Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

daduradam
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот daduradam » 04 ное 2013 10:51

Ковинито ми изпраща доста странни съобщения
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 04 ное 2013 10:51

Добър ден.

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 04 ное 2013 14:51

Нещо никви ви няма.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 04 ное 2013 14:53

Ето ме, бе, тъкмо се завръщам от поредния бан :mrgreen: Тия хора ме скъсаха :x
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 04 ное 2013 14:55

boabbb написа:Ето ме, бе, тъкмо се завръщам от поредния бан :mrgreen: Тия хора ме скъсаха :x

Не си сам. :lol: Иначе добре дошъл :) :lol: Гледам и ти си впечатлен от съдията вчера.. :lol:
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 04 ное 2013 15:15

А всъщност за какво точно протестирате? Щото според мен има и фаул за изравнителния гол, има и дузпа за Морето. Засадата е трудно да се определи и на 100 повторения, по-скоро няма, но ако беше пред вашето наказателно, щяхте да сте тихи. Дузпа за вас няма, топката отскача от половин метър в ръката на защитника, която си е до тялото.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 04 ное 2013 15:17

rhaegar написа:А всъщност за какво точно протестирате? Щото според мен има и фаул за изравнителния гол, има и дузпа за Морето. Засадата е трудно да се определи и на 100 повторения, по-скоро няма, но ако беше пред вашето наказателно, щяхте да сте тихи. Дузпа за вас няма, топката отскача от половин метър в ръката на защитника, която си е до тялото.

Има фалшива Директива против тях. Всъщност идеята е другите да се помислят за гузни и да сгафят :)

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 04 ное 2013 15:28

rhaegar написа:А всъщност за какво точно протестирате? Щото според мен има и фаул за изравнителния гол, има и дузпа за Морето. Засадата е трудно да се определи и на 100 повторения, по-скоро няма, но ако беше пред вашето наказателно, щяхте да сте тихи. Дузпа за вас няма, топката отскача от половин метър в ръката на защитника, която си е до тялото.

Е, да, де, ама според Г.Илиев е нямало фаул срещу него , а ти какво си видял - не знам :mrgreen: Дузпата , Илиев не посяга към топката или към играча, виж повторение - няма движение към него, не мисля, че за сблъскване се дава дузпа :roll: Засадата е ясна на всички - само играта с ръка не знам - там вече не гледах, че се нервирах и сериозно обмислям да спра да гледам всякакви български мачове ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 04 ное 2013 15:39

boabbb написа:

Е, да, де, ама според Г.Илиев е нямало фаул срещу него , а ти какво си видял - не знам :mrgreen: Дузпата , Илиев не посяга към топката или към играча, виж повторение - няма движение към него, не мисля, че за сблъскване се дава дузпа :roll: Засадата е ясна на всички - само играта с ръка не знам - там вече не гледах, че се нервирах и сериозно обмислям да спра да гледам всякакви български мачове ...

Ми аз видях опасна игра на вашия. Може и да не го е ритнал, ама посегна, вдигна крака високо. И за по-малко са свирени нарушения. За дузпата-какво значение има, дали има движение-спъва го и му пречи да продължи атаката.
Ае все тая. Не ми се спори, то и без това човек не може да ви убеди в нищо.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 04 ное 2013 15:40

Нали, ако тва беше срешу вас щяхте да оревете всичко. Няма дузма, няма засада, има очевадна игра с ръка в наказателното, което си е чиста дузпа за нас. ФАКТ.. Всички други глупости са без значение. Наистина ше сте много задръстени, ако не си признаете, че е така. В крайна сметка, ако всичко беше идеално нямаше да се събират съдии и онзи льольо да свиква извънредна комисия и т.н ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Върни се в “Свободна зона”