Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
usurper написа:Сега като изгледах мача пак, мога да Ви кажа, че разбирам защо Мата не играе често. Не знам какво се е объркало с него, но той беше потресаващо слаб... изпуска възможности да стреля от удобна позиция, като търси да разиграе с някой ПРЕД НАКАЗАТЕЛНОТО. Азар също прави тия номера от време на време, докато Оскар е по- директен. Има възможност да стреля- стреля... но той не става за крилото нито пък за играч в центъра. Неговата позиция си е зад нападателя. Другия, който беше слаб беше Франкигодинките при него си казват думата... трябва му повече почивка. За мен в този мач трябваше да почне Микел, а Франки да го пазим за Шалке, защото там ще ни трябва много. Микел специално за този мач щеше да свърши работа, той е здрав физически, умее да спира атаките... абе щеше да свърши по- добра работа. Торес... ноу комент... когато има възможности, отворили се пред него, се представя добре, но в този мач никакви положения създадени пред него и това се отразява в/у играта му... все пак той не може да хване топката, да мине половината отбор на "Свраките" и да вкара... просто не става. Вилиан и Ето'о ми харесаха. Излязоха мотивирани и можеха да обърнат мача, но малко шанс не им достигна. Може би и физическата умора си каза думата при някои футболисти, но това е положението. Да свикват
gdlk написа:трябва да се вземе ПРАВИЛНИЯТ халф в центъра на терена и отбора заспива..
doc_ написа:Ашли Коул изобщо не се включваше напред (като цяло този сезон играе под нивото си)
Sardukar написа:gdlk написа:трябва да се вземе ПРАВИЛНИЯТ халф в центъра на терена и отбора заспива..
като например?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта