Какво се джавкате, бе?
Не сте ли свикнали с действителността в България?
След всеки кръг някой отбор пищи от съдията.
Сега ЦСКА са ощетени, другия кръг ще е Левски, после Ботев и т.н.
Левски и ЦСКА, ако тръгнат да говорят за ощетяване, не знам просто по-малките отбори какво трябва да правят. Това е.
Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Спам тема vol.2
Аз лично към Черно море, терена им и играта им нямам нищо против. Дори ми хареса как играят. Имам претенции към някой отсъждания на съдията. И след мача с Левски си знаех, че ще е трудно. Стойчо винаги му е било по лесно срещу Левски отколкото срещу корави отбори като Локо Пд или Черно море.... както и да е .. мача свърши идват Лудогорец.
[center]

[/center]

- Red_Girl
- Контакти:
tevez написа:Какво се джавкате, бе?
Левски и ЦСКА, ако тръгнат да говорят за ощетяване, не знам просто по-малките отбори какво трябва да правят. Това е.
Ми да сменят всички бе. ДОКОГА?? Некви никви отборчета ше бият, зарад некадърността на БФС-то..
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Офтопик:

rhaegar написа:Red_Girl написа:rhaegar написа:
Ах, благородни ли ще го раздавате? Все едно вие не се кефите като падаме, няма нужда
Не е ли факт? Разбирам вие да играете нешо, ама целия ви син форум, вместо да е на стадиона и да подкрепя отбора с милионите фенове, коментира мача ни с ЧМ. Тва е скандално и типично за вас.
Добре де, тия бъзици винаги ги е имало и от двете страни, независимо от състоянието на собствения отбор. Аз не съм влизал във вашия форум, не ме интересува какво става в него. Можеш да го напишеш това на хората, които се заяждат там
Заключвам темата!
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER
Red_Girl написа:tevez написа:Какво се джавкате, бе?
Ми да сменят всички бе. ДОКОГА?? Некви никви отборчета ше бият, зарад некадърността на БФС-то..
Некакви отборчета.. а вие какво сте, Зайколюбова?
Еврогранд, евробоец, уникален по същността си на създаване и история отбор.. какво сте, ако не същото такова отборче?!?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
- Red_Girl
- Контакти:
Кашчей написа:Еврогранд, евробоец, уникален по същността си на създаване и история отбор.. какво сте, ако не същото такова отборче?!?
Абсолютно. Никой от тези отборчета няма нашите успехи, дори и тези на сините. ФАКТ.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Офтопик:

Red_Girl написа:tevez написа:Какво се джавкате, бе?
Каква е гаранцията, че като дойдат нови, ще са по-добри от предишните?
И това не е само в България. Виж примерно в Испания какво става. Всичко се свири за Барса и Реал и много рядко някой от тях е ощетяван, а когато това стане - ври и кипи.
Съдийството е проблем навсякъде, но е част от футбола.
Какви по-смешни дузпи са давани от тази, която днес Тодоров даде? Да не почвам да изброявам.
Сигурен съм, че след някой мач ще върнат жеста към ЦСКА, с цел да им затворят устата и да кажат, ето че ЦСКА ги подпряха.
Не вярвам да е срещу Лудогорец точно, но примерно срещу Нефтохимик, Черноморец, Локо Сф и така. Ще гледаме.
- Red_Girl
- Контакти:
tevez написа:Каква е гаранцията, че като дойдат нови, ще са по-добри от предишните?
И това не е само в България. Виж примерно в Испания какво става. Всичко се свири за Барса и Реал и много рядко някой от тях е ощетяван, а когато това стане - ври и кипи.
Съдийството е проблем навсякъде, но е част от футбола.
Какви по-смешни дузпи са давани от тази, която днес Тодоров даде? Да не почвам да изброявам.
Сигурен съм, че след някой мач ще върнат жеста към ЦСКА, с цел да им затворят устата и да кажат, ето че ЦСКА ги подпряха.
Не вярвам да е срещу Лудогорец точно, но примерно срещу Нефтохимик, Черноморец, Локо Сф и така. Ще гледаме.
Виж сега, при нас положението е трагично. Няма място за сравнение..
Офтопик:

Интересно защо мачът на сините и зелените го няма в бет365?
Red_Girl написа:Кашчей написа:Еврогранд, евробоец, уникален по същността си на създаване и история отбор.. какво сте, ако не същото такова отборче?!?
Абсолютно. Никой от тези отборчета няма нашите успехи, дори и тези на сините. ФАКТ.
Ако някое от тези отборчета беше отборчето на ЦК на БКП дали нямаше да има вашите успехи?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":