XVI кръг: Черно море - ЦСКА /3 ноември 2013г., 14:30ч./
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: XVI кръг: Черно море - ЦСКА /3 ноември 2013г., 14:30ч./
Явно това бе начина морето да бие ЦСКА,нищо,че не е феърплей.ОК,възползваха се и се кефят,но няма чест в тази победа.Сега ще накажат съдията,но нас това не ни топли.Да не говорим,че ако същият е свирил така заради черно тото,то трябва същият да влезе в затвора - където му е мястото!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
Ще продължавам да задавам този въпрос - всички казват, че положението за отменения гол е спорна засада- къде отиде новото правило, според което тези тънки моменти НЕ трябва да се свирят като засада, в името на атакуващата игра, която така или иначе в мачове на Тича рядко се наблюдава?
- mistreated
- Контакти:
Кировец написа:Ще продължавам да задавам този въпрос - всички казват, че положението за отменения гол е спорна засада- къде отиде новото правило, според което тези тънки моменти НЕ трябва да се свирят като засада, в името на атакуващата игра, която така или иначе в мачове на Тича рядко се наблюдава?
И аз попитах същото много отдавна, ама някои капацитети ми казаха, че това било "бла-бла-бла".
Целият проблем при засадата е позицията на страничния съдия. От неговата позиция наистина Вальо е в засада, но неговата позиция просто е далеч от правилната.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
Цък, не си прав.
- Дузпа имаше, пусни Янчев в свястно първенство и гледай дали няма да му я свирят. Изобщо няма спор за дузпата.
- Фала за втория гол се свири във всяко първенство, във всеки изигран кръг. То ако нямаше такива фалове Роналдо горкия щеше да побелее от нерви.
- Засадата - там си има страничен, щом е вдигнал байряка значи има засада. Както знаеш това е едно най-трудните решения, понякога се пропускат 1 метрови засади, понякога 2 см се брои;
С какво заслужихме да спечелим - за това, че не сме научени да лягаме на Софийските отбори. Играхме мъжки срещу Лудогорец, играхме мъжки срещу ЦСКА, ще играем мъжки и срещу Левски. Знам, че не ви харесва, но това е положението.
За останалите фалове, ЦСКА, както Черно Море и останалите отбори от А група играят нещо подобно на футбол, ама са доста далече от него. Всички са ръгбисти и мрънкала, особено като загубят
Тоест да разбирам, че подобна дузпа за ЦСКА щеше да се приеме спокойно от вас? Или подобно отменяне на гол? Или несвирене на нарушенията срещу Сидибе и ръката във вашето нак. поле? Това ли да разбирам?
Нямам против отбора на Черно море и знам, че ако има нещо позитивно в ТИМ е това, че не лягат на никого. Но си кривите душата след този мач, защото на наше място и сини (за тях сменят цели съдийски комисии), и зелени щяхте да надигнете същия вой до небесата. Все още помним една 3-метрова несвирена засада на Карвальо до какво реване доведе, нищо че накрая не свириха чиста дузпа за Левски. Ботев пък ореваха света, че не били дали дузпа за тях срещу Лудогорец в Пловдив за същата игра с ръка. Ама тогава скачахте да ги защитавате, щот Лудогорец купували съдии.
Та като ни наричате мрънкала, чудно ми е вие какви сте след такива мачове.
Аз принципно не мрънкам, това е футбола. Няма угодия.
Помниш ли нашия мач срещу Локо Сф в края на по-предния сезон (ако не се лъжа), дори когато всички тръбяха че сме ощетени май бях единствен от нашите който смяташе, че заслужено загубихме (борехме се за Евро квота тогава).
Ако си по-добър вкарваш 5 гола и решаваш мача. Останалото за мен е мрънкане.
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
mistreated написа:Кировец написа:Ще продължавам да задавам този въпрос - всички казват, че положението за отменения гол е спорна засада- къде отиде новото правило, според което тези тънки моменти НЕ трябва да се свирят като засада, в името на атакуващата игра, която така или иначе в мачове на Тича рядко се наблюдава?
