XVI кръг: Черно море - ЦСКА /3 ноември 2013г., 14:30ч./

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: XVI кръг: Черно море - ЦСКА /3 ноември 2013г., 14:30ч./

Мнениеот Tommi » 03 ное 2013 22:20

Teo написа:Изгледайте мача Локо-ЦСКА и Локо-Подуяне и намерете разликите! Сега предстой да видим как ще се играе поредното пор** в шампионата между ЧМ и Подуяне!

Организацията ни е стабилна и вие сте напълно безсилни :twisted:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 03 ное 2013 22:22

Аз не мога да разбера синити кво толкова ги бърка мача ни с Черно море. Те ли станаха любимия отбор. Що не ходихте да си подкрепяте вашия? Тука фенове на ЧМ не са писали, колкото вие. Да не би тва да е новия отбор на сърцето ви? Та чак за снимки се ровите и спорите . Заеби...Ах, колко жалко е да си левскар.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Re: Отмененият гол на ЦСКА е редовен

Мнениеот зеления » 03 ное 2013 22:24

Teo написа:
Пловдивчанинът написа:Дузпата е много по-скандална.

Дузпата я нямаше изобщо, оня се чудеше как да даде някакво измислено нарушение в полза на ЧМ, че по слушалката му се развикаха секретните служби към БФС.

Сега разбирам защо не ви харесват другите. Толкова сте жалки, че няма повече на къде. ДУЗПАТА Е 1000% !!! Повече от 40 години съм по стадионите! Гледал съм поне стотици измислени дузпи във ваша полза, но никой никога не е ревал като вас!!! Вие сте уникум! И не се надявайте да се върнат старите времена. Ще ви дупят знайни и незнайни отбори докато "алаштисате"! :lol: :lol: :lol: Чак тогава може и да станете нормален отбор.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 03 ное 2013 22:25

Tommi написа:
Red_Girl написа:Аз не мога да разбера синити кво толкова ги бърка мача ни с Черно море. Те ли станаха любимия отбор. Що не ходихте да си подкрепяте вашия? Тука фенове на ЧМ не са писали, колкото вие. Да не би тва да е новия отбор на сърцето ви? Та чак за снимки се ровите и спорите . Заеби...Ах, колко жалко е да си левскар.

Просто Гонзо ви смарангяса за пореден път и се радваме. :lol: :mrgreen:

Съдийските поръчкови произволи не ги преписвай като успех на инж. Гонзита.... :arrow:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 03 ное 2013 22:25

Tommi написа:Просто Гонзо ви смарангяса за пореден път и се радваме. :lol: :mrgreen:

Грешиш, не е Гонзо, а Станислава Тодорова. Гонзо няма заслуга за днес. Хиксът на Армията си е негов, но това днес не е.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 03 ное 2013 22:26

зеления написа:Редовен нанайци. :lol: :lol: :lol:
Сега да ви кажа нещо сериозно и без никаква злоба: Вие ще станете велик отбор тогава, когато се научите да губите с достойнство!

Сега и аз ще кажа нещо серизно, без никаква злоба. Ако искате да бъдете смятани за сериозен отбор с достойнство и чувство за феърплей просто щяхте да направите това, което Вашият капитан Жоро Илиев направи. Няма нищо страшно от това да кажеш, че си одкрепян, трите точки няма да ви ги вземат. Лошото е ако се правиш на гугутка ;)
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
flo
Контакти:

Мнениеот flo » 03 ное 2013 22:26

Red_Girl написа:Аз не мога да разбера синити кво толкова ги бърка мача ни с Черно море. Те ли станаха любимия отбор. Що не ходихте да си подкрепяте вашия? Тука фенове на ЧМ не са писали, колкото вие. Да не би тва да е новия отбор на сърцето ви? Та чак за снимки се ровите и спорите . Заеби...Ах, колко жалко е да си левскар.

Да усетиш малко какво ни е на нас, след някой наш резил :twisted:

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 03 ное 2013 22:28

зеления написа:
Teo написа:
Пловдивчанинът написа:Дузпата е много по-скандална.

Дузпата я нямаше изобщо, оня се чудеше как да даде някакво измислено нарушение в полза на ЧМ, че по слушалката му се развикаха секретните служби към БФС.

Сега разбирам защо не ви харесват другите. Толкова сте жалки, че няма повече на къде. ДУЗПАТА Е 1000% !!! Повече от 40 години съм по стадионите! Гледал съм поне стотици измислени дузпи във ваша полза, но никой никога не е ревал като вас!!! Вие сте уникум! И не се надявайте да се върнат старите времена. Ще ви дупят знайни и незнайни отбори докато "алаштисате"! :lol: :lol: :lol: Чак тогава може и да станете нормален отбор.

1000% че няма дузпа - такава дузпа и в цирка не може да дадат.. радвайте се, че $$$таниславчо ви направи щастливи днес.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 03 ное 2013 22:29

Teo написа:Изгледайте мача Локо-ЦСКА и Локо-Подуяне и намерете разликите! Сега предстой да видим как ще се играе поредното пор** в шампионата между ЧМ и Подуяне!

Ми кво да ги гледаме- гледахме ги, и в двата мача победи по-добрият! Кой ви е виновен, че след победата в дербито се осрахте и не можете да си дадете два паса? А, забравих-винаги има виновен и той е един и същ. Чакам с нетърпение статията на га утре, и как ще ни я поствате тука с комсомолски плам. Но за очевидния спад в играта ви напоследък пак не виждам и думица. Обаче няма страшно-говедата са винаги на линия и могат да бъдат обвинени и то с доказателства... Душички, как пък нещо ново не измислихте толкоз години? Преди три кръга ни бихте и бяхте на седмото небе, а утре ще минем пред вас, че и за Купата ще ви отстраним. Усещаш ли?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 03 ное 2013 22:30

flo написа:

Да усетиш малко какво ни е на нас, след някой наш резил :twisted:

Мачът днес не е резил - това първо
и Второ - трудно е да го усетим - ние като вашите резили сме имали веднъж и за да ви стигнем трябва да тичаме срещу вас ;)
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Върни се в “Архив”