Да подкрепяме отбора и толкова

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

papagala_92
Контакти:

Re: Да подкрепяме отбора и толкова

Мнениеот papagala_92 » 03 ное 2013 18:37

Аз искам да попитам защо БФС е настроен срещу пловдивските отбори.Защо наказаха Локомотив и Ботев да играят без публика.За хвърлени димки??? ЦСКА и Левски преди 1-2 кръга като играха по между си също хвърляха димки и бомби,но не бяха наказани.
Защо мачовете на Локомотив Пд до края на годината (календарната) са все в Понеделник от 16 часа.Първо работен ден и второ крайно не удобен час при положение,че на Лаута имаме осветление.
Колкото до темата искам да кажа на феновете на ЦСКА точно Вие недейте да говорете,че съдиите Ви режат.Не съм Ви гледал мача днеска и не мога да го коментирам,но мианлият кръг когато играхте с нас (Локо Пд) толкова Ви подкрепяше съдията.че не е истина.Всяко падане се свиреше за вас.Не искам да обида никой,просто си казвам мнението

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 03 ное 2013 18:41

papagala_92 написа:Аз искам да попитам защо БФС е настроен срещу пловдивските отбори.Защо наказаха Локомотив и Ботев да играят без публика.За хвърлени димки??? ЦСКА и Левски преди 1-2 кръга като играха по между си също хвърляха димки и бомби,но не бяха наказани.
Защо мачовете на Локомотив Пд до края на годината (календарната) са все в Понеделник от 16 часа.Първо работен ден и второ крайно не удобен час при положение,че на Лаута имаме осветление.
Колкото до темата искам да кажа на феновете на ЦСКА точно Вие недейте да говорете,че съдиите Ви режат.Не съм Ви гледал мача днеска и не мога да го коментирам,но мианлият кръг когато играхте с нас (Локо Пд) толкова Ви подкрепяше съдията.че не е истина.Всяко падане се свиреше за вас.Не искам да обида никой,просто си казвам мнението

Точно обратното беше срещу вас. Футболистите на Локото влизаха като изроди, лакти, ритници, бодичекове и т.н. Това се пускаше като свободна игра. Ако футболист на ЦСКА влезе по същия начин, веднага фал с картон.

Потребителски аватар
krasen_g
Контакти:

Мнениеот krasen_g » 03 ное 2013 18:53

Logical person написа:Ясно е че се задават трудни моменти. Последните три мача и особено последния , ясно показаха как ще се процедира срещу ЦСКА. Който гледа безпристрастно вижда колко много и преднамерено беше ощетен ЦСКА в последните 3 мача. Като еманацията разбира се, беше този мач с Черно море:
- спорен пряк свободен;
- несъществуваща дузпа;
- отменен напълно редовен гол;
- не свирена игра с ръка на защитник в наказателното поле на Черно море;
- нарушението срещу Сидибе, когато му натискаха главата;
- поне 20-30 здрави влизания, в които изобщо не се дадоха нарушения за ЦСКА;
- поне 20 случая в която при борба тяло в тяло се дадоха фалове за Черно море;

Така се свири и мачовете с Локо Пд и Берое, позволява се свободна игра срещу ЦСКА, а обратното - не.

Ние нямаме лоби, нямаме богат президент, така да се каже нямаме никакво политическо и икономическо влияние. Могат всеки мач оттук нататък да ни режат така, няма как да отговорим. В българската футболна действителност, само мутри могат да си защитават интереса. Все пак, аз не искам мутра за президент.

В тази ситуация, единственото което можем да направим е да подкрепяме отбора и треньора и толкова. На което място ни постави мафията, там ще седим. Всичко се връща един ден. Аз съм горд с отбора, с футбола който играе и с поведението на всички на и извън терена.

Искам българския футбол да се разтресе. Нека ръководството да извади отбора от "А" група. Ще го подкрепями и във "В" група. Така ще останат и повече пари от ТВ права за "неревльоцовците", тези дето статуквото ги устройва.
Това, че медузите оцеляват повече от 700 млн. години без мозък дава шанс на турско-сините свини!:)

Потребителски аватар
krasen_g
Контакти:

Мнениеот krasen_g » 03 ное 2013 18:55

"подкрепяме отбора и треньора и толкова"
Ти идиот ли си?! Това е ЦСКА!
Това, че медузите оцеляват повече от 700 млн. години без мозък дава шанс на турско-сините свини!:)

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 03 ное 2013 18:57

papagala_92 написа:Аз искам да попитам защо БФС е настроен срещу пловдивските отбори.Защо наказаха Локомотив и Ботев да играят без публика.За хвърлени димки??? ЦСКА и Левски преди 1-2 кръга като играха по между си също хвърляха димки и бомби,но не бяха наказани.

