Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Спам тема vol.2
Ковинито ми изпраща доста странни съобщения
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]
Добър ден.
- Red_Girl
- Контакти:
Нещо никви ви няма.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Офтопик:

- Red_Girl
- Контакти:
boabbb написа:Ето ме, бе, тъкмо се завръщам от поредния банТия хора ме скъсаха
Не си сам.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Офтопик:

А всъщност за какво точно протестирате? Щото според мен има и фаул за изравнителния гол, има и дузпа за Морето. Засадата е трудно да се определи и на 100 повторения, по-скоро няма, но ако беше пред вашето наказателно, щяхте да сте тихи. Дузпа за вас няма, топката отскача от половин метър в ръката на защитника, която си е до тялото.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:А всъщност за какво точно протестирате? Щото според мен има и фаул за изравнителния гол, има и дузпа за Морето. Засадата е трудно да се определи и на 100 повторения, по-скоро няма, но ако беше пред вашето наказателно, щяхте да сте тихи. Дузпа за вас няма, топката отскача от половин метър в ръката на защитника, която си е до тялото.
Има фалшива Директива против тях. Всъщност идеята е другите да се помислят за гузни и да сгафят
rhaegar написа:А всъщност за какво точно протестирате? Щото според мен има и фаул за изравнителния гол, има и дузпа за Морето. Засадата е трудно да се определи и на 100 повторения, по-скоро няма, но ако беше пред вашето наказателно, щяхте да сте тихи. Дузпа за вас няма, топката отскача от половин метър в ръката на защитника, която си е до тялото.
Е, да, де, ама според Г.Илиев е нямало фаул срещу него , а ти какво си видял - не знам
Леевски, оле
boabbb написа:rhaegar написа:А всъщност за какво точно протестирате? Щото според мен има и фаул за изравнителния гол, има и дузпа за Морето. Засадата е трудно да се определи и на 100 повторения, по-скоро няма, но ако беше пред вашето наказателно, щяхте да сте тихи. Дузпа за вас няма, топката отскача от половин метър в ръката на защитника, която си е до тялото.
Е, да, де, ама според Г.Илиев е нямало фаул срещу него , а ти какво си видял - не знамДузпата , Илиев не посяга към топката или към играча, виж повторение - няма движение към него, не мисля, че за сблъскване се дава дузпа
Засадата е ясна на всички - само играта с ръка не знам - там вече не гледах, че се нервирах и сериозно обмислям да спра да гледам всякакви български мачове ...
Ми аз видях опасна игра на вашия. Може и да не го е ритнал, ама посегна, вдигна крака високо. И за по-малко са свирени нарушения. За дузпата-какво значение има, дали има движение-спъва го и му пречи да продължи атаката.
Ае все тая. Не ми се спори, то и без това човек не може да ви убеди в нищо.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- Red_Girl
- Контакти:
Нали, ако тва беше срешу вас щяхте да оревете всичко. Няма дузма, няма засада, има очевадна игра с ръка в наказателното, което си е чиста дузпа за нас. ФАКТ.. Всички други глупости са без значение. Наистина ше сте много задръстени, ако не си признаете, че е така. В крайна сметка, ако всичко беше идеално нямаше да се събират съдии и онзи льольо да свиква извънредна комисия и т.н 
Офтопик: