XVII кръг: ЦСКА - Лудогорец - 0:2
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: XVII кръг: ЦСКА - Лудогорец /10 ноември 2013 г., 17:30 ч./
Тоя мач е изигран отдавна 

БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Ако на Лудогорец им се играе, мачът е от 0:2 нагоре.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
2-0 със сефте на Марто
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
- D.Georgiev
- Контакти:
Прогнозата ми е че ще съберем четирима защитници... оттам нататък мачът е троен. Ако нямахме участия в ЕКТ щях да се обзаложа че мача ще го вземем, но сега честно казано шансът за трите точки не ми се вижда много голям. Шансовете ги виждам така: 30% - 1 / 45% - Х / 25% - 2. Лично аз ще съм доволен на Х, в решителната фаза на първенството няма да има вече ЕКТ и мисля че ще ни е далеч по-лесно.

Най-жалкото в момента е как чуждите фенове се присмиват и злобеят на чужд гръб,но когато бумеранга се върне и се стовари върху отборите им почват да реват как са най-ощетените в цялата вселена.Затова никога няма да се оправи футбола ни,докато помежду си се боричкаме вместо да се обединим срещу общото зло.
Лефскарче се нариииичам
Да паса обиииичам
След дрога тииичам
Буквара срииичам
Да паса обиииичам
След дрога тииичам
Буквара срииичам
- Ивайло Лудогорец
- Контакти:
W84me написа:Тоя мач е изигран отдавна
Я кажи точния резултат да пусна малко еврофутбол ?
Ивайло Лудогорец написа:W84me написа:Тоя мач е изигран отдавна
1-1
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
Ивайло Лудогорец написа:W84me написа:Тоя мач е изигран отдавна
Лудогорец вземат мача, ще има кръвопреливане...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Този мач според мен зависи много от онзи с Одеса - с онези яки и мощни украинци, които ще ни изцедят максимално..
ЦСКА според мен са подобен отбор, повечко бягане и дух, и по-малко футболно майсторство !
Мисля че ще загубим минимално, това ми се върти, по-добрия отбор сме категорично, но обстоятелствата са такива !
Гледам ги надъхани и във форума им ,сякаш няма да игарем футбол, а кеч ! Толкова ги комплексирахме грандовете че вече откачиха !
Излезте и бийте Лудогорец с футбол, бе ! Това кога ??
Тази ненормалност никак не ми харесва, най-много да се върнем с още контузии !
Надявам се нашите да са истински бойци и да не се огънат от червената пропаганда !
Вярвам в момчетата, няма да има трагедии лично в мен при загуба, но от победа ще съм истински щастлив !
Само Лудогорец !!
ЦСКА според мен са подобен отбор, повечко бягане и дух, и по-малко футболно майсторство !
Мисля че ще загубим минимално, това ми се върти, по-добрия отбор сме категорично, но обстоятелствата са такива !
Гледам ги надъхани и във форума им ,сякаш няма да игарем футбол, а кеч ! Толкова ги комплексирахме грандовете че вече откачиха !
Излезте и бийте Лудогорец с футбол, бе ! Това кога ??
Тази ненормалност никак не ми харесва, най-много да се върнем с още контузии !
Надявам се нашите да са истински бойци и да не се огънат от червената пропаганда !
Вярвам в момчетата, няма да има трагедии лично в мен при загуба, но от победа ще съм истински щастлив !
Само Лудогорец !!