XVI кръг: Черно море - ЦСКА /3 ноември 2013г., 14:30ч./

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Re: СПОРНИ ПОЛОЖЕНИЯ

Мнениеот GA_ veliki » 03 ное 2013 21:50

j0rka7aa написа:
BadBoy написа:
Teo написа:
джони написа:Изображение
над 1 метър засада!!!ДОКАЗАНО!!!

OOOO ВЕРНО ЛИИИИ, АЗ ЗАСАДА НЕ ВИЖДАМ :shock:

$$$таниславе, $$$таниславе за една пачка пари, се гавриш с най-великия български клуб, ще си понесеш последствията! Никой не може така да се подиграва с моя отбор, никой, камо ли някакви си шуменски простак, който му е дал свирка да си прави ташак с нас!

Сериозно си скаран с футбола, щом обвиняваш главния съдия за маркираната засада :lol:

Такава линия определяща засада до сега не бях виждал, аз си мислех, че става с успоредна линия то не било така, нищо важното е да измислим нови правила на футбола само и само да докажем, че ние сме прави.

Леле, леле, леле върни се в 7ми клас пич. :lol:
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: XVI кръг: Черно море - ЦСКА /3 ноември 2013г., 14:30ч./

Мнениеот Tommi » 03 ное 2013 21:52

ros написа:
Tommi написа:
ros написа: Тодоров направи ФРАПАНТНИ грешки, влияещи на резултата и то само в едната посока!!!

Кои са фрапантните грешки на Тодоров, влияещи на резултата? Нарушение за дузпа, което е трудно за преценяване от повторенията, но вие категорично си приемате, че няма фаул. Засада, за която Тодоров не носи вина, дори и да я няма. Сгреши, че не отсъди фаул срещу Сибиде, когато изгони Стойчо, но не е сериозно да се хванем за това положение и да кажем, че е повлияло на мача. И може да е объркал още някоя незначителна ситуация.

... не свирна дузпа за игра с ръка и отсъди спорен фаул от който стана първия гол, за който дори Илиев си призна!!!
Относно засадата - заебете тези чертежи и перспективи... вижте къде е байрактара... НА ДВА МЕТРА ЗАД ПОСЛЕДНИЯ БРАНИТЕЛ!!! И от неговата перспектива пускайте линиите. В този случай - да от изостаналата му позиция може да му се вижда в засада, защото и двамата футболисти на ЦСКА са най близко до него. Ако си беше на правилната позициящеше да види, че ЗАСАДА НЯМА!!!

Тази игра с ръка не е сериозно да се коментира. По време на мача дори не ми направи впечатление, видях я после във видеото. "Спорният фаул" си е нарушение и би се отсъдил от 90% от реферите. За засада се въздържам от коментар, защото камерата не е добра, но дори и да няма, това не е грешка но Тодоров.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 03 ное 2013 21:53

Teo написа:Моля ви се.... тоя който е правил тая снимка е душевно болна крава, така ли се поставят линиите или измислихме нови футболни правила... само като видях кога вдига засадата, ми стана ясно, че по жицата им е пратено съобщение от мафията който иска да ни закрие!

Не разбираш от фитбол не се излагай! Ако Сидибе беше играл с топката?
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 03 ное 2013 21:54

BadBoy написа:
Teo написа:
джони написа:Изображение
над 1 метър засада!!!ДОКАЗАНО!!!

OOOO ВЕРНО ЛИИИИ, АЗ ЗАСАДА НЕ ВИЖДАМ :shock:

$$$таниславе, $$$таниславе за една пачка пари, се гавриш с най-великия български клуб, ще си понесеш последствията! Никой не може така да се подиграва с моя отбор, никой, камо ли някакви си шуменски простак, който му е дал свирка да си прави ташак с нас!

Сериозно си скаран с футбола, щом обвиняваш главния съдия за маркираната засада :lol:

Ако байрактарът имаше и свирка в уста, освен ненужното му флагче да го обвинявам. РЕШЕНИЯТА ГИ ВЗЕМА ЕДИНСТВЕНО ГЛАВНИЯТ СЪДИЯ!!! Довери ли се на страничните поема както техните позитиви, така и негативите им. Нямам представа на колко си, нямам идея помниш ли финала от САЩ 94, но там един унгарски рефер на име Шандор Пул показа нагледно, как трябва да свири един главен арбитър ;)
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 03 ное 2013 21:56

Teo написа:Sin4ec погледнете се вас бе, за никакъв *** не ставате...

Много ясно, че не ставаме! Това го знаем по-добре от вас! Ама не се и бараме за нищо...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 03 ное 2013 21:59

j0rka7aa написа:Такава линия определяща засада до сега не бях виждал, аз си мислех, че става с успоредна линия то не било така, нищо важното е да измислим нови правила на футбола само и само да докажем, че ние сме прави.

Явно си прохождащ във футбола.
Пускат се линии по тези от очертанието на терена и от пресечната им точка се пуска линия, която да мине през последния в защитата, това тук в този форум е правено много пъти.
Точно на тази перспектива се базира и графиката, която ни показват по време на мач.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Мнениеот j0rka7aa » 03 ное 2013 22:01

BadBoy написа:
j0rka7aa написа:Такава линия определяща засада до сега не бях виждал, аз си мислех, че става с успоредна линия то не било така, нищо важното е да измислим нови правила на футбола само и само да докажем, че ние сме прави.

Пускат се линии по тези от очертанието на терена и от пресечната им точка се пуска линия, която да мине през последния в защитата, това тук в този форум е правено много пъти.
Точно на тази перспектива се базира и графиката, която ни показват по време на мач.

Явно си прав да аз съм малоумен като теб, никога до сега не съм гледал футбол и днес за първи път гледах и по мненията във форума си изградих моето мнение. Прав си има засада поне единия палец на Вальо Илиев е в засада.
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 03 ное 2013 22:01

Teo написа:Моля ви се.... тоя който е правил тая снимка е душевно болна крава, така ли се поставят линиите или измислихме нови футболни правила... само като видях кога вдига засадата, ми стана ясно, че по жицата им е пратено съобщение от мафията който иска да ни закрие!

Кога вдигна байрака, вече те питах, но се чудя защо отбягваш въпроса, а той беше, по време на паса или се изчаква да се види, кой ще играе с топката за да маркира засада?

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Мнениеот mertezaker » 03 ное 2013 22:01

BadBoy на 03 Ное 2013 22:59

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: вземи си перспективата и не се излагай бе, човек

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 03 ное 2013 22:05

Всички лаем, но никой не споделя, КАКВО ли се вижда от гледната точка на съдията при положение, че беше ИЗОСТАНАЛ от линията на засадата и за да не бъда голословен ще приложа едно видео
на което се вижда, какво вижда съдията

Върни се в “Архив”