Хегемона на Пловдив!!!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
zapryan
Контакти:

Re: Хегемона на Пловдив!!!

Мнениеот zapryan » 27 окт 2009 19:03

Локомотив се завръща в А група, но това става по административен път - след обединение с тогавашния бронзов медалист Велбъжд Кюстендил. Така всички футболисти, треньорите и ръководителите на Велбъжд се преместват в Пловдив, а повечето от дотогавашните футболисти на Локомотив биват преотстъпени на други клубове или напускат отбора. Справка Уикипедия (прикрепен файл).Като вклучим и многото години на отбора Ви във "Б" група през които Ботев е бил в "А" мисля че само Ботев на Христолоff може да ви направи щастливи???
Прикачени файлове
doko -kjustendil.jpg
справка
(47.21 KиБ) Свален 442 пъти
Да си част от идеята Ботев не е самоцел, а онова нещо което се усеща само със сърцето!!!

puffer
Контакти:

Мнениеот puffer » 27 окт 2009 19:10

zapryan написа:Локомотив се завръща в А група, но това става по административен път - след обединение с тогавашния бронзов медалист Велбъжд Кюстендил. Така всички футболисти, треньорите и ръководителите на Велбъжд се преместват в Пловдив, а повечето от дотогавашните футболисти на Локомотив биват преотстъпени на други клубове или напускат отбора. Справка Уикипедия (прикрепен файл).Като вклучим и многото години на отбора Ви във "Б" група през които Ботев е бил в "А" мисля че само Ботев на Христолоff може да ви направи щастливи???

Екстра сме , само Локо,само може да ни завиждат другите за постъпкатаИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
ПО-ДРЕВНИ ОТ РИМ,ПО-ГОЛEМИ ОТ ВСИЧКИ В БЪЛГАРИЯ--ТОВА Е ПЛОВДИВ,ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!!!

Потребителски аватар
demy26

Мнениеот demy26 » 27 окт 2009 19:11

hetfield написа:
demy26 написа:Добре, че не сме на един акъл с жълтите, защото сега щахме да разправяме навсякъде, че това не е Ботев а някакво италианско отборче - Кремонезе или Салернитана или Анкона или от където ги домъкнаха тези артисти.

Все пак ще е куриозно да загубите и от италиански аматьори (пияници).Тогава просто ще е веселба наистина.Не,че Сливен са професионалисти или Своге или Мездра,но с пияниците си е и на хартия ;)

Не знам Миньор и Монтана с какво са по-добри от Сливен и Мездра.
Живея за да обичам ЛОКОМОТИВ Пловдив и обичам ЛОКОМОТИВ Пловдив за да живея.

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 27 окт 2009 19:16

Готини колажи drughi трябва някой път да покажете как ги правите :) ;) .
puffer написа
Екстра сме , само Локо,само може да ни завиждат другите за постъпката

Незнаех че на предателите им завиждат.Защото това вашето тогава беше имено това.

Потребителски аватар
demy26

Мнениеот demy26 » 27 окт 2009 19:20

samobotev написа: Незнаех че на предателите им завиждат.Защото това вашето тогава беше имено това.

На вас някой завижда ли ви, че не дойдохте на последното дерби?
Живея за да обичам ЛОКОМОТИВ Пловдив и обичам ЛОКОМОТИВ Пловдив за да живея.

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 27 окт 2009 19:26

samobotev написа:Готини колажи drughi трябва някой път да покажете как ги правите :) ;) .

Кое е колаж, братче. :roll:
Знам, че ти се иска да са колажи, но за твое съжаление не са. :(

Рейса си го виждал, да не сте взели някой мерцедес и аз да не знам?
Кога не сте били морални победители?
7:3 през 1974 колаж ли е ?
А това, че хората не ви слагат сред първите създадени отбори аз вина нямам.
Изображение

puffer
Контакти:

Мнениеот puffer » 27 окт 2009 19:31

samobotev написа:Готини колажи drughi трябва някой път да покажете как ги правите :) ;) .
puffer написа
Екстра сме , само Локо,само може да ни завиждат другите за постъпката

Незнаех че на предателите им завиждат.Защото това вашето тогава беше имено това.

Всеки го тълкува, както си иска! нали така ;)
ПО-ДРЕВНИ ОТ РИМ,ПО-ГОЛEМИ ОТ ВСИЧКИ В БЪЛГАРИЯ--ТОВА Е ПЛОВДИВ,ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!!!

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 27 окт 2009 19:36

Много добре знаеш за кои снимки говоря не се прави на ударен с черпак по главата :roll: .
Колкото до това 7 на 3 и ние си имаме победи с по 3,4 и 5 гола разлика ама не се хвалим постояно с тях.
моралните победители пък съм го чувал и от ваши футболисти,треньори и началници след мачове със софийските отбори и в повечето случаи си бяха прави хората.
А както добре знаеш и вие имахте период в който бяхте мутренски отбор и тогава съдиите бяха доста благосклони към вас и нашите тогава незнам дали бяха морални победители ама със сигурност бяха доста брутално ощетени в 2 мача със вашето мутренско отборче.
И няма смисал да го отричате това е все едно ние да отричаме авантите по време на брокерите
Последна промяна от samobotev на 27 окт 2009 19:38, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 27 окт 2009 19:50

zapryan написа:Локомотив се завръща в А група, но това става по административен път - след обединение с тогавашния бронзов медалист Велбъжд Кюстендил. Така всички футболисти, треньорите и ръководителите на Велбъжд се преместват в Пловдив, а повечето от дотогавашните футболисти на Локомотив биват преотстъпени на други клубове или напускат отбора. Справка Уикипедия (прикрепен файл).Като вклучим и многото години на отбора Ви във "Б" група през които Ботев е бил в "А" мисля че само Ботев на Христолоff може да ви направи щастливи???

Я...Запрянчо ! Ти ли беше този,който е на 30 години и е пораснал в периода ,когато сте ни били,а единствения въпрос е бил с колко гола? Забравил си само да уточниш кога е било това.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
ktulu:

Мнениеот ktulu: » 27 окт 2009 19:52

ХАХА, егати яката тема :lol: Не знам колко ще се задържи, но майтап става :lol:
///// Gialloneri /////

Върни се в “Локо Пловдив”