Tommi написа:percival написа:
Indirect free kick !
-play in dangerous manner.
Direct free kick.
-kick of atempt to kick opponent.
В случая имаме игра за топката ,ама ти не и не ! Да не говорими за тая дузпа ,която само тичанци и вие "лилавите" видяхте !След като не се показва еднакъв критерий при отсъждания според комисията ,а то си е и така.Как може да се говори за справяне с мача и ,че видиш ли ти ,не трябвало да го наказват наш $танислачо.
Пак ще го напиша.Нека момчетата от фен-клуба в Шумен ,лично да го поздравят за мача.И ти не си по долу от него ,на черното викаш бяло ,само и само "червeните" да не са
прави.
Това по горе е цитат от официалните правила на играта ! Твоите правила на които се осланяш от къде са ?
Няма какво да ми цитираш, защото си малко бос в тия работи, без да се обиждаш.Не знам дали ми следиш мненията, но тези неща, които ми цитираш аз вече ти ги разтълкувах по-горе.
Между другото, какво означава "игра за топка" според официалните правила на играта?То повечето ситуации във футбола са "игра за топка", само че някои са нарушение, други не са.
Ясно се вижда, че и двамата посягат към топката, и двамата са с високо вдигнат крак. Менди дори не докосва Г. Илиев!