ти си армейска гордост!
Георги Илиев призна:Изравнихме на ЦСКА от несъществуващ фаул
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- фифи перото
Re: Георги Илиев призна:Изравнихме на ЦСКА от несъществуващ фаул
Браво жоро!
ти си армейска гордост!
ти си армейска гордост!
Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
- mertezaker
- Контакти:
za nas e toj religiq на 03 Ное 2013 20:32
mertezaker написа:
za nas e toj religiq написа:И за кво е тоя целия рев , сега гледах репортажа в тубата и не видях нито едно грешно отсъжданеФаул , за опасна игра при първия гол , 200% дузпа и абсолютна засада при отменения гол ! За кво точно са ви претенциите
дано и на вас така правилно ви свирят...
Значи пролетта , като ни отмениха същия гол на армията беше правилно , а сега не , така ли
Говорим за конкретния мач, това не означава, че съдиите не са свирили и в наша полза. И за този мач аз лично съм нервиран от факта, че изгониха Стойчо и Нанков, а Гонзо изрита бутилка по посока на съдията и нищо...
Да е жив и здрав ГОНЗО,още дълги години да праска свинчугите
САМО ЛЕВСКИ
- фифи перото
mertezaker написа:za nas e toj religiq на 03 Ное 2013 20:32
mertezaker написа:
za nas e toj religiq написа:И за кво е тоя целия рев , сега гледах репортажа в тубата и не видях нито едно грешно отсъжданеФаул , за опасна игра при първия гол , 200% дузпа и абсолютна засада при отменения гол ! За кво точно са ви претенциите
Значи пролетта , като ни отмениха същия гол на армията беше правилно , а сега не , така ли
Говорим за конкретния мач, това не означава, че съдиите не са свирили и в наша полза. И за този мач аз лично съм нервиран от факта, че изгониха Стойчо и Нанков, а Гонзо изрита бутилка по посока на съдията и нищо...
Никога не съм се съмнявал, че сте като жените.
Те не виждат причините.
Само следствието.
Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
Тошо, кажи си!
- za nas e toj religiq
- Контакти:
mertezaker написа:za nas e toj religiq на 03 Ное 2013 20:32
mertezaker написа:
Не съм гледал мача слушах го по радиото , не знам какво е станало като цяло
Какъв е тоя рев, като ощипани девойки? Предния път, като от Левски се оплакаха от Баницата се присмивахте, нали? На ви сега! Аз в интерес на истината не виждам съдийски грешки при дузпата, нарушението за гола и отменения такъв на Цска, но все пак Младенов не може да изневери на себе си! Все някой друг ще му е виновен!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Тоя Ники Александров за пореден път показва каква мишка е!!! Да не се окаже той съблечения...
Сега пак гледам повторенията на Спортал и наистина не виждам за какво се хващате. Нарушението за гола на Райков го има, дузпата е явна, Янчев е много непохватен, никой не му е виновен! Повторението не е идеално, но мисля че засадата е при центрирането към Илиев, страничния съдия изчаква да види кой ще играе с топката и тогава вдига. А ръката в наказателното поле на ЧМ е всичко друго, само не и дузпа...
- za nas e toj religiq
- Контакти:
W84me написа:Тоя Ники Александров за пореден път показва каква мишка е!!! Да не се окаже той съблечения...
Тоя го слушах по радиото , за малко да се разреве
Червени_шампиони написа:Халфът на Черно море Георги Илиев призна, че не е имало нарушение срещу него преди изравнителния гол на "моряците" срещу ЦСКА днес. В 31-ата минута Илиев влезе в спор за топката с Джаксън Менди пред наказателното поле на гостите, след което съдията Станислав Тодоров наду свирката за опасна игра на бранителя на армейците. "Голът, с който изравнихме, дойде след като съдията даде фаул, който обаче не съществуваше", призна играчът на домакините след двубоя на "Тича".
http://www.sportal.bg/news.php?news=456063
Перука дните ти са преброени, от както ти си в БФС футбола ни върви само надолу!!! - 29.06.2013
Sent from Sony Xperia using tapatalk
Всъщност, Жоро Илиев, каза, че в този случай фаул не е имало, но за сметка на това не са им отсъдени куп други фаулове срещу тях. Това гледам го изпускате
Върни се в “Футбол - България”