XVI кръг: Черно море - ЦСКА /3 ноември 2013г., 14:30ч./

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Re: XVI кръг: Черно море - ЦСКА /3 ноември 2013г., 14:30ч./

Мнениеот Кировец » 04 ное 2013 11:57

Tommi написа:Какво е това положение на Камбуров? Има ли видео?

Има го на видео. Но мисля, че не се акцентира на този момент.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 04 ное 2013 12:02

Защо ли "принципния" съдия Ст.Тодоров не изгони Гонзо когато той ритна шише с минерална вода към терена,а приятелски му направи забележка,как се случи така че отборът на ЦСКА не получи цял мач едно нарушение около наказателното поле на Черно море.Същия този Тодоров,преди време,остави Дембеле да блъсне защитник на ЦСКА и да отбележи гол,тогава заяви че това било игрова ситуация и фал не се свири,сега при дузпата не беше ли игрова ситуация.Същия този шуменски престъпник "отряза" главата на ЦСКА и в Ловеч,като успокояваше Мъри да е спокоен,щяла да дойде ситуация. Два дни след мача Стяуа-ЦСКА ,армейците трябваше да играят в Каварна,интересното е че по незнайни или по-скоро знайни причини БФС не отложи с ден-два мача за да могат футболистите да се възстановят и го повери на същия този шуменски смешник,спомняте ли си какво стана ЦСКА поведе набързо с два гола,след това Тодоров изгони двама от ЦСКА и до края на мача само дето не ритна топката към вратата на ЦСКА.Искам да бъда правилно разбран,съдията също е човек и може да греши,но нашите съдии са нагли,те знаят кои клубове имат пари и лобита в БФС и се съобразяват,а другите кучета ги яли.А начини да водят мача както си искат чернодрешковците са усвоили перфектно,бързи жълти картони,нарушения около палантерията,ако това не помогне спорна дузпа и когато мача е докаран до "правилния"резултат се дават две-три аванти на ощетения отбор,за да се коментира след мача,вярно имаше грешки ама те бяха в двете посоки.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Мнениеот moreto vn » 04 ное 2013 12:10

Игра с ръка на ваш играч преди вашия гол това червените другари,защо го пропускате и не коментирате.Игра с ръка на Т.Янчев това също пропускате и втори жълт и аут. ;)
Поне се разписахте този път. :mrgreen:

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 04 ное 2013 12:10

mistreated написа:
tevez написа:[offtopic]Никаква дузпа :mrgreen: Сигурно се шегувате, нали? Милиев играе с топката и тя затова отива към корнера, а Камбуров е толкова добър в изпросването на дузпи и фаулове, че ако имаше наистина нещо щеше да почне да се тръшка и да протестира, както го направи след един фаул срещу Вутов и получи жълт картон за оспорване. Така че по-добре измислете някое друго положение.[/offtopic]

[offtopic]Камбуров не можеше да спори, защото вече имаше един жълт картон и можеше да получи втори такъв за оспорване на съдийско решение.[/offtopic]

[offtopic]Човек, той дори не си вдигна ръцете,както правят всички след извършено срещу тях нарушение, не говоря да тръгне към съдията и да иска да го удуши. Просто стана и продължи да играе. Факт, е че няма дoбро повторение, но някой път и по езика на тялото на играчите можеш да разбереш дадена ситуация.[/offtopic]

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 04 ное 2013 12:31

tevez написа:
mistreated написа:
tevez написа:[offtopic]Никаква дузпа :mrgreen: Сигурно се шегувате, нали? Милиев играе с топката и тя затова отива към корнера, а Камбуров е толкова добър в изпросването на дузпи и фаулове, че ако имаше наистина нещо щеше да почне да се тръшка и да протестира, както го направи след един фаул срещу Вутов и получи жълт картон за оспорване. Така че по-добре измислете някое друго положение.[/offtopic]

[offtopic]Камбуров не можеше да спори, защото вече имаше един жълт картон и можеше да получи втори такъв за оспорване на съдийско решение.[/offtopic]

[offtopic]Човек, той дори не си вдигна ръцете,както правят всички след извършено срещу тях нарушение, не говоря да тръгне към съдията и да иска да го удуши. Просто стана и продължи да играе. Факт, е че няма дoбро повторение, но някой път и по езика на тялото на играчите можеш да разбереш дадена ситуация.[/offtopic]

Футбола си има правила, които да се спазват и съблюдават от безпристрастни и коректни съдии, а нашите не са такива. Кой разперил ръце, кой опулил лице няма и не трябва да е водещ фактор. Може ли да се свири дузпа и има ли нарушение в ситуацуята се вижда съвсем ясно - посечен нападател около дузпата - накязателен удар и минимум жълт картон. http://www.livesport.bg/video/lokomotiv ... -7572.html 55-56 секунда

