Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот MuFc1878 » 04 ное 2013 15:42

Red_Girl написа:Нали, ако тва беше срешу вас щяхте да оревете всичко. Няма дузма, няма засада, има очевадна игра с ръка в наказателното, което си е чиста дузпа за нас. ФАКТ.. Всички други глупости са без значение. Наистина ше сте много задръстени, ако не си признаете, че е така. В крайна сметка, ако всичко беше идеално нямаше да се събират съдии и онзи льольо да свиква извънредна комисия и т.н ;)

ЦСКА реши да не подава жалба.....няма смисъл или какво да очакваме скоро :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 04 ное 2013 15:46

rhaegar написа:
boabbb написа:
rhaegar написа:А всъщност за какво точно протестирате? Щото според мен има и фаул за изравнителния гол, има и дузпа за Морето. Засадата е трудно да се определи и на 100 повторения, по-скоро няма, но ако беше пред вашето наказателно, щяхте да сте тихи. Дузпа за вас няма, топката отскача от половин метър в ръката на защитника, която си е до тялото.

Е, да, де, ама според Г.Илиев е нямало фаул срещу него , а ти какво си видял - не знам :mrgreen: Дузпата , Илиев не посяга към топката или към играча, виж повторение - няма движение към него, не мисля, че за сблъскване се дава дузпа :roll: Засадата е ясна на всички - само играта с ръка не знам - там вече не гледах, че се нервирах и сериозно обмислям да спра да гледам всякакви български мачове ...

Ми аз видях опасна игра на вашия. Може и да не го е ритнал, ама посегна, вдигна крака високо. И за по-малко са свирени нарушения. За дузпата-какво значение има, дали има движение-спъва го и му пречи да продължи атаката.
Ае все тая. Не ми се спори, то и без това човек не може да ви убеди в нищо.

Мен ме е яд, щото тъмнолилавите ти колеги се опитват да ме убедят, че съм гледал друг мач. То се събират комисии, Джугански вика, че тоя е осрал мача и ни е прецакал, вие - "А, напълно нормално съдийство - чорбата пак реват" :mrgreen: Видя се, че Тодоров докара нещата така, че да паднеме. В тоя случай и параноята на наш Стойо пак ще се задейства, и пак ще има култови изказвания за КГБ, ЦРУ и незнамкой още :mrgreen: На тея изказвания не ми се иска да вярвам, че ... При вас гледам, че пак е цветя и рози, лошото е, че сте несъстоятелни и съвсем скоро пак ще ви лъсне г*за ;)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 04 ное 2013 15:48

MuFc1878 написа:
Red_Girl написа:Нали, ако тва беше срешу вас щяхте да оревете всичко. Няма дузма, няма засада, има очевадна игра с ръка в наказателното, което си е чиста дузпа за нас. ФАКТ.. Всички други глупости са без значение. Наистина ше сте много задръстени, ако не си признаете, че е така. В крайна сметка, ако всичко беше идеално нямаше да се събират съдии и онзи льольо да свиква извънредна комисия и т.н ;)

ЦСКА реши да не подава жалба.....няма смисъл или какво да очакваме скоро :lol: :lol: :lol:

Миналата година като наказаха съдии във ваши мачове в 5 поредни мача - какво стана? Ники Плешивото и Дюран Дюран пак са в играта, нали? Има ли смисъл да скачаме? Истината е една - съдиите трябва да ги е страх да правят подобни неща :!:

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 04 ное 2013 15:53

От какво трябва да ги е страх? Като дадат грешен тъч и скачат всички. По-скоро не трябва да ги е страх да свирят по футболните правила!!! Не ме интересува дали в ущърб или за любимия ми клуб - по правилата. Видя се от многото червени картони, които получиха играчи на националния отбор. Просто в родната А група им се дава голямо поле за изява....

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 04 ное 2013 15:59

MuFc1878 написа:От какво трябва да ги е страх? Като дадат грешен тъч и скачат всички. По-скоро не трябва да ги е страх да свирят по футболните правила!!! Не ме интересува дали в ущърб или за любимия ми клуб - по правилата. Видя се от многото червени картони, които получиха играчи на националния отбор. Просто в родната А група им се дава голямо поле за изява....

Добре, бе, правилата. А, кажи защо Дюран Дюран отмени гола на Литекс срещу вас миналата година? Първо го отмени - скочиха му и го зачете, вие му скочихте и пак го отмени :mrgreen: Кажи правилото, според което го отмени ? Нашия гол вчера също? Давай ...

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 04 ное 2013 16:09

Щото са прости, некадърни и подкупни.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 04 ное 2013 16:20

Засада, фаул :? Все по някое от тия правила не са зачели головете....

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 04 ное 2013 16:23

MuFc1878 написа:Засада, фаул :? Все по някое от тия правила не са зачели головете....

Неправилно дишане, крачки, двоен дрибъл :? :?:

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 04 ное 2013 16:44

boabbb написа:
MuFc1878 написа:Засада, фаул :? Все по някое от тия правила не са зачели головете....

Хубав аватар. Добре ти стои. :lol:
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 04 ное 2013 16:47

Red_Girl написа:
boabbb написа:

Хубав аватар. Добре ти стои. :lol:

Мога и така :mrgreen:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bthmBqittl4[/youtube]

Върни се в “Свободна зона”