Да подкрепяме отбора и толкова

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Re: Да подкрепяме отбора и толкова

Мнениеот Logical person » 03 ное 2013 21:06

Betchualeng Arnaikem написа:Все си мисля, че БФС има един жесток коз при рязането на някого: винаги рязания отбор е сам. Когато рязоха Левски ни викаха ревльовци, вадиха хронология от не знам кога си как съдия ни е помогнал.. само и само да се избегне въпроса за истинското рязане.

По същия начин когато Ботев нададе вой примерно феновете от Лаута се спукаха да се подиграват на ботевистите, че били пу... щото реват.

Сега съответно много левскари ще заявят, че рязане на ЦСКА не е имало. В един друг пост именно това натъкнах, че червените приемат за нормална човешка грешка съдийско решение в тяхна полза, но винаги търсят директива при грешка в техен ущърб. Това важи и за сините фенове, и за жълтите.

А ако се оплачат малките отбори: не ги и отразяват даже, нали са "малки", има ли значение?

Истината е, че за да се спре тази практика трябва независимо кой е рязан или подкрепян ВСИЧКИ да се обявят против. Сега на Перуката му е лесно: ако отреже главата на ЦСКА, сините ще го защитят и обратното, ако резне главата на Локо ПД канарчетата ще го играят негови адвокати и обратното; ако реши да съсипе някой малък отбор просто всички ще решат, че няма какво да се обсъжда съдбата на Ботев Враца, Миньор или нещо такова (това са само примерни имена на отбори).

Искате да не ви режат? Ами трябва заедно да искаме НИКОЙ да не бъде рязан или бутан. Само тогава Менте Прическу ще се окаже в небрано лозе, защото няма да има на кого да разчита да плюе по оплакалите се от далаверите му.

Мдаааа. Има и един друг момент. Дербитата вече се стараят, доколкото могат, да ги свирят нормално. А резачките са срещу по-слаби отбори, които нямат някакви супер лобита. Ако ни бяха резали така срещу Лудогорец, много неутрални фенове лесно щяха да повярват че са ни резали срещу милиардера Домусчиев. На хората им е много трудно да повярват, че ЦСКА може да бъде ощетяван срещу Локо пд , Берое и Ч. море. Викат си "да бе да" . А загубените точки са си загубени точки. Като в същото време не можеш да обвиниш облагодетелстваните отбори, че някой им е помагал в техните мачове.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 03 ное 2013 21:20

Betchualeng Arnaikem написа:Все си мисля, че БФС има един жесток коз при рязането на някого: винаги рязания отбор е сам. Когато рязоха Левски ни викаха ревльовци, вадиха хронология от не знам кога си как съдия ни е помогнал.. само и само да се избегне въпроса за истинското рязане.

По същия начин когато Ботев нададе вой примерно феновете от Лаута се спукаха да се подиграват на ботевистите, че били пу... щото реват.

Сега съответно много левскари ще заявят, че рязане на ЦСКА не е имало. В един друг пост именно това натъкнах, че червените приемат за нормална човешка грешка съдийско решение в тяхна полза, но винаги търсят директива при грешка в техен ущърб. Това важи и за сините фенове, и за жълтите.

А ако се оплачат малките отбори: не ги и отразяват даже, нали са "малки", има ли значение?

Истината е, че за да се спре тази практика трябва независимо кой е рязан или подкрепян ВСИЧКИ да се обявят против. Сега на Перуката му е лесно: ако отреже главата на ЦСКА, сините ще го защитят и обратното, ако резне главата на Локо ПД канарчетата ще го играят негови адвокати и обратното; ако реши да съсипе някой малък отбор просто всички ще решат, че няма какво да се обсъжда съдбата на Ботев Враца, Миньор или нещо такова (това са само примерни имена на отбори).

Искате да не ви режат? Ами трябва заедно да искаме НИКОЙ да не бъде рязан или бутан. Само тогава Менте Прическу ще се окаже в небрано лозе, защото няма да има на кого да разчита да плюе по оплакалите се от далаверите му.

Батка от 30 години гледам футбол,но не си спомням твоя отбор да е бил рязан,точно обратното ,ако трябва да ти изтъквам факти ,ще трябва да напиша няколко тома и то само с факти :!: :!: :!:като за последните няколко години нещата станаха брутални и то само във ваша полза :idea: Не бих ,а и никога не съм подкрепял,някой отбор да бъде бутан или рязан,винаги ме е било срам,когато моя отбор е бил облагодетелстван ,волно или неволно и не съм се радвал на такива моменти,колкото и да са били редки,така че не се опитвай да ни слагаш в една каручка-всеки ще си носи кръста сам :!:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

orlando
Контакти:

Мнениеот orlando » 03 ное 2013 23:34

Цесекари,бъдете мъжкари..стига сте ревали като онези от подуене...днес имаше здрава борба...ако искате да неви режат бийте с 5:0,имахте едно положение което вкарахте и едно което нашият спаси,бъдете реалисти,Стойчо много ги надъхва играчите...все някой му е виновен когато падне.Стига с тези конспираций...когато се свири за вас всичко е на ред.....повече реализъм от колкото сълзи!

