:55

Tommi написа:
GOLEADOR написа:Левскарите само реват като вдовица за к_р!Даже за неща които не го касаят!

Какво не ни касае? Това са удари по имиджа на ПФК Левски София! Няма да мълчим, ще защитаваме клуба!

И какво ви касае , че ЦСКА се оплаква от един шуменски идиот в черно ?!
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
scka

Мнениеот scka » 05 ное 2013 11:00

браво на Батков ,така се прави ,а не като някой тройчовци космоса да му е крив !

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 05 ное 2013 11:01

Tommi написа:

Страшен имидж имате, няма що.Вие сте единствения клуб в който наркомани аминистрират.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 05 ное 2013 11:07

iliyan написа:
Tommi написа:

И какво ви касае , че ЦСКА се оплаква от един шуменски идиот в черно ?!

Преди няколко дена Томов говореше, че имало големи залози на Локо Пд - Левски за точен резултат 2:3. Веднага след Черно море - ЦСКА тоя Котев ли е какъв е не пропусна да спомене Левски. След това някакъв друг каза, че кръгове около Левски нареждат съдии на ЦСКА. И не знам още какви глупости.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 05 ное 2013 11:09

fcb_bg написа:Коой беше казал миналия сезон , че Левски ще стане шампион независимо как и че си имало начини за това? И после изгърмяха бая рефери след мачове на сините.

С малко повече напън ще се сетиш сам - точно написаното от теб означава, че Левски е бил чист и натискът е бил по-скоро в ущърб на клуба.

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 05 ное 2013 11:14

Излишни спорове. Всеки клуб реагира когато се чувства ощетен.
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Върни се в “ЦСКА”