Берое (Стара Загора) - Левски (София) - 1:0
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Берое (Стара Загора) - Левски (София)
Само гледайте да не ходите до магазина зад стадиона, че някои хора ще изскочат с мотики и брадви, докато не се съберете и не избягат.
Един света, един света и черно-бяла е любовта...
- Captain Stottlemeyer
Кировец написа:....Какъв е смисъла от въпроса ти за Берое, които се славят като домакински тим случайно губещ все срещу Левски на своя стадион, а в останалите домакинства се раздава на 200% досущ като Локо Пд на Лаута?
Всъщност, "Левски" е гостувал 46 пъти в Стара Загора в мачове за първенство на "А" група. Статистиката от тези мачове е:
- "Берое" - 13 победи
- "Левски" - 16 победи
- равни срещи - 17
- голова разлика - 55:55
Нещо май се изказваш неподготвен.

http://levskisofia.info/team/1004110-be ... ra-zagora/
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
futbolqga написа:Кировец написа:Доволен съм щом ЦСКА не влиза в уговорки и практикува честен футбол без да се ползва с привилегии. Няма нищо лошо в загуби стига да не са съдийте основните действащи лица. Аз никога няма да напиша нещо против играта и победата на всеки един отбор, когато той е заслужил и се е раздал. Такава бе победата на Левски срещу Лудогорец и ЦСКА миналия сезон и с право чакахте титла.
Ще си позволя да не се съглася с теб. Цитирам ти новина, публикувана днес: "Майкъла твърди, че "ЦСКА Завинаги" е получило финансова помощ за изграждането на терени от Цеко Минев, Цветан Василев и Кирил Домусчиев. Също така Илиев намекна, че сдружението е подпомогнато и от Гриша Ганчев.". Как и защо по дяволите, може на собствениците на първия и втория в класирането в А група да им мине през акъла да спонсорират пряк конкурент (реално погледнато ЦСКА е на 3-то място в класирането, точно след споменатите 2 отбора)? А Цветан Василев мисля, че просто няма какво да го коментираме.
И не ме разбирай погрешно - не твърдя, че Батков или Тонев са чисти като сълза. Левски е точно толкова привилигирован, колко е и ЦСКА, но да твърдиш, че червения тим е едва ли не ощетен от съдбата, просто не върви...
Майкъла... стига бе хора. Тоя хоро играеше на гроба на ЦСКА преди 3-4 месеца.
Captain Stottlemeyer написа:Кировец написа:....Какъв е смисъла от въпроса ти за Берое, които се славят като домакински тим случайно губещ все срещу Левски на своя стадион, а в останалите домакинства се раздава на 200% досущ като Локо Пд на Лаута?
Всъщност, "Левски" е гостувал 46 пъти в Стара Загора в мачове за първенство на "А" група. Статистиката от тези мачове е:
- "Берое" - 13 победи
- "Левски" - 16 победи
- равни срещи - 17
Нещо май се изказваш неподготвен.Другото ти изказване за "честната игра" на красноармейците ще го коментирам, когато спре да ме боли коремът от смях...
![]()
Много ми е интересно от тия мачове колко са победите на Левски преди падането на комунизма и колко са победите на Берое в последните 5 години. Давай, подготвения, докато не си получил по-сериозна коремна травма.
Кировец написа:futbolqga написа:Кировец написа:Доволен съм щом ЦСКА не влиза в уговорки и практикува честен футбол без да се ползва с привилегии. Няма нищо лошо в загуби стига да не са съдийте основните действащи лица. Аз никога няма да напиша нещо против играта и победата на всеки един отбор, когато той е заслужил и се е раздал. Такава бе победата на Левски срещу Лудогорец и ЦСКА миналия сезон и с право чакахте титла.
