Сред чорбарите цари някаква масова психоза, за която нямат реални мотиви. Вероятно объркването на шопарчетата и болнавите мозъци извън София, викащи за чорбата идва от там, че свикнали със съдийската подкрепа, сега се учат да играят без нея, което очевидно е голям шок за тях. Никакви основания за рев!
Не разбирам как, на Жоро може да му дойде на акъла да се изкаже по този начин, но според мен нарушение си имаше. Вероятно Капитана просто е свикнал да играят така срещу него и вече не се впечатлява. Голям мъж - за пореден път след контузия, влиза в игра и играе без никакъв страх - липсваше ни до сега. Отново Голямо мъжество показа и Дани Георгиев - не знам как съумя да завърши мача цял. Сашо бека също направи страхотен мач - браво. Пореден добър мач и за Бергонси. Добро впечатление направи и Михайлов. Също смятам, че би могъл да изиграе още един два мача, че да приземи малко Китанчето, който иначе е много голям, но ... има какво още да се желае и от него. Изобщо, страхотен мач за всички моряци. Гонзо показа израстване в смените и ротациите които направи.
Интресно, как днес стадиона се напълни. Половин Варна са чорбари и дойдоха да видят любимия отбор, но от срам, се правиха на моряци. Хубу че и Марто Петров стъпи във Варна, че да докара малко хора на стадиона. Последния - не му отива да се оправдава със съдийте. Човече осъзнай се!
Черно море - ЦСКА
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Черно море - ЦСКА
Успях да гледам едва последните 25 минути на мача и с оглед на резултата нашите си играха за победа.Мъжки сблъсъци,контри,опити за разиграване в центъра,стабилна игра в защита.Изгледах внимателно спорните ситуации и се вижда че дузпа си има,фал има и засада има.Освен това видях няколко спорни момента свирени или не в полза на ЦСКА.Три нарушения на Янчев за картон-при дузпата,при фала където си го получи,и едно положение когато гледаше съдията като наакан.Освен това не видях добре кой игра с ръка паднал на земята като последен в отбраната и спря атака с умишлено нарушение.Освен това спирането на Бакари от последният в защита който получи само ЖК/А.Попов/.Играта в нашето наказателно поле на Шерифа срещу един черничък си е нарушение и на двамата.Единият натиска с лакът,другият с ръка.Може да се свири според виждането на съдията.Той не свири нищо и според мен правилно.Иначе щеше да е сгрешил в едната посока,независимо от отсъждането.Браво на нашите момчета,както винаги силно срещу силните.Проблем срещу такива от нашата черга и по слабите.Къса резервна скамейка,която се надяваме да попълнят януари.Чакаме срещите с Ботев и Левски да видим докъде сме я докарали.Успех на зелено-белите!
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
Първото п-ме играхме и ги надиграхме,второто п-ме затворихме мача и не им дадохме шанс.При така стеклите се обстоятелства,много,ама много много ми се ще,да е нямало фаул за нашите за първия гол,да е нямало засада при отменения гол и да е имало дуспа за ЦСКА за игра с ръка.Искам всичките им претенций да са основателни,искам да е така и в следващия кръг и в по следващия,искам реферите да ги режат на поразия и ЦСКА и Левски.Искам това да се повтори и потрети когато играят с Локо Пд,Ботев,Берое,Черноморец,Любимец,Нефтохимик ,Пирин,Спартак всичките спартаци,Етър,Марек,Добруджа,Дунав,Локо Го,и с всички ощетени отбори в историята на Бг футбол.Не са един не са два не са пет тези отбори,не са и година или две,а десетилетия наред рязане и подкрепяне на измислените грандове от Сф,който срамят Бг по цял свят със смешните си Европейски подвизи.Хак да им е м....... да ......... в устата да ........ в ......... .................... ...... ......... ........... мръсна да ......