Каква димка бе, човек??? На онзи полицай, който можеше да ти е приятел облеклото и кубинките му приличака на решето, като след атентат!!! Вие сте абсолютни талибани, ако смятате, че това е безобидно. И още нещо "не съм ви гледал мача ама...." айде малко по-сериозно. Взехте си победата миналата седмица - радвайте и се. И се дръжте мааалко феърплей

А иначе - това, което стана днес и резултатът от това ще покажат и предизвикат онзи ефект от който този, който предизвика и нареди всичко ще съжалява жестоко.
Просто:
„ Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА ”!
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 03 ное 2013 19:00

Пълна подкрепа за ЦСКА, но не и само "толкова". Бой по кратуните от БФС. На зло куче - зъл прът!
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Gesha1986
Контакти:

Мнениеот Gesha1986 » 03 ное 2013 19:03

Logical person написа:Ясно е че се задават трудни моменти. Последните три мача и особено последния , ясно показаха как ще се процедира срещу ЦСКА. Който гледа безпристрастно вижда колко много и преднамерено беше ощетен ЦСКА в последните 3 мача. Като еманацията разбира се, беше този мач с Черно море:
- спорен пряк свободен;
- несъществуваща дузпа;
- отменен напълно редовен гол;
- не свирена игра с ръка на защитник в наказателното поле на Черно море;
- нарушението срещу Сидибе, когато му натискаха главата;
- поне 20-30 здрави влизания, в които изобщо не се дадоха нарушения за ЦСКА;
- поне 20 случая в която при борба тяло в тяло се дадоха фалове за Черно море;

Така се свири и мачовете с Локо Пд и Берое, позволява се свободна игра срещу ЦСКА, а обратното - не.

Ние нямаме лоби, нямаме богат президент, така да се каже нямаме никакво политическо и икономическо влияние. Могат всеки мач оттук нататък да ни режат така, няма как да отговорим. В българската футболна действителност, само мутри могат да си защитават интереса. Все пак, аз не искам мутра за президент.

В тази ситуация, единственото което можем да направим е да подкрепяме отбора и треньора и толкова. На което място ни постави мафията, там ще седим. Всичко се връща един ден. Аз съм горд с отбора, с футбола който играе и с поведението на всички на и извън терена.

аххахахаахахахахахахахаахахахахахахахахахахахахахахахахахахах смешен! червените си живеят в някакъв собствен свят хахахахаахаххахахахаах

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 03 ное 2013 19:06

Пълна подкрепа за отбора и треньора на ЦСКА.И к_р за продажните чернодрешковци!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

iliyan

Мнениеот iliyan » 03 ное 2013 19:11

GOLEADOR написа:Пълна подкрепа за отбора и треньора на ЦСКА.И к_р за продажните чернодрешковци!

Не знам дали са продажни съдии , но като гледам как всяка седмица има сериозна издънка на водещи съдии в Европа и как М.Платини и УЕФА си мълчат !
Крайно време е да се започне с въвеждане на технологиите в футбола преди да е станало късно !
Дори нашите съдии да са слаби и продажни , то съдиите в Англия и Германия едва ли са като тях ! А грешките ги има и са фрапиращи и то от водещи съдии !
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 03 ное 2013 19:15

ЦСКА не е бил ощетяван днес. Предлагам Филип Петрунов да бъде съден за подбуждане към насилие. Трябва много български журналисти да бъдат съдени и осъдени. Прекаляват с тази агресия, прекаляват с глупостите, които дрънкат.
Снощи съдията на късния мач в Италия беше под всякаква критика, но коментаторът беше още по - слаб. Изключително просташко поведение, никаква обективност. Колкото и да го е яд на "Милан", че е слаб в момента, няма моралното право да коментира мач по този начин. Тези хора от БТВ, изобщо от всички български телевизии, се самозабравиха.
Необходимо е свободата на словото на журналистите да бъде премахната, защото се използва неправилно.
Не е имало справедливост, няма и да има. Важното е всеки да мисли какво приказва и по- важното как. Стойчо Младенов овика всички през седмицата и си заслужи дузпата днес. Може би нямаше, но когато си агресивен, заслужаваш да бъдеш ощетен.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Върни се в “ЦСКА”