Батков: Възмутен съм от психоатаката на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

valio_cska
Контакти:

Мнениеот valio_cska » 05 ное 2013 09:59

04 ноември 2013 09:13
"Отдавна престанах да се впечатлявам от такива персонажи като Томов", заяви собственикът на Левски
Собственикът на Левски Тодор Батков определи като "психоатака" реакцията на ЦСКА след загубата с 1-2 от Черно море във Варна. Той коментира, че червените въздействат на съдиите с цел извличане на облаги и заяви, че отдавна е спрял да се впечатлява от персонажи като Александър Томов.

"Поздравявам Георги Иванов и съм възмутен от психоатаката на ЦСКА. Това са некоректни постъпки, въздействат на съдиите с цел извличане на облаги. Целта оправдава средствата, може би това им е на тях максимата. Отдавна престанах да се впечатлявам от такива персонажи като Томов", заяви Батков.

Той разкритикува и решението на червените да бойкотират младежкия и юношеския национален отбор.

"Участието за национален отбор е най-важно за всеки състезател. Никога не сме създавали такива проблеми, въпреки че те ни създават с тия непрестанни лагери, все ни ги връщат контузени", каза собственикът на Левски.

"Спокойно, отборът ще има треньор, на който му имаме пълно доверие. Предстоят ни сериозни мачове, два мача с ЦСКА. Възможност има за поправителен. Отборът си има треньор, това е Антони Здравков. От 5 мача – 4 победи. Да, наистина много тежка загуба от ЦСКА, но това беше на 8-ия ден от назначението му. Има време. Така съм казал, при 5 победи ще опростим глобите. Важно е отборът да изиграе с чест оставащите 7 мача за първенство и да елиминираме ЦСКА за купата. Станимир Стоилов си има отбор, постигна важна победа, върна интригата в първенството. Левски си има треньор и той се казва Антони Здравков", заяви Батков.

"Не съм приел оставката на Тонев, въпросът остава открит. Реално той отговаря за строежа. Не сме направили формална промяна, но сега Баждеков еднолично управлява нещата", каза още адвокатът.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Батков: Възмутен съм от психоатаката на ЦСКА

Мнениеот ЕМИЛ » 05 ное 2013 10:01

Батков да се маха по-бързо от Левски , но тук е уцелил 10-ката . Той умее да ви ги казва нещата в прав текст . Това не мога да не му го призная .

valio_cska
Контакти:

Мнениеот valio_cska » 05 ное 2013 10:04

ЕМИЛ написа:Батков да се маха по-бързо от Левски , но тук е уцелил 10-ката . Той умее да ви ги казва нещата в прав текст . Това не мога да не му го призная .

Аха а помниш ли че заради вас е смени цялата СК ? :)

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 05 ное 2013 10:11

valio_cska написа:
ЕМИЛ написа:Батков да се маха по-бързо от Левски , но тук е уцелил 10-ката . Той умее да ви ги казва нещата в прав текст . Това не мога да не му го призная .

Не помня .

Потребителски аватар
tzvetan_tee
Контакти:

Мнениеот tzvetan_tee » 05 ное 2013 10:25

valio_cska написа:

Аз помня, но тогава я смениха заради скандално решение, а вие искате да я сменят, заради 5 см спорна засада + фал... ахахахахах (дузпата е 100%-ва) :) :) :)
КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 05 ное 2013 10:27

Нормално е понякога да има недоволство и някакви психоатаки от отделни хора, но когато това се превърне в политика на цял клуб, вече е скандално, ей, Богу!
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 05 ное 2013 10:27

valio_cska написа:

При това 2 пъти подред!!!

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 05 ное 2013 10:27

Точно пък Батков да се възмущава...
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 05 ное 2013 10:28

Левскарите само реват като вдовица за к_р!Даже за неща които не го касаят!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 05 ное 2013 10:30

Коой беше казал миналия сезон , че Левски ще стане шампион независимо как и че си имало начини за това? И после изгърмяха бая рефери след мачове на сините.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Върни се в “ЦСКА”