Черно море - ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
BEROE_StZ
Контакти:

Re: Черно море - ЦСКА

Мнениеот BEROE_StZ » 03 ное 2013 23:58

зеления написа:
thebully написа:
BEROE_StZ написа:Самопризнанията на Г.Илиев в гонг забъркват интрига...

Нищо не забъркват,ще им се от тая трънка да излезе заек ама няма да стане тяхната,живеят си още със старите спомени дето с едно телефонно обаждане имаше легни-стани по военна линия,ама свърши тая отдавна,като видят табелата на Варна и лошо им става,ама кво да се прави тука сме(А-група) и ще ги гърчим до последно всичките :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

"Съдийската комисия се събира на пожар, да бистри Черно море - ЦСКА". Що веднъж не се събраха когато са ощетявани отбори като Черноморец, Берое, ние, Ботев Вр. и т.н.? Ето за това в България футболът е със затихващи функции!

...............
Нали подавахме жалба срещу Ст.Тодоров-мача с Локо Пд в Пловдив и за Левски в София...нищо брат. А Узунов работи с реферите...И Левски разбира се..
1972, 1979, 1986, 2010, 2013, 2015, 2016

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 04 ное 2013 00:10

зеления написа:
thebully написа:

Нищо не забъркват,ще им се от тая трънка да излезе заек ама няма да стане тяхната,живеят си още със старите спомени дето с едно телефонно обаждане имаше легни-стани по военна линия,ама свърши тая отдавна,като видят табелата на Варна и лошо им става,ама кво да се прави тука сме(А-група) и ще ги гърчим до последно всичките :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

"Съдийската комисия се събира на пожар, да бистри Черно море - ЦСКА". Що веднъж не се събраха когато са ощетявани отбори като Черноморец, Берое, ние, Ботев Вр. и т.н.? Ето за това в България футболът е със затихващи функции!

Зелен знам че ще се събират ама няма да ги огрее,най-много съдията да изгърми(не виждам защо,но както и да е),тея са луди бре,като дойде време да гостуват тука и червени и сини нещо припаткват,че и ни подготвят предварително в предни мачове с картони,чакам ги другите юнаци с нетърпение да видим тяхната схема каква ще бъде :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
HASTA DE LA VICTORIA

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 04 ное 2013 00:30

thebully написа:
зеления написа:
thebully написа:

Зелен знам че ще се събират ама няма да ги огрее,най-много съдията да изгърми(не виждам защо,но както и да е),тея са луди бре,като дойде време да гостуват тука и червени и сини нещо припаткват,че и ни подготвят предварително в предни мачове с картони,чакам ги другите юнаци с нетърпение да видим тяхната схема каква ще бъде :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Как каква? Същата. Те не са способни да измислят нищо ново.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

helemong
Контакти:

Мнениеот helemong » 04 ное 2013 00:53

Няма такъв душевен оргазъм да биеш ЦСКА и те да плачат от съдията.Поне за някой друг ден ще чувстват това,което другите извънстолични отбори преживяха 50 години.Едно от хубавите неща на демокрацията е че ти идва комунистическото зло на Тича и можеш да го биеш,биеш,биеш по главата и няма да те извадят от групата.
Изглежда много, сигурно брутално боли рефрена: Кога на „Тича” дойдете,дойдете. Кога на Гонзо паднете,паднете...... Много глупости бяха изписани във форума преди мача,много декларации се изписаха,апели към БФС.Няма лошо режисьорът Двойчо знаеше както всички моряци,че няма начин да вземе този мач и подготвяше червените
психологически за предстоящата загуба. Естествено ние следвахме червения сценарий
преди мача изорахме нивата,след което я пръскахме обилно с изкуствен зелен сняг,изпочупихме седалките, в съблекалните пуснахме морска вода, махнахме осветлението в тоалетните, поръчахме на Домусчиев да назначи Тодоров.....
Остана Гонзо да избере 11 моряци да наритат и обезкостят червените.
Всички капацитети в България знаят че Гонзо не е никакъв футболен треньор,а известен български инженер. При него Черно Море не играе футбол,а по скоро партии шах.Днес Гонзо заложи на „Сицилианска защита” а голямата изненада беше че нашите не сритаха абсолютно никой (нито един жълт картон) и това принуди червените да ритат като магарета и да целят гларусите над терена. Вярно „Сицилианска защита”
не беше красива като „Дамски гамбит” срещу Лудогорец,но и след такава победа ракийката ми се услади.Най-гадното нещо в целия мач беше съдийството,защото за голямо съжаление на червените имаше много ситуации които решиха мача,а съдията ги свирна правилно. Всичко дискусионно, ако го бе свирил обратно щеше повече да сбърка.
Категорично гола на ЦСКА е засада и спор не трябва да има.Може да е с 20-30 сантиметра(едно тяло) но има и стоп кадъра го показва,ако се свалят червените очила. Дузпа за ЦСКА на стадиона не видях и в репортажи засега не виждам къде има.
За пряк свободният и дузпата за нас по скоро трябва да се дадат,но могат и да не се дадат.Жоро докосва топката за разлика от Менди,а Янчев сритва десния крак на Райков.Имаше поне 2-3 спорни фаула,които съдията свири за ЦСКА.В крайна сметка съдията с абсолютно нищо не е ощетил ЦСКА. Това се казва европейско съдийство и трябва да му дадат висока оценка.Ако все пак сменят съдийската комисия пак няма лошо важното е двата "гранда" да страдат. Като слушах какви глупости говореше и как плачеше Ники Александров на път от стадиона и като си спомня сиртакито на Двойчо на тъча по време на мача извода е че не могат да губят.
С тези конспирации Тройчо може пак вместо купа да се прибере на лято пак с вафла МУРА.
НАЗДРАВЕ МОРЯЦИ ДА ПРАЗНУВАМЕ ПОБЕДАТА

