Съдийските решения !!!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- hristov25
- Местоположение: Една дъжава наречена България. Единствена на света.
Re: Съдийските решения !!!
Четох преди малко статията в Гонг-а и си мисля, че може за българския шампионат са въведат видео повторения и други технологии, за да няма сърдене после. Въпроса обаче имат ли интерес тези, които са замесени т.е. БФС, клубовете, съдиите, защото тогава по-трудно ще бъде да се получават резултати удобни за някого.
Една страна ,един народ. България силна като лъв ,вечна както Христо Ботев и Васил Левски!
Офтопик:
Колеги, аз знам как ще се прекъснат подобни съдийски изцепки. Хипотетично казано, даден съдия ощетява даден отбор в даден мач. След което, пак хипотетично, крайните фенове на дадения отбор го хващат и чрез бой му обръщат за****а с хастара навън. По този начин следващия път, когато даден съдия реши да изпълнява поръчки срещу даден отбор, първо ще помисли за здравето си и това на семейството си. Ще речете, че това е крайно, но не бих казал, че за 1000 лева за 90 минути е крайно, даже е оправдано да се иска качествена работа
Този вид решение на проблема има ефект, вижте как бившия шеф на съдиите Борислав Александров "падна по стълбите" в Кюстендил преди години. След това съдийските тесли срещу Велбъжд намаляха до минимум 

Леевски, оле

Велика идея! Убеден съм, че ще я изпиташ на гърба си!
tprodanov написа:Велика идея! Убеден съм, че ще я изпиташ на гърба си!
Не ти хванах логиката

Леевски, оле

Боя никога не може да бъде решение ! Видеото е нещо друго и самият факт да знае , че във всеки един момент може да се иска да се гледа повторение и също така на база на повторения да може да им се отнемат правата да съдийстват за винаги , ако свири тенденциозно ! Проблема с решава с правилно ползване на техниката
Стига ФИФА и УЕФА(най-вече) да се съгласят !

[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
iliyan написа:Боя никога не може да бъде решение ! Видеото е нещо друго и самият факт да знае , че във всеки един момент може да се иска да се гледа повторение и също така на база на повторения да може да им се отнемат правата да съдийстват за винаги , ако свири тенденциозно ! Проблема с решава с правилно ползване на техникатаСтига ФИФА и УЕФА(най-вече) да се съгласят !
А, бе, ако пострадаш сериозно за 5-6-те бона дето си ги взел и ти отидат по доктори, май ще се замислиш сериозно, а ?

Леевски, оле

boabbb написа:tprodanov написа:Велика идея! Убеден съм, че ще я изпиташ на гърба си!
Не ти хванах логикатаНа лафа с хастара му се вика "figure of speech" , но все пак костните образувания забавят мисловната дейност
Разбира се, че човек, който решава собствените си проблеми чрез бой над други хора, които не са му виновни няма да разбере логиката ми. Не съм и очаквал, споко....
Върни се в “Футбол - България”