Хегемона на Пловдив!!!
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Alternative
- Контакти:
- *GEORGI*1936*
- Контакти:
Re: Хегемона на Пловдив!!!
За всички жълти селяни -МОЩНО В ДИВИЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ !!!!
В събота си стойте по селата ,ще вие по леко
ЧЕРНО БЕЛИ СМЕ РОДЕНИ
ЧЕРНО БЕЛИ ЩЕ УМРЕМ
ЧЕРНО БЕЛИ ЩЕ УМРЕМ
- Alternative
- Контакти:
*GEORGI*1936* написа:За всички жълти селяни -МОЩНО В ДИВИЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ !!!!
Хахаха,тоя изби рибата!!!

Спомням си, че на едно от дербитата бялата част от публиката разпъна платно с едно канарче което биеше смърф. Някой може ли да даде линкче ако има снимка в нета, че го търся от много време 

Докато имаме повече победи сме хегемон. Всичко друго е бля бля.
че, какво и е на темата?
фактите са си факти Хегемона на Пловдив е Локомотив Пловдив.
само слепи и от село може да имат претенции,но то е разбираемо, едните не виждат(по разбираеми причини),а другите необразовани селяци.Това е!
фактите са си факти Хегемона на Пловдив е Локомотив Пловдив.
само слепи и от село може да имат претенции,но то е разбираемо, едните не виждат(по разбираеми причини),а другите необразовани селяци.Това е!
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!
graveworm написа:Спомням си, че на едно от дербитата бялата част от публиката разпъна платно с едно канарче което биеше смърф. Някой може ли да даде линкче ако има снимка в нета, че го търся от много време
само така може да биете смърф на картинка

Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!
- Canaries front
- Контакти:
Много безмислена тема. Хегемон, а едва 4 победи повече,разбирам да имате 20-30-40 повече да сте хегемон. Но все пак ви оправдавам, по-добри сте в последните години няма спор,понатрупахте победи,нормално и самочувствието ви да се покачи. Няма какво да се лъжем,но това е дерби ,в събота може да стане всичко . Аз пожелавам да стане празник за града ,пък по-добрия да победи . А колкото до тези снимки на роми ,ми има ги и в двете агитки,а и във всяка друга в България,няма смисъл от безмислени спорове. Вие ще си държите за ваща ,ние за наща ,няма как да се променят нещата. Нека се обединим за това да направим празник за града и футболната общественост на България,пък който покаже повече аргументи за победа ще се кичи със званието Господар на Пловдив до следващото дерби.
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!
- L_P_F_C 1936
- Контакти:
Сигурно е много неприятно за повече от 10 год. да имаш само 1 победа над твоя най-голям съперник,но какво да се прави, явно Господ си знае работата.Айде аз отивам да си пия ракйката и да ми е густо на душата като знам кой е ХЕГЕМОНА!
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
Canaries front написа:Много безмислена тема. Хегемон, а едва 4 победи повече,разбирам да имате 20-30-40 повече да сте хегемон. Но все пак ви оправдавам, по-добри сте в последните години няма спор,понатрупахте победи,нормално и самочувствието ви да се покачи. Няма какво да се лъжем,но това е дерби ,в събота може да стане всичко . Аз пожелавам да стане празник за града ,пък по-добрия да победи . А колкото до тези снимки на роми ,ми има ги и в двете агитки,а и във всяка друга в България,няма смисъл от безмислени спорове. Вие ще си държите за ваща ,ние за наща ,няма как да се променят нещата. Нека се обединим за това да направим празник за града и футболната общественост на България,пък който покаже повече аргументи за победа ще се кичи със званието Господар на Пловдив до следващото дерби.
+1.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg