NBA 2013-14
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: NBA 2013-14
А Лейкърс изненадаха Клипърс. Общо 76 точки от резервите, баси 
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- Drunken_Master
- Контакти:
rhaegar написа:А Лейкърс изненадаха Клипърс. Общо 76 точки от резервите, баси
Пау Гасол изригна с дабъл-дабъл...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Лейкърс бързо бяха свалени на Земята от Уориърс. Изненадващо за мен срещу Клипърс успяха да удържат психически и в последната четвърт изковаха победата. Взеха страшно много борби и като цяло играха доста добре и надъхано пред своя публика. Наистина много точки вкарани от резервите, но с уточнението, че така или иначе нямаше играч получил повече от 30 игрови минути. Подобна бе и картината срещу Голдън Стейт, като само Хенри получи повече минути /вероятно, защото Неш не игра по странна за мен причина/. Ако наистина са сформирали един равностоен отбор, това ще им позволи добра ротация и по-малка умора на играчите. Не успях да гледам мачът срещу Голдън Стейт, но определено има отстъпление в показателите и особено в борбата под коша. Следва трети труден мач срещу Спърс, който се надявам да успея да гледам, а и той вероятно ще даде отговор на въпроса "защо Лейкърс победиха Клипърс, от които падаха като тъпани предишният сезон, а не успяха да се справят с Голдън Стейт"?
Ще бъде интересно 
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!
Първо, GSW са сила този сезон, докато са здрави поне. С тая сбирщина, напълно нормално е Лейкърс да паднат от тях. За мен и победата над Клипърс беше изненада. Отборът е равностоен, но "равностойно слаб", ако мога така да се изразя. Плейофи ще са чудо, ама дори и да стигнем до тях, в първия кръг срещу Оклахома/Хюстън/GSW сме аут в 4 мача, максимум 5.
Неш този сезон няма да играе в повечето back-to-back мачове, за да се съхранява колкото може.
Мен ме радва, че Бруклин се издъниха. Няма толкова несимпатичен отбор, ако ще 1000 звезди да докарат.
Неш този сезон няма да играе в повечето back-to-back мачове, за да се съхранява колкото може.
Мен ме радва, че Бруклин се издъниха. Няма толкова несимпатичен отбор, ако ще 1000 звезди да докарат.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Голдън Стейт си бяха сила и предишният сезон, според мен, а Лейкърс нямаха проблеми с тях. Пак според мен, Клипърс са с класи над тях като играчи, а Лейкърс бяха смачкани предишният сезон от тях.
А сега падат с 30 точки разлика от Уориърс-определено съм учуден. 
само Левски и България
Снощи БУЛС и Никс направиха доста оспорван и драматичен сблъсък,в който Дерик Роуз блесна в последните секунди с победен изстрел.Като цяло баскетболът не бе на кой знае какво ниво,но по-важното е,че ''Биковете'' записаха 1-ва победа през редовния сезон
Адмирации за Никс,които в последната четвърт демонстарираха отлична игра в защита и заличиха пасив от 10т.,за да направят вълнуващ завършека на срещата.Иначе от изгледаните досега мачове на Чикаго ми прави впечатление,че все още изпитват сериозни проблеми в атака,което е нормално,защото Роуз не бе играл в официален мач от година и половина.Другият проблем е,че не овладяват достатъчно борби в нападение,за да имат повече шансове за 2-ра атака,а снощи на моменти се пропукваха при овладяването на отскочили топки под своя кош и оставиха Чандлър да доминира в това отношение.Като цяло от отбора мн солидно до момента се представя Карлос Буузър,Джими Бътлър също ми се понрави от 2-та мача,които наблюдавах,Денг изигра приличен мач с/у Никс и компенсира бледото представяне от гостуването във Флорида,Кърк Хайнрих също не бе зле,но пък на Ноа му липсва игрова практика и се представя посредствено за сега,а от Гибсън и Дънлийви има още какво да се желае.
P.S.: Страхотно шоу са си спретнали Клипърс и Уориърс,с фамозно представяне на Крис Пол и Стеф Къри !
P.S.: Страхотно шоу са си спретнали Клипърс и Уориърс,с фамозно представяне на Крис Пол и Стеф Къри !
"Победата не е най-важното нещо във футболната среща,а едиственото нещо,което има значение"
Джанпиеро Бониперти
Джанпиеро Бониперти
Швейцарският тенисист Роджър Федерер е спортистът, който печели най-много приходи от реклама на година. Световният номер 7 в тениса прибира по 68 милиона долара. Той е рекламно лице на Wilson, Credit Suisse, Nike, Moet&Chandon и Rolex.
Коби Брайънт е втори в класацията, като печели 66 милиона долара на година. Ликът на звездата на ЛА Лейкърс се появява в рекламите на Nike, Coca Cola, Lenovo и Mercedes Benz.
Трети по приходи от реклами е ЛеБрон Джеймс, който получава по 64 милиона долара. 72% от приходите на Джеймс са от реклама на Nike, а освен това той е лице и на Samsung.
Тайгър Уудс е четвърти с 62 милиона долара. Той е рекламно лице на Rolex и Nike.
Първият футболист в списъка е Лионел Меси, който заема шеста позиция в класацията. Звездата на Барселона печели по 57 милиона долара.
Дейвид Бекъм печели по 55 милиона долара и е седми, докато Кристиано Роналдо е осми с 51 милиона долара на година.
Поредното доказателство, че баскетболът в НБА е един от най-популярните спортове
Лейкърс не успяха да надделеят над Спърс, въпреки че до средата на 4-тата част имаха шансове за това. Изиграха страхотна първа част, но не надградиха предимството, а допуснаха постепенно то да бъде стопено. Естествено благодарение основно на Тони Паркър и Ману Дженобили в отсъствието на Тим Дънкан. Добър мач направиха и Сплитер и Ленард благодарение, на които Спърс спечелиха борбата под кошовете. Лейкърс нямаха лидер във важните моменти и това им изигра лоша шега, въпреки поредният дабъл-дабъл на Гасол. Но няма как един играч да поема цялата тежест във важните моменти. Все пак трябва да отличим Гасол, тъй като въпреки по-малкото игрови минути направи дабъл-дабъл и срещу Атланта, което прави 3 дабъл-дабъла в 4 мача, а бе близо до това и срещу Уориърс. В отсъствието на Кобе, той се очертава като лидер на отбора, докато лично според мен Неш за момента разочарова, макар че не трябва да се забравя и възрастта му.
П.П. Извинете ме ако има неправилно изписани имена на играчи. Тепърва ще се запознавам как ги изговарят американските коментатори, защото лично за мен почти всички нови в Лейкърс са непознати играчи. Досега не успях да обърна голямо внимание на това в малките часове
Последна промяна от parvanoff на 04 ное 2013 17:43, променено общо 2 пъти.
само Левски и България
boabbb написа:Нещо "вуците" май почват стабилно, или ми се струва ?
Кевин Лав започва силно този сезон. Доколкото се сещам миналата година доста време бе контузен и не успя да покаже пълният си потенциал. Започва с 3 дабъл-дабъл-а за 3 мача, което е доста добре. Доста добри точкови показатели за него и в трите мача. Добро попълнение е и взетият от Оклахома Кевин Мартин, който също започва силно сезона. Като добавим и Рики Рубио, взетият от Денвър Кори Брюър и Никола Пекович, от които имам положителни впечатления се получава един нелош основен състав, но нямам идея какво е положението с резервите. Все пак да биеш Оклахома и Ню Йорк не е случайно според мен.
само Левски и България
Клипърс и Хюстън май не знаят, какво е да играеш защита. 
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.