Съдийските решения !!!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
hristov25
Местоположение: Една дъжава наречена България. Единствена на света.

Re: Съдийските решения !!!

Мнениеот hristov25 » 04 ное 2013 14:06

Четох преди малко статията в Гонг-а и си мисля, че може за българския шампионат са въведат видео повторения и други технологии, за да няма сърдене после. Въпроса обаче имат ли интерес тези, които са замесени т.е. БФС, клубовете, съдиите, защото тогава по-трудно ще бъде да се получават резултати удобни за някого.
Една страна ,един народ. България силна като лъв ,вечна както Христо Ботев и Васил Левски!
Офтопик:
Червена кръв гори в нашите тела, защото пеем на уста Само ЦСКА!!!
Image

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 04 ное 2013 14:08

Колеги, аз знам как ще се прекъснат подобни съдийски изцепки. Хипотетично казано, даден съдия ощетява даден отбор в даден мач. След което, пак хипотетично, крайните фенове на дадения отбор го хващат и чрез бой му обръщат за****а с хастара навън. По този начин следващия път, когато даден съдия реши да изпълнява поръчки срещу даден отбор, първо ще помисли за здравето си и това на семейството си. Ще речете, че това е крайно, но не бих казал, че за 1000 лева за 90 минути е крайно, даже е оправдано да се иска качествена работа :!: Този вид решение на проблема има ефект, вижте как бившия шеф на съдиите Борислав Александров "падна по стълбите" в Кюстендил преди години. След това съдийските тесли срещу Велбъжд намаляха до минимум ;)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 04 ное 2013 14:34

Велика идея! Убеден съм, че ще я изпиташ на гърба си!

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 04 ное 2013 14:41

tprodanov написа:Велика идея! Убеден съм, че ще я изпиташ на гърба си!

Не ти хванах логиката :? На лафа с хастара му се вика "figure of speech" , но все пак костните образувания забавят мисловната дейност :mrgreen:

iliyan

Мнениеот iliyan » 04 ное 2013 16:09

Боя никога не може да бъде решение ! Видеото е нещо друго и самият факт да знае , че във всеки един момент може да се иска да се гледа повторение и също така на база на повторения да може да им се отнемат правата да съдийстват за винаги , ако свири тенденциозно ! Проблема с решава с правилно ползване на техниката ;) Стига ФИФА и УЕФА(най-вече) да се съгласят !
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 04 ное 2013 16:15

iliyan написа:Боя никога не може да бъде решение ! Видеото е нещо друго и самият факт да знае , че във всеки един момент може да се иска да се гледа повторение и също така на база на повторения да може да им се отнемат правата да съдийстват за винаги , ако свири тенденциозно ! Проблема с решава с правилно ползване на техниката ;) Стига ФИФА и УЕФА(най-вече) да се съгласят !

А, бе, ако пострадаш сериозно за 5-6-те бона дето си ги взел и ти отидат по доктори, май ще се замислиш сериозно, а ? :roll: Друг начин - няма. Положението на държавата показва, че ако чакаме институциите да ни решат проблема - доникъде сме :!:

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 04 ное 2013 17:34

boabbb написа:
tprodanov написа:Велика идея! Убеден съм, че ще я изпиташ на гърба си!

Не ти хванах логиката :? На лафа с хастара му се вика "figure of speech" , но все пак костните образувания забавят мисловната дейност :mrgreen:

Разбира се, че човек, който решава собствените си проблеми чрез бой над други хора, които не са му виновни няма да разбере логиката ми. Не съм и очаквал, споко....

Върни се в “Футбол - България”