Потребителски аватар
morqche
Контакти:

Мнениеот morqche » 04 ное 2013 00:12

Най-голямата директива е в София, нагледах се на смешни грухтежи и падежи, ние от както сме създадени ни режат главите за да сте шампиони айде ревете сега да видите дали е хубаво, колелото се върти, знам че ви е гадно на мен, на нас също ни е било гадно но тва е положението свиквайте ^^
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]

SFHC
Контакти:

Мнениеот SFHC » 04 ное 2013 11:23

Red joker написа:

Батка от 30 години гледам футбол,но не си спомням твоя отбор да е бил рязан,точно обратното ,ако трябва да ти изтъквам факти ,ще трябва да напиша няколко тома и то само с факти :!: :!: :!:като за последните няколко години нещата станаха брутални и то само във ваша полза :idea: Не бих ,а и никога не съм подкрепял,някой отбор да бъде бутан или рязан,винаги ме е било срам,когато моя отбор е бил облагодетелстван ,волно или неволно и не съм се радвал на такива моменти,колкото и да са били редки,така че не се опитвай да ни слагаш в една каручка-всеки ще си носи кръста сам :!:

ее стига бе, хаха . 1996-та финала за купата на България беше може би най-отявлената съдийска подигравка, която някога съм виждал и беше срещу нас (Левски). Вчерашната сеч във ваша вреда също беше колосална, но да кажеш, че нас никога не ни били рязали е нелепо ;) Аз за това и дадох пример от мач във Варна между Левски и морето. Преди няколко години като ни биха 4-1 за купата беше пак епохална сеч. За това казах, че палачинката се обръща и не трябва в такива моменти едните да се смеят на другите, защото след малко те са потърпевши и нещата се обръщат... Гледайте по-обективно на нещата.
от SFHC на 22 Май 2013 21:46: "Славия ще изорът тревата последния кръг, нищо не е сигурно, титла за Лудогорец е много вероятна."

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 04 ное 2013 12:20

Да, ние ще си подкрепяме отбора, но докога ще издържи спокойствието. Нали се сещате, че на Армията срещу Лудогорец може да има 10000 и при допускато на грешки в наш ощърб, може да се стигне до ексцесси и да има пострадали. БФС са толкова дебелокожи, че с мирни протести няма да ги трогнем изобщо. Какво, като накажат съдията от мача във Варна, като той си свърши работата и точките са изгубени. Аз съм човек на години и съм против размириците, но кой ще спре по-младите? Лошото е, че и на хора, като мен вече ни писна от нравите във българския футбол. Трябва ли и ние да тръгнем на нож заедно с тинейджърите? Е, тогава ще стане страшно!

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 04 ное 2013 12:37

morqche написа:Най-голямата директива е в София, нагледах се на смешни грухтежи и падежи, ние от както сме създадени ни режат главите за да сте шампиони айде ревете сега да видите дали е хубаво, колелото се върти, знам че ви е гадно на мен, на нас също ни е било гадно но тва е положението свиквайте ^^

Пич и ти си прав,това е факт ! Но е факт също така,че ЦСКА редовно е рязан от съдии,не можеш да го отречеш и това !
Иначе абсолютно подкрепям мнението ти,не мога да казвам на черното-бяло...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 04 ное 2013 12:40

Иначе много плюхте Гриша-та навремето,като беше пребил Коце Костадинов с охраната си,след поредния мин*т към г*ведата...
Явно така трябва да се прави,след всяка подобна проява...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 04 ное 2013 13:22

SFHC написа:може и да е така, но има две неща,които не се връзват с теорията за Литекс.
1) следващия мач на червение е с Домусчиев, оставиха ги без треньори.
2) Ганчев има достатъчно пари, за да гарантира безметежна титла на Литекс, ако се свири за тях в перспектива.

Мога само да гадая аз, единственото, което споменах горе е, че реално Левски от тоя мач във варна днес нищо не печели. Някой ще каже "близо е до тройката". И? Трети, втори, седми, не е ли титла, все едно е...

Колега хем си прав, хем не си - кога последно Левски не е класиран в Европа и до какво ще доведе едно не класиране този сезонз? Ето защо смятам, че сините са най-облагодетелствани от тия тесли срещу ЦСКА.

Потребителски аватар
b0b1
Контакти:

Мнениеот b0b1 » 04 ное 2013 16:06

orlando написа:Цесекари,бъдете мъжкари..стига сте ревали като онези от подуене...днес имаше здрава борба...ако искате да неви режат бийте с 5:0,имахте едно положение което вкарахте и едно което нашият спаси,бъдете реалисти,Стойчо много ги надъхва играчите...все някой му е виновен когато падне.Стига с тези конспираций...когато се свири за вас всичко е на ред.....повече реализъм от колкото сълзи!

Цял сезон нямам оплаквания от съдиите, с изключение на вчерашния мач и до някъде на мача с Локо Пд.Прави си изводите дали "ревем", само защото сме загубили, или наистина си има причина.Ако е виновен отбора, бъди сигурен, че всички ще скочат и ще недоволстват, но хората видяха вчера как се върши работа за 3-ти отбор пред погледа на 12 000 души.

Върни се в “ЦСКА”