И аз попитах същото много отдавна, ама някои капацитети ми казаха, че това било "бла-бла-бла".
Целият проблем при засадата е позицията на страничния съдия. От неговата позиция наистина Вальо е в засада, но неговата позиция просто е далеч от правилната.
Като не е застанал на правилното място - да го наказват.
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Кировец написа:Ще продължавам да задавам този въпрос - всички казват, че положението за отменения гол е спорна засада- къде отиде новото правило, според което тези тънки моменти НЕ трябва да се свирят като засада, в името на атакуващата игра, която така или иначе в мачове на Тича рядко се наблюдава?
Това нито е ново, нито е правило. А е указание. И това указение не гласи, че тънките моменти не трябва да се свирят, а просто ако асистентът не е сигурен и има колебания е по-добре да не отсъжда засада и да даде предимство на нападателя. Само че асистентът си взима решението (той знае какво е видял, какво не е видял и дали е сигурен) какво да отсъди и си носи отговорността за това.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- mistreated
- Контакти:
Кролик написа:Аз принципно не мрънкам, това е футбола. Няма угодия.
Помниш ли нашия мач срещу Локо Сф в края на по-предния сезон (ако не се лъжа), дори когато всички тръбяха че сме ощетени май бях единствен от нашите който смяташе, че заслужено загубихме (борехме се за Евро квота тогава).
Ако си по-добър вкарваш 5 гола и решаваш мача. Останалото за мен е мрънкане.
Не съм гледал този мач, за който говориш, а може и да съм, но нямам спомен. Глупаво е да казваш "ако си по-добър вкарваш 5 гола". Колко пъти отборите си вкарват по 5 гола в нашето първенство, та да говорите такива неща. Мачовете се решават обикновено в 1-2 ситуации. Никой от нас не мисли, че ЦСКА е толкова силен, че да вкара 5 гола на Тича. Въпросът е защо точките се разпределят след скандално съдийство, а не кой е по-добър. Ясно е, че в първенството разликата между отборите е много малка и всеки може да победи всеки. Това не значи, че трябва да вкарва 5 гола, за да го направи!
- mistreated
- Контакти:
Tommi написа:Кировец написа:Ще продължавам да задавам този въпрос - всички казват, че положението за отменения гол е спорна засада- къде отиде новото правило, според което тези тънки моменти НЕ трябва да се свирят като засада, в името на атакуващата игра, която така или иначе в мачове на Тича рядко се наблюдава?
Това нито е ново, нито е правило. А е указание. И това указение не гласи, че тънките моменти не трябва да се свирят, а просто ако асистентът не е сигурен и има кол****ия е по-добре да не отсъжда засада и да даде предимство на нападателя. Само че асистентът си взима решението (той знае какво е видял, какво не е видял и дали е сигурен) какво да отсъди и си носи отговорността за това.
То е ясно, че съдиите си "носят" отговорност. Никой не търси сметка на играчите на Черно море. Въпросът е, че тези "решения" всъщност решават изходи на двубои...
mistreated написа:Кировец написа:Ще продължавам да задавам този въпрос - всички казват, че положението за отменения гол е спорна засада- къде отиде новото правило, според което тези тънки моменти НЕ трябва да се свирят като засада, в името на атакуващата игра, която така или иначе в мачове на Тича рядко се наблюдава?
А вие как определяте, че няма засада? Позицията на камерата ли е правилна?
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Пичове няма никакви поръчки и директиви - говедото Тодоров свири по този начин просто защото мрази ЦСКА и всеки от Шумен го знае това нещо - лошото за него е, че в тоя мач просто се оля, особено като му гледам наглото поведение и приказки след мача. Въпреки всичко мощно всички зад отбора, а за говедото скоро ще се погрижим......
Това е вашият жалък черен животец - и единственият светъл лъч сме ние...