Фентъзи игра за НБА 2013/1014

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

OverGloom
Контакти:

Re: Фентъзи игра за НБА 2013/1014

Мнениеот OverGloom » 04 ное 2013 18:15

http://games.espn.go.com/fba/standings? ... sonId=2014

Ето го класирането след 1-ви кръг :)

П.П.
Javorson,не знам как реши да смениш Кемба Уокър с Нейт Робинсън,но лично за мен това е огромна грешка.В Булс миналата година беше уникален "Energy player",по всичко личи,че и този сезон ще даде същото на Нъгетс.И все пак Кемба има потенциал този сезон да направи 18-19 точки на мач,6-7 асистенции на мач и почти 2 откраднати топки на мач.
Времето ще покаже дали съм бил прав,но се надявам да не съжаляваш с това ти решение.

Потребителски аватар
Javorson
Контакти:

Мнениеот Javorson » 04 ное 2013 18:52

обява :)
Кемба Уокър съм го освободил, заменям Deron Williams,Ty Lawson и/или Ricky Rubio за добри тежко крило и/или център.
п.с. благодаря за мнението OverGloom, моят отбор така или иначе няма особен потенциал.

OverGloom
Контакти:

Мнениеот OverGloom » 04 ное 2013 19:29

Javorson написа:обява :)
Кемба Уокър съм го освободил, заменям Deron Williams,Ty Lawson и/или Ricky Rubio за добри тежко крило и/или център.
п.с. благодаря за мнението OverGloom, моят отбор така или иначе няма особен потенциал.

Прекалено късно даваш тази обява,вечe го прибрах :) .Бях готов да ти дам Никола Пекович за него,защото Зак Рандолф си е класа.За него бих взел минимум Крис Пол :lol:
Дерон вече не е това което беше в Джаз,там той правеше чудеса под ръководството на Джери Слоун.Но сега е бледа сянка на играта от тези години.
Тай Лоусън е голям играч,още в Тар Хийлс направи име за себе си.Не виждам в него да бъде "all star",но спокойно ще се превърне в солиден PG.Може би лимита му е 17 точки,6 асистенции и 1.5 отраднати топки.Което въобще не е малко.
Рики Рубио си пада малко мързелив играч,.Вярно че е добър защитник и отличен подавач,надали ще заслужи уважението на много специалисти.

Колкото до отбора ти,направи не лоши размествания,преди днешната.Тони Алън и Спенсър Хюз ще ти дадът стабилни статове.Джаред Бейлиз и Майк Милър са непостоянни,но ако имат ден могат да бъдат добри статове.
Не бих искал да играя срещу теб.корав отбор си,макар да не си го избирал ти :)

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 04 ное 2013 20:46

Пек трудно ще стигне статс-а на Зак, но си е потенциален дабъл-дабъл всеки мач ;)

Потребителски аватар
Javorson
Контакти:

Мнениеот Javorson » 04 ное 2013 21:56

OverGloom написа:
Javorson написа:обява :)

Прекалено късно даваш тази обява,вечe го прибрах :) .Бях готов да ти дам Никола Пекович за него,защото Зак Рандолф си е класа.За него бих взел минимум Крис Пол :lol:
Дерон вече не е това което беше в Джаз,там той правеше чудеса под ръководството на Джери Слоун.Но сега е бледа сянка на играта от тези години.
Тай Лоусън е голям играч,още в Тар Хийлс направи име за себе си.Не виждам в него да бъде "all star",но спокойно ще се превърне в солиден PG.Може би лимита му е 17 точки,6 асистенции и 1.5 отраднати топки.Което въобще не е малко.
Рики Рубио си пада малко мързелив играч,.Вярно че е добър защитник и отличен подавач,надали ще заслужи уважението на много специалисти.

Колкото до отбора ти,направи не лоши размествания,преди днешната.Тони Алън и Спенсър Хюз ще ти дадът стабилни статове.Джаред Бейлиз и Майк Милър са непостоянни,но ако имат ден могат да бъдат добри статове.
Не бих искал да играя срещу теб.корав отбор си,макар да не си го избирал ти :)

Дано ти свърши работа, а като гледам играта на Нетс в първите мачове, ще му се наложи на Дерон Уилямс да е "ол стар" форма, иначе няма да стигнат далеч.
Да попитам мнението Ви за краен победител от двубоите тази вечер:
Кливланд Кавалиърс - Минесота Тимбъруулвс
ЛА Клипърс - Хюстън Рокетс
Аз предполагам, че Минесота и Клипърс ще са победители.

OverGloom
Контакти:

Мнениеот OverGloom » 04 ное 2013 22:11

Кливланд Кавалиърс - Минесота Тимбъруулвс
Очаквам Кайри най-накрая да се отпуши,от Бенет нищо не очаквам : :lol: Кавс най-накрая заприличаха на отбор,не се беше случвало от 4-5 години това.Ако Варехао и Байнъм са здрави в тоя мач може и да се противопоставят на Лав и Пекович.Определено бих дал малко предимство на Уулвс,но зависи от доста фактори.

ЛА Клипърс - Хюстън Рокетс

Клипърс ще са на приливи и отливи този сезон,Рокетс трябва да са много по-постоянни.Винаги бих заложил на Рокетс в този двубой.

Потребителски аватар
Javorson
Контакти:

Мнениеот Javorson » 04 ное 2013 22:29

Благодаря ти за коментара, а относно Бенет, някъде мернах че няма кош от игра... ЛА Клипърс очаквам да неутрализират Дуайт Хауърд и мача да се превърне в двубой между Пол и Хардън, направо да ги пускат 1/1 :)

OverGloom
Контакти:

Мнениеот OverGloom » 04 ное 2013 22:34

Javorson написа:Благодаря ти за коментара, а относно Бенет, някъде мернах че няма кош от игра... ЛА Клипърс очаквам да неутрализират Дуайт Хауърд и мача да се превърне в двубой между Пол и Хардън, направо да ги пускат 1/1 :)

Дуайт е лигаво мрънкало,но е с няколко класи над Блейк Грифин и ДеАндре Джордън.Въпроса е какво ще направят Каспи,Гарсия,Ашик и останалите от отбора.
Клипърс от своя страна освен Джамал Крофърд нямат кой знае какво. Редик,Дъдли,Бълък,Грийн,че дори Барнес не стават за ключови мачове като този.Могат да вкарат 20 точки на Бобкетс,но срещу малко по-добра защита,не ги виждам.Пускай смело за Рокетс :)

Потребителски аватар
marchisio
Контакти:

Мнениеот marchisio » 08 ное 2013 11:10

Аз пък почнах да се кефя на Clippers :oops:
[center]"Nothing is too ugly for this world, I think it’s just that people pretend not to see.”[/center]

Върни се в “Баскетбол”