Ще си позволя да не се съглася с теб. Цитирам ти новина, публикувана днес: "Майкъла твърди, че "ЦСКА Завинаги" е получило финансова помощ за изграждането на терени от Цеко Минев, Цветан Василев и Кирил Домусчиев. Също така Илиев намекна, че сдружението е подпомогнато и от Гриша Ганчев.". Как и защо по дяволите, може на собствениците на първия и втория в класирането в А група да им мине през акъла да спонсорират пряк конкурент (реално погледнато ЦСКА е на 3-то място в класирането, точно след споменатите 2 отбора)? А Цветан Василев мисля, че просто няма какво да го коментираме.
И не ме разбирай погрешно - не твърдя, че Батков или Тонев са чисти като сълза. Левски е точно толкова привилигирован, колко е и ЦСКА, но да твърдиш, че червения тим е едва ли не ощетен от съдбата, просто не върви...
И въпреки това, би ли си позволил да рискува да каже нещо подобно, ако то не е истина? Едва ли би рискувал, при положение, че замесва имената на явни престъпници като Минев, Василев и Ганчев, които имат значително влияние както в съда, така и извън него.
Кировец написа:Captain Stottlemeyer написа:Кировец написа:....Какъв е смисъла от въпроса ти за Берое, които се славят като домакински тим случайно губещ все срещу Левски на своя стадион, а в останалите домакинства се раздава на 200% досущ като Локо Пд на Лаута?
- "Берое" - 13 победи
- "Левски" - 16 победи
- равни срещи - 17
Нещо май се изказваш неподготвен.Другото ти изказване за "честната игра" на красноармейците ще го коментирам, когато спре да ме боли коремът от смях...
![]()
Много ми е интересно от тия мачове колко са победите на Левски преди падането на комунизма и колко са победите на Берое в последните 5 години. Давай, подготвения, докато не си получил по-сериозна коремна травма.
В последните 12 години Левски има една единствена победа като гост на Берое, която да е с повече от 1 гол разлика. Дали се хвърлят в мачовете в нас или не е недоказуемо твърдение, така че общо взето само си губим времето, но лично според мен тази статистика говори сама по себе си за доста тежки гостувания в Стара Загора.
futbolqga написа:Кировец написа:futbolqga написа:Кировец написа:Доволен съм щом ЦСКА не влиза в уговорки и практикува честен футбол без да се ползва с привилегии. Няма нищо лошо в загуби стига да не са съдийте основните действащи лица. Аз никога няма да напиша нещо против играта и победата на всеки един отбор, когато той е заслужил и се е раздал. Такава бе победата на Левски срещу Лудогорец и ЦСКА миналия сезон и с право чакахте титла.
И въпреки това, би ли си позволил да рискува да каже нещо подобно, ако то не е истина? Едва ли би рискувал, при положение, че замесва имената на явни престъпници като Минев, Василев и Ганчев, които имат значително влияние както в съда, така и извън него.
Много ми е интересно като ми спомена за ТАЗИ новина, ти гледа ли изказването и направи ли ти впечатление какво изрече същия индивид - след като изброи тези имена и ги изкара ВСИЧКИ основни спонсори на строежа

Берое - Левски
За Подготвения със коремната мускулна треска по-горе:
6 равенства
9 победи за Левски, от които 5 поредни победи в гостувания в последните 5 години!!!
Нищо, то аз съм неподготвения и само си пиша тука разни фантасмагории и небивалици.
1992година - Берое бие Левски за последно на собствения си стадион.
Добавям мнението си от тази сутрин и спирам да пиша по темата.
За Подготвения със коремната мускулна треска по-горе:
6 равенства
9 победи за Левски, от които 5 поредни победи в гостувания в последните 5 години!!!
Нищо, то аз съм неподготвения и само си пиша тука разни фантасмагории и небивалици.
1992година - Берое бие Левски за последно на собствения си стадион.
Добавям мнението си от тази сутрин и спирам да пиша по темата.
от Кировец на 04 Ное 2013 10:18
Хубчев ще се справи на 100%. Знае как да направи така, че отбора му да загуби от Левски, насред Стара Загора, ако нещо го притеснява може да пита Илиан Илиев, все пак традициите не бива да се нарушават и то в годината на Юбиляра.
-
- Контакти:
ГАРА в ЛЕВСКИ от нова година.