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 04 ное 2013 12:36

За спорните ситуации аз мнението си го изказах още вчера, но понеже гледам, че немалко хора споменават ситуацията с ръката на Янчев, не съм сигурен, но мисля, че това щеше да му е първи жълт картон, а не втори, както казват много хора. При дузпата беше показан картон, но не на Янчев, а на Вальо Илиев, който оспори отсъждането тогава.
И сега се сещам за нещо, което вчера пропуснах да спомена. От 6 минути добавено време поне 2 не се играха - 30 секунди за смяната на Жоро Илиев и преди това минута и половина при сблъсъка между Михайлов и Косоко. Логично беше да се удължи добавеното време до 8 минути, а то беше удължено само с около 15-20 секунди, което според мен беше в интерес на истината много по-очевидна грешка от всички останали ситуации (те поне не са безспорни, затова не можем да ги определим еднозначно като грешки).
Разбира се имаше и други неточности - немалко нарушения за "Черно море" в средата на терена и дори в нашата половина през последните 20-30 минути бяха подминати (може да е тръгнал да компенсира Тодоров, ако е решил, че преди това е сбъркал), задържането за главата на Сидибе не беше видяно (иначе изгонването на треньорите за бурната им реакция по принцип си е правилно). Както и да е, тези ситуации не влияят толкова.
Тези неща ги споменавам просто като аргумент в полза на като цяло посредственото представяне на рефера вчера. За най-спорните моменти по-назад изразих мнение, а то е, че не може да се каже категорично дали са отсъдени правилно или грешно. В този ред на мисли силно се изумявам, като ви чета коментарите и гледам как почти всички сте абсолютно сигурни в преценките си (и те са в двете крайности), при положение че ситуациите са изключително тънки.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Sh. Group
Контакти:

Мнениеот Sh. Group » 04 ное 2013 12:42

Udoji90 написа:За спорните ситуации аз мнението си го изказах още вчера, но понеже гледам, че немалко хора споменават ситуацията с ръката на Янчев, не съм сигурен, но мисля, че това щеше да му е първи жълт картон, а не втори, както казват много хора. При дузпата беше показан картон, но не на Янчев, а на Вальо Илиев, който оспори отсъждането тогава.
И сега се сещам за нещо, което вчера пропуснах да спомена. От 6 минути добавено време поне 2 не се играха - 30 секунди за смяната на Жоро Илиев и преди това минута и половина при сблъсъка между Михайлов и Косоко. Логично беше да се удължи добавеното време до 8 минути, а то беше удължено само с около 15-20 секунди, което според мен беше в интерес на истината много по-очевидна грешка от всички останали ситуации (те поне не са безспорни, затова не можем да ги определим еднозначно като грешки).
Разбира се имаше и други неточности - немалко нарушения за "Черно море" в средата на терена и дори в нашата половина през последните 20-30 минути бяха подминати (може да е тръгнал да компенсира Тодоров, ако е решил, че преди това е сбъркал), задържането за главата на Сидибе не беше видяно (иначе изгонването на треньорите за бурната им реакция по принцип си е правилно). Както и да е, тези ситуации не влияят толкова.
Тези неща ги споменавам просто като аргумент в полза на като цяло посредственото представяне на рефера вчера. За най-спорните моменти по-назад изразих мнение, а то е, че не може да се каже категорично дали са отсъдени правилно или грешно. В този ред на мисли силно се изумявам, като ви чета коментарите и гледам как почти всички сте абсолютно сигурни в преценките си (и те са в двете крайности), при положение че ситуациите са изключително тънки.

Пич нарушението срещу Сидибе го видяха и слепите, така че не говори глупости, а и за какво са петима съдии, като не могат да видят нещо очевидно. И как така да не е важно при положение, че Черно море изравниха от подобна ситуация.....
Това е вашият жалък черен животец - и единственият светъл лъч сме ние...

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 04 ное 2013 12:57

Sh. Group написа:
Udoji90 написа:За спорните ситуации аз мнението си го изказах още вчера, но понеже гледам, че немалко хора споменават ситуацията с ръката на Янчев, не съм сигурен, но мисля, че това щеше да му е първи жълт картон, а не втори, както казват много хора. При дузпата беше показан картон, но не на Янчев, а на Вальо Илиев, който оспори отсъждането тогава.

Пич нарушението срещу Сидибе го видяха и слепите, така че не говори глупости, а и за какво са петима съдии, като не могат да видят нещо очевидно. И как така да не е важно при положение, че Черно море изравниха от подобна ситуация.....

Какви глупости говоря? Ти осмисляш ли какво съм написал? Казах, че нарушението срещу Сидибе наистина го има и че е грешка да не се свири. (Под "не бе видяно" имам предвид "не бе отсъдено" - мисля, че си пролича какво казвам.)
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 04 ное 2013 13:07

КАКВОТО и да е свирил съдията,след такъв "рев" се полагат ТАКИВА наказания,че да ви държи влага цял сезон!!!И за клуба, и за отделните лица:треньори,футболисти,служители!!!
Ако не вярвате,питайте Фергюсън и Моу да ви разкажат това-онова!
За такива изцепки в Англия(и в други "бели" страни) от Федерацията ти "режат главата"...БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ дали са справедливи или не!!!
Очаквам "синьото" БФС да действа адекватно!!! :mrgreen:

Потребителски аватар
Sh. Group
Контакти:

Мнениеот Sh. Group » 04 ное 2013 13:10

Udoji90 написа:
Sh. Group написа:

Какви глупости говоря? Ти осмисляш ли какво съм написал? Казах, че нарушението срещу Сидибе наистина го има и че е грешка да не се свири. (Под "не бе видяно" имам предвид "не бе отсъдено" - мисля, че си пролича какво казвам.)

По принцип, когато човек пише нещо се стреми да го разберат тези, които ще го прочетат, така че пак прочети какво си написал, като наблегни на "задържането за главата на Сидибе не беше видяно (иначе изгонването на треньорите за бурната им реакция по принцип си е правилно). Както и да е, тези ситуации не влияят толкова." Ок може да не съм те разбрал аз, за което се извинявам.....
Това е вашият жалък черен животец - и единственият светъл лъч сме ние...

Върни се в “Архив”