Teo написа:Изгледайте мача Локо-ЦСКА и Локо-Подуяне и намерете разликите! Сега предстой да видим как ще се играе поредното пор** в шампионата между ЧМ и Подуяне!
Организацията ни е стабилна и вие сте напълно безсилни

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Teo написа:Изгледайте мача Локо-ЦСКА и Локо-Подуяне и намерете разликите! Сега предстой да видим как ще се играе поредното пор** в шампионата между ЧМ и Подуяне!
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Teo написа:Пловдивчанинът написа:Дузпата е много по-скандална.
Дузпата я нямаше изобщо, оня се чудеше как да даде някакво измислено нарушение в полза на ЧМ, че по слушалката му се развикаха секретните служби към БФС.
Tommi написа:Red_Girl написа:Аз не мога да разбера синити кво толкова ги бърка мача ни с Черно море. Те ли станаха любимия отбор. Що не ходихте да си подкрепяте вашия? Тука фенове на ЧМ не са писали, колкото вие. Да не би тва да е новия отбор на сърцето ви? Та чак за снимки се ровите и спорите . Заеби...Ах, колко жалко е да си левскар.
Просто Гонзо ви смарангяса за пореден път и се радваме.![]()
Tommi написа:Просто Гонзо ви смарангяса за пореден път и се радваме.![]()
![]()
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
зеления написа:Редовен нанайци.![]()
![]()
![]()
Сега да ви кажа нещо сериозно и без никаква злоба: Вие ще станете велик отбор тогава, когато се научите да губите с достойнство!
Red_Girl написа:Аз не мога да разбера синити кво толкова ги бърка мача ни с Черно море. Те ли станаха любимия отбор. Що не ходихте да си подкрепяте вашия? Тука фенове на ЧМ не са писали, колкото вие. Да не би тва да е новия отбор на сърцето ви? Та чак за снимки се ровите и спорите . Заеби...Ах, колко жалко е да си левскар.
зеления написа:Teo написа:Пловдивчанинът написа:Дузпата е много по-скандална.
Дузпата я нямаше изобщо, оня се чудеше как да даде някакво измислено нарушение в полза на ЧМ, че по слушалката му се развикаха секретните служби към БФС.
Сега разбирам защо не ви харесват другите. Толкова сте жалки, че няма повече на къде. ДУЗПАТА Е 1000% !!! Повече от 40 години съм по стадионите! Гледал съм поне стотици измислени дузпи във ваша полза, но никой никога не е ревал като вас!!! Вие сте уникум! И не се надявайте да се върнат старите времена. Ще ви дупят знайни и незнайни отбори докато "алаштисате"!![]()
![]()
Чак тогава може и да станете нормален отбор.
flo написа:Red_Girl написа:Аз не мога да разбера синити кво толкова ги бърка мача ни с Черно море. Те ли станаха любимия отбор. Що не ходихте да си подкрепяте вашия? Тука фенове на ЧМ не са писали, колкото вие. Да не би тва да е новия отбор на сърцето ви? Та чак за снимки се ровите и спорите . Заеби...Ах, колко жалко е да си левскар.
Да усетиш малко какво ни е на нас, след някой наш резил
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта