XVI кръг: Черно море - ЦСКА /3 ноември 2013г., 14:30ч./

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

guglata
Контакти:

Re: XVI кръг: Черно море - ЦСКА /3 ноември 2013г., 14:30ч./

Мнениеот guglata » 04 ное 2013 14:28

iliyan написа:Ясно е едно ! Можете да пишеше , но виж четенето не ви се отдава ! Шефа на съдиите ясно казва , че спорните ситуации са отсъдени във вреда само на ЦСКА и това е лошо ! Не може всички спорни ситуации да се в полза на Ч.М. ! И особено след като Г.Илиев си призна , че няма нарушение !

Ами ако съм на ръководството на Черно море ще извадя един дълъг запис със ситуации в които ощетените са моряците, да видим какво ще прави тая комисия :mrgreen: , а такива ситуации имаше доста.

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 04 ное 2013 14:29

Дамм Тодор Янчев удари топката с ръка, Тодор Янчев направи дузпата срещу Райков...баси тоя рефер колко го пожали,,,,,
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 04 ное 2013 14:30

HEATSEEKER написа:Ай сиктир бе , гледай малко по-добре и се вижда ясно и отчетливо
Ай сиктир бе , не съм очаквал да кажеш верно има игра :) :) :)
ааа видя, че се удря в гърдите ,,а не в ръката му,.,...баси червените очила

Какво си очаквал или не, няма никакво значение. Ако някой тук се намери друг да каже с ръка на сърцето, че се вижда игра с ръка на Янчев, то нямам какво да добавя. Пишеш тотални глупости, ама тотални.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 04 ное 2013 14:32

Ръководството на ЦСКА взе решение да не подава жалба срещу главния арбитър Станислав Тодоров и неговата бригада, на мача с Черно море във Варна, поради факта, че съдийската комисия се самосезира.

Вижте пълният текст на декларацията на ЦСКА:

Дами и Господа,...

Ето защо настояваме????? и вярваме, че съответните наказания за главния и страничния рефер, са задължителни и неминуеми???. За да подкрепим категоричното си становище, прилагаме запис на една част от решенията на Станислав Тодоров и Николай Христов, които доказват това.

Нито един клуб НЯМА ПРАВО да НАСТОЯВА,че наказанията са ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ и НЕМИНУЕМИ ПРЕДИ заседанието на съответната комисия.
На такива изказвания им викат "натиск върху комисията".Или греша?

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 04 ное 2013 14:33

mistreated написа:
HEATSEEKER написа:Ай сиктир бе , гледай малко по-добре и се вижда ясно и отчетливо

Какво си очаквал или не, няма никакво значение. Ако някой тук се намери друг да каже с ръка на сърцето, че се вижда игра с ръка на Янчев, то нямам какво да добавя. Пишеш тотални глупости, ама тотални.

Какви глупости бе момче, не ти отърва,защото ще се окаже, че крадеца вика дръжте крадеца..
За разлика от тебе аз бях на стадиона, точно срещу ситуацията...Я ми кажи ти беше ли на стадиона :?: :?: :?:
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 04 ное 2013 14:38

HEATSEEKER написа:
mistreated написа:

Какви глупости бе момче, не ти отърва,защото ще се окаже, че крадеца вика дръжте крадеца..
За разлика от тебе аз бях на стадиона, точно срещу ситуацията...Я ми кажи ти беше ли на стадиона :?: :?: :?:

И трябва да съм на стадиона, за да видя ситуацията след 4 повторения ли? Ти на всяко гостуване на Черно море ли присъстваш?
Пак ти казах, ако има някой друг с ръка на сърцето да каже, че се вижда игра с ръка на Тошко Янчев при нашия гол - аз ще замълча за това положение и дума няма да отворя.

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 04 ное 2013 14:39

mistreated написа:
HEATSEEKER написа:
mistreated написа:

И трябва да съм на стадиона, за да видя ситуацията след 4 повторения ли? Ти на всяко гостуване на Черно море ли присъстваш?
Пак ти казах, ако има някой друг с ръка на сърцето да каже, че се вижда игра с ръка на Тошко Янчев при нашия гол - аз ще замълча за това положение и дума няма да отворя.

Запомни си думите...явно обаче Тошко Пожаления, няма да си признае......

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 04 ное 2013 14:41

HEATSEEKER написа:Запомни си думите...явно обаче Тошко Пожаления, няма да си признае......

Аз не чакам обяснение от Янчев, а от друг човек в този форум, който може да се закълне, че вижда игра с ръка от тези повторения!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 04 ное 2013 14:49

С това видео се осраха! Във всички ситуации Тодоров и помощника му взеха правилно решение и видеото само го доказва...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Ron Jeremy
Контакти:

Мнениеот Ron Jeremy » 04 ное 2013 15:11

mistreated написа:
HEATSEEKER написа:Запомни си думите...явно обаче Тошко Пожаления, няма да си признае......

Аз не чакам обяснение от Янчев, а от друг човек в този форум, който може да се закълне, че вижда игра с ръка от тези повторения!

на мен ще повярваш ли ? И аз я видях тая игра с ръка и аз бях на стадиона!
ex Popeye

Върни се в “Архив”