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 04 ное 2013 01:45

На мен пък ми е интересно, кой журналист пусна статията - "И ЦСКА не успя да превземе „Тича“, съдия поряза червените" в секцията за моряците на Гонг???! Не пише ли там за Варна Добри Атанасов?! Защо не е подписана статията, никъде не пише кой и е автора?! Дали защото и според него рефера е порязал червените ревльовци?! Хм, интересно?! Защо автора не е поел отговорността на думите си?! Онова мекотело Ники Александров поне не се скри, като изписа куп простотии за мача, а рева като магаре и мънка по радиото. Някой да знае нещо по въпроса?!
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 04 ное 2013 02:03

Станислав Тодоров: Съвестта ми е чиста, на записа се вижда, че съм свирил правилно

Реферът на мача Черно море - ЦСКА (2:1) Станислав Тодоров коментира решенията си в двубоя, които породиха гнева на "червените". Претенциите на столичани са дузпата за "моряците", както и за отменения гол на Апостол Попов заради засада на Валентин Илиев. Капитанът на Черно море Георги Илиев пък си призна, че нарушение срещу него от страна на Менди няма. След фаула стана и изравнителния гол за Черно море.
Тодоров изгони Стойчо Младенов и помощника му Нанков от скамейката на "червените".

"Не мога да коментирам Стойчо Младенов. Той си е треньор и има правото да си говори за ЦСКА.
За мача съм сигурен за всяко свое решение. Гледахме записите и всичко е наред.

Имаше нарушение срещу Жоро Илиев. Няма значение дали той си е признал, че не е имало. Той е футболист, не съдия. Аз ви казвам, че имаше фаул. Менди рита Илиев, с прав крак е и спор за ситуацията няма.

За дузпата - Райков взима топката, с гръб е, Янчев го връхлита и го събаря на земята. Абсолютно нарушение. Жълтият картон на Илиев беше за протеста му.

Засадата при отменения гол на ЦСКА не мога да я коментирам. Асистентът ми каза, че е засада, а и на повторенията се вижда, че Илиев е с едни гърди напред.

ЦСКА може да си коментира каквото иска. Фактите са на терена. Гледахме записите и решенията ни са коректни. Това е единствената истина.

Съвестта ми е чиста. Никого не съм ощетил в този мач. Така съм видял нещата, така съм ги свирил.
Мачът беше здрав, изпълнен с много нарушения и единоборства, а съответно и с картони. Наблюдателят гледа положенията от мача с нас и е съгласен, че сме напълно прави.
Никакви думи на Стойчо Младенов не мога да коментирам. Аз го уважавам и даже преди началото на срещата се поздравихме. Какво имам да казвам съм го написал в доклада си", каза Тодоров пред камерата на Канал 3, пише Блиц.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

облак
Контакти:

Мнениеот облак » 04 ное 2013 02:04

В сайта списват шопски журналисти. Добри отговаря само за Дарик Варна и пуска от време на време коментарни статии. Ти какво очакваш от чорбар да пусне новина как сме ги били нормално ли :lol:

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 04 ное 2013 02:30

облак написа:В сайта списват шопски журналисти. Добри отговаря само за Дарик Варна и пуска от време на време коментарни статии. Ти какво очакваш от чорбар да пусне новина как сме ги били нормално ли :lol:

Когато пишеш с чиста съвест, сигурен си в правотата си и заставаш зад думите си.... се подписваш под тях! Доста често виждам не подписани статии и това ми напомня жълтите издания, където знаеш какви небивалици, лъжи и измишльотини се пишат. Та така де, не съм очаквал пристрастните софийски журналя да признаят нещо, но просто исках да подчертая анонимността на автора, като един вид измекярщина и подлост.

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 04 ное 2013 07:47

Едно голямо "браво" на момчетата! Неравна битка срещу гигантите Менди и Сидибе, абсолютно заслужена победа. Видя се ясно и кой е по-грубия отбор.

П.П. Иска ми се и срещу другите отбори да пълним стадиона...

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 04 ное 2013 08:01

yavorescu написа:Едно голямо "браво" на момчетата! Неравна битка срещу гигантите Менди и Сидибе, абсолютно заслужена победа. Видя се ясно и кой е по-грубия отбор.

П.П. Иска ми се и срещу другите отбори да пълним стадиона...

Втори мач познавам събитията :!: ;) Истината е че всички в България знаят, че ''Тича'' е кошмарът на така наречените грандове.Няма Добри Джуров , и ЦСКА вече не побеждават във Варна.
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Върни се в “Черно море”