King Just написа:Сред чорбарите цари някаква масова психоза, за която нямат реални мотиви. Вероятно объркването на шопарчетата и болнавите мозъци извън София, викащи за чорбата идва от там, че свикнали със съдийската подкрепа, сега се учат да играят без нея, което очевидно е голям шок за тях. Никакви основания за рев!
Не разбирам как, на Жоро може да му дойде на акъла да се изкаже по този начин, но според мен нарушение си имаше. Вероятно Капитана просто е свикнал да играят така срещу него и вече не се впечатлява. Голям мъж - за пореден път след контузия, влиза в игра и играе без никакъв страх - липсваше ни до сега. Отново Голямо мъжество показа и Дани Георгиев - не знам как съумя да завърши мача цял. Сашо бека също направи страхотен мач - браво. Пореден добър мач и за Бергонси. Добро впечатление направи и Михайлов. Също смятам, че би могъл да изиграе още един два мача, че да приземи малко Китанчето, който иначе е много голям, но ... има какво още да се желае и от него. Изобщо, страхотен мач за всички моряци. Гонзо показа израстване в смените и ротациите които направи.
Интресно, как днес стадиона се напълни. Половин Варна са чорбари и дойдоха да видят любимия отбор, но от срам, се правиха на моряци. Хубу че и Марто Петров стъпи във Варна, че да докара малко хора на стадиона. Последния - не му отива да се оправдава със съдийте. Човече осъзнай се!
Ти остави това, но М.Петров ми падна в очите с това, че дори не вдигна ръка да благодари за овациите на нашите фенове. От тук нататък за мен е поредния червен боклук! Вече не изпитвам никакво уважение към тоя набеден футболист!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
Ти остави това, но М.Петров ми падна в очите с това, че дори не вдигна ръка да благодари за овациите на нашите фенове. От тук нататък за мен е поредния червен боклук! Вече не изпитвам никакво уважение към тоя набеден футболист![/quote]
За да сме обективни, трябва да кажем че поздрави феновете първия път (когато отиде да загрява).
За да сме обективни, трябва да кажем че поздрави феновете първия път (когато отиде да загрява).
-
- Контакти:
Определено не изиграхме най-красивия мач.Изключително съм доволен от Райков.Момчето беше основния виновник и за двата гола.Искам да поздравя Емил Михайлов за онова невероятно спасяване срещу Сидибе.Поздравявам и Кирчо Котев и Сашко Шерифа за титаничната битка,която водиха с този огромен негър,беше наистина тежко,много много тежко.Отпред Бакари,завалията 1 глава по-нисък от Менди,нито една първа топка не взехме никъде по терена,винаги бяхме надскачквани от по-високите и мощни чорбари,но факта,че ги бихме значи колко сме се борили за 2-ра,3-та топки и как сме се раздали.А Жоро Илиев?Просто нямам думи за това,което направи.Бях изключително горд да гледам как се раздаде,неподготвен,без въздух,игра с 2 сърца и остана на терена не 50-60 минути,а 93-94,не знам как намери сили,сигурно по-рано щяха да го заменят,но Окоро като излезе...Жоро и крило заигра до края.Поклон,беше най-добрия ни играч на терена,както и в онзи мач с Лудогорец,така и днес поведе отбора и беше повече от Капитан 

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
- Red_Girl
- Контакти:
Вие май сте гледали друг мач.. Ако наистина смятате, че сте спечелили честно тоя мач, значи е много жалко за вас. Но всичко рано или късно става както трябва да е и всеки получава заслуженото.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Офтопик:

Red_Girl написа:Вие май сте гледали друг мач.. Ако наистина смятате, че сте спечелили честно тоя мач, значи е много жалко за вас. Но всичко рано или късно става както трябва да е и всеки получава заслуженото.
Тук има два варианта - 1)просто провокираш и чакаш да ти се вържат.ОК, има и такива форумни индивиди.
2)Ако пък сериозно го твърдиш това нещо, аз също най-сериозно ти препоръчвам да отидеш да се прегледаш

- ralka_levskarka
- Контакти:
Все ми е на акъла, че ЧМ са си платили
Не знам защо Станислав Тодоров трябва да е бития, при положение, че страничния е подал сигнал за засадата, но окей.

Не знам защо Станислав Тодоров трябва да е бития, при положение, че страничния е подал сигнал за засадата, но окей.

- Red_Girl
- Контакти:
stanleys написа:Red_Girl написа:Вие май сте гледали друг мач.. Ако наистина смятате, че сте спечелили честно тоя мач, значи е много жалко за вас. Но всичко рано или късно става както трябва да е и всеки получава заслуженото.
Тук има два варианта - 1)просто провокираш и чакаш да ти се вържат.ОК, има и такива форумни индивиди.
2)Ако пък сериозно го твърдиш това нещо, аз също най-сериозно ти препоръчвам да отидеш да се прегледаш
Абсолютно сериозна съм. Никаква засада, никаква дузпа. А най-скандалното е, че дори не сте съгласни, а се вижда идеално. Основната вина е на съдиите- факт. Но на теб стиска ли ти да си признаеш, че съм права?
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Офтопик: