Берое (Стара Загора) - Левски (София) - 1:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

valkaredgi

Re: Берое (Стара Загора) - Левски (София)

Мнениеот valkaredgi » 04 ное 2013 12:05

Кировец написа:
tprodanov написа:

Кировец написа: Така както си го написал издава, че нищо не си знаел. Тия кавички...Проблема е не ти какво знаеш, а защо се получава всичко, което се очаква предварително от поведението на отбори в мачовете на Левски.Защо ли?

Ти като знаеш, къде ти е фишчето от букмейкъра?

balgarin написа:То пък щото левски са "някъв футболен колос, титан, мега хипер турбо тим непобедим... От ранга на ...."
Ако Берое играят като срещу пловдивското локо, твърда единица.

А Берое в състояние ли е да изиграе два поредни мача на високо ниво?

1. Това, че нямам фишче съвсем не значи, че Коко и Тодор не са си пуснали такова.
2. Какъв е смисъла от въпроса ти за Берое, които се славят като домакински тим случайно губещ все срещу Левски на своя стадион, а в останалите домакинства се раздава на 200% досущ като Локо Пд на Лаута?

важното е че,"червените" не могат да бият в Стара Загора.
сега доволен ли си ,а трактор?

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 04 ное 2013 12:37

TNT написа:
ralka_levskarka написа:Няма нужда от теми и прогнози, мачът е купен.

Ама поясни по-точно кой го е купил? Берое или Левски? :? Не за друго ами да изкараме някой лев от букитата. :lol:

Е то никът ми подсказва, естествено, че Левски ще е купил мача, темите не ги ли следиш, купуваме всички мачове и съдии :?
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 04 ное 2013 12:41

valkaredgi написа:
Кировец написа:
tprodanov написа:

Кировец написа: Така както си го написал издава, че нищо не си знаел. Тия кавички...Проблема е не ти какво знаеш, а защо се получава всичко, което се очаква предварително от поведението на отбори в мачовете на Левски.Защо ли?

balgarin написа:То пък щото левски са "някъв футболен колос, титан, мега хипер турбо тим непобедим... От ранга на ...."

1. Това, че нямам фишче съвсем не значи, че Коко и Тодор не са си пуснали такова.
2. Какъв е смисъла от въпроса ти за Берое, които се славят като домакински тим случайно губещ все срещу Левски на своя стадион, а в останалите домакинства се раздава на 200% досущ като Локо Пд на Лаута?

важното е че,"червените" не могат да бият в Стара Загора.
сега доволен ли си ,а трактор?

Доволен съм щом ЦСКА не влиза в уговорки и практикува честен футбол без да се ползва с привилегии. Няма нищо лошо в загуби стига да не са съдийте основните действащи лица. Аз никога няма да напиша нещо против играта и победата на всеки един отбор, когато той е заслужил и се е раздал. Такава бе победата на Левски срещу Лудогорец и ЦСКА миналия сезон и с право чакахте титла.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 04 ное 2013 12:42

Кировец написа:Доволен съм щом ЦСКА не влиза в уговорки и практикува честен футбол без да се ползва с привилегии. Няма нищо лошо в загуби стига да не са съдийте основните действащи лица. Аз никога няма да напиша нещо против играта и победата на всеки един отбор, когато той е заслужил и се е раздал. Такава бе победата на Левски срещу Лудогорец миналия сезон и с право чакахте титла.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Кажи честно?
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 04 ное 2013 12:52

zuekaa написа:Лесна победа за БЕРОЕ все пак Левски не са от ранга на Локомотив Пл.

Кои са тия Локомотив Плевен ? :?

То незнам дали има такъв отбор, че да се сравнява с Левски... :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 04 ное 2013 13:04

Кировец написа:Доволен съм щом ЦСКА не влиза в уговорки и практикува честен футбол без да се ползва с привилегии. Няма нищо лошо в загуби стига да не са съдийте основните действащи лица. Аз никога няма да напиша нещо против играта и победата на всеки един отбор, когато той е заслужил и се е раздал. Такава бе победата на Левски срещу Лудогорец и ЦСКА миналия сезон и с право чакахте титла.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Много ме кефят тези.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 04 ное 2013 13:21

Кировец написа:
tprodanov написа:

Ъхъ, и срещу кого Берое играе по-силно?
А това, че нямаш фишче е защото си плещиш глупости ей така - безплатно ти е. Но не би дал и една стотинка да защитиш мнението си.

Потребителски аватар
balgarin
Контакти:

Мнениеот balgarin » 04 ное 2013 14:45

tprodanov написа:

Скоро ще разберем.

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 04 ное 2013 14:57

Кировец написа:Доволен съм щом ЦСКА не влиза в уговорки и практикува честен футбол без да се ползва с привилегии. Няма нищо лошо в загуби стига да не са съдийте основните действащи лица. Аз никога няма да напиша нещо против играта и победата на всеки един отбор, когато той е заслужил и се е раздал. Такава бе победата на Левски срещу Лудогорец и ЦСКА миналия сезон и с право чакахте титла.

Ще си позволя да не се съглася с теб. Цитирам ти новина, публикувана днес: "Майкъла твърди, че "ЦСКА Завинаги" е получило финансова помощ за изграждането на терени от Цеко Минев, Цветан Василев и Кирил Домусчиев. Също така Илиев намекна, че сдружението е подпомогнато и от Гриша Ганчев.". Как и защо по дяволите, може на собствениците на първия и втория в класирането в А група да им мине през акъла да спонсорират пряк конкурент (реално погледнато ЦСКА е на 3-то място в класирането, точно след споменатите 2 отбора)? А Цветан Василев мисля, че просто няма какво да го коментираме.

И не ме разбирай погрешно - не твърдя, че Батков или Тонев са чисти като сълза. Левски е точно толкова привилигирован, колко е и ЦСКА, но да твърдиш, че червения тим е едва ли не ощетен от съдбата, просто не върви...

Върни се в “Архив”