ralka_levskarka написа:Все ми е на акъла, че ЧМ са си платили![]()
Не знам защо Станислав Тодоров трябва да е бития, при положение, че страничния е подал сигнал за засадата, но окей.
Ралке, не издавай заверата!

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
ralka_levskarka написа:Все ми е на акъла, че ЧМ са си платили![]()
Не знам защо Станислав Тодоров трябва да е бития, при положение, че страничния е подал сигнал за засадата, но окей.
Red_Girl написа:Да съм казала нещо за тва как играем. Единственото, което искам да видя е.. дали ви стиска да си признаете, че не спечелихте честно? И че наистина ли сте толкова слепи или просто така ви изнася. Тва е. Естествено, че не играем идеално.. Тва е ясно. Но не може да се допускат такива фрапантни грешки.
Red_Girl написа:thebully написа:Дано да влезем в седмицата,за другото ви гостуване зимата да ти гледам сеира,ще се молите за такъв терен като днешния![]()
![]()
За тая картофена нива изобщо няма да се моля. Дворът ми на вилата е по-хубав от вашия терен.
Red_Girl написа:thebully написа:Дано да влезем в седмицата,за другото ви гостуване зимата да ти гледам сеира,ще се молите за такъв терен като днешния![]()
![]()
За тая картофена нива изобщо няма да се моля. Дворът ми на вилата е по-хубав от вашия терен.
BEROE_StZ написа:Самопризнанията на Г.Илиев в гонг забъркват интрига...
thebully написа:BEROE_StZ написа:Самопризнанията на Г.Илиев в гонг забъркват интрига...
Нищо не забъркват,ще им се от тая трънка да излезе заек ама няма да стане тяхната,живеят си още със старите спомени дето с едно телефонно обаждане имаше легни-стани по военна линия,ама свърши тая отдавна,като видят табелата на Варна и лошо им става,ама кво да се прави тука сме(А-група) и ще ги гърчим до последно всичките![]()
![]()
ShooterMan написа:Red_Girl написа:Да съм казала нещо за тва как играем. Единственото, което искам да видя е.. дали ви стиска да си признаете, че не спечелихте честно? И че наистина ли сте толкова слепи или просто така ви изнася. Тва е. Естествено, че не играем идеално.. Тва е ясно. Но не може да се допускат такива фрапантни грешки.
Ти трябва да смениш спорта и да гледаш художествена гимнастика и кънки.Естествено,че СПЕЧЕЛИХМЕ ЧЕСТНО!ИЗВОЮВАХМЕ СИ ПОБЕДАТА под непрестанния дъжд от изсипани без цел и визия топки ритани на боц от Черни и маймуната Менди към Сидибе.ИЗВОЮВАХМЕ си я с куц и осакатен отбор.Ние няма от какво да се срамуваме,докато вие има.90 минути блъскахте като магарета,ритахте се като коне,виж и жълтите картони,там биете вече с 0:4.Блъскайте,но не става само с блъскане.Нещо се помислихте за голям отбор.И на Лаута ревахте като родопски гайди,а истината е,че просто сте си слаби,с Тройчо на пейката и футболисти тотални дърводелци.Като Янчев.Който и като върви се рита даже,а после се сърди защо за брадвите му отзад се дават дузпи.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта