Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
hristov25
Местоположение: Една дъжава наречена България. Единствена на света.

Re: Стойчо престани да се оправдаваш !

Мнениеот hristov25 » 03 ное 2013 16:57

Ех на времето беше социализъм, сега е демокрация или див капитализъм. Че не играхме, не играхме и , че Черно море игра сърцато е факт, но дали ако съдията беше свирил справедливо щеше мача да завърши с този резултат. Иначе самото реване на Стойчо има друга цел - психологическа.
Една страна ,един народ. България силна като лъв ,вечна както Христо Ботев и Васил Левски!
Офтопик:
Червена кръв гори в нашите тела, защото пеем на уста Само ЦСКА!!!
Image

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 03 ное 2013 17:00

Горд комунист написа:Ех на времето какви треньори имаше ЦСКА - Паро, Крум Милев, Пената и така нататък. Всеки път след като загуби Стойчо се оправдава със съдиите, а не търси вината в себе си. Видях един напълно безидеен ЦСКА, едни непрестанни центрирания и никакъв футбол, отбора играе като отбор от четвърта английска дивизия. Срам за отбора на народа... Стойчо не търси оправдание в съдиите, а вземи научи играчите да играят футбол или си замини !

Стойчо става вече за смях ! След всеки мач реве както вдовица за ***
:lol: :lol: :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
caci

Мнениеот caci » 03 ное 2013 17:00

Никога не гледам тия,но ми е кеф,когато падат и после почва плачът.Най голямото зло във футбола ни.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!
А аз мразя тази грешка цска!

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 03 ное 2013 17:00

Горд комунист написа:Ех на времето какви треньори имаше ЦСКА - Паро, Крум Милев, Пената и така нататък. Всеки път след като загуби Стойчо се оправдава със съдиите, а не търси вината в себе си. Видях един напълно безидеен ЦСКА, едни непрестанни центрирания и никакъв футбол, отбора играе като отбор от четвърта английска дивизия. Срам за отбора на народа... Стойчо не търси оправдание в съдиите, а вземи научи играчите да играят футбол или си замини !

Безиидеен та ние вкарахме 2 гола? Колко искаш да вкараме 18 ли на Тича? Аре слез малко на земята бе пубер

Потребителски аватар
Горд комунист

Мнениеот Горд комунист » 03 ное 2013 17:01

hristov25 написа:Ех на времето беше социализъм, сега е демокрация или див капитализъм. Че не играхме, не играхме и , че Черно море игра сърцато е факт, но дали ако съдията беше свирил справедливо щеше мача да завърши с този резултат. Иначе самото реване на Стойчо има друга цел - психологическа.

Черно море заслужено ни победи. Само центрирания имаше второто полувреме, вчера гледах Лудогорец е тея хора играят футбол, защото имат треньор да ги научи. Нашите ритат топката напред и каквото стане. Стойчо да не ми се хвали с победа над Левски, защото аз съм гледал победени Нотингам, Ливърпул и бит Левски с 5:0 ! Тогава играехме футбол !
Затвор за всички демократчета управлявали Майка България през последните 24 години. Долу капитализма !

Комунист да се наричам, първа радоста е за мене !

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 03 ное 2013 17:03

Deluxx написа:

Безиидеен та ние вкарахме 2 гола? Колко искаш да вкараме 18 ли на Тича? Аре слез малко на земята бе пубер

Смени белото , резултата е 2:1 сиреч имате 1 вкаран!
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 03 ное 2013 17:05

Стойчо надигра Гонзо,но със съдията не можа да се справи!Явно някои хора се уплашиха,че Младенов е сглобил добър състав и може да вдигне титлата.

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Мнениеот mertezaker » 03 ное 2013 17:06

caci на 03 Ное 2013 18:00
Никога не гледам тия,но ми е кеф,когато падат и после почва плачът.Най голямото зло във футбола ни.

3:0

Потребителски аватар
berbatov
Контакти:

Мнениеот berbatov » 03 ное 2013 17:11

Няма да ти мине номера, путко! :)
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

Потребителски аватар
hristov25
Местоположение: Една дъжава наречена България. Единствена на света.

Мнениеот hristov25 » 03 ное 2013 17:13

Горд комунист написа:
hristov25 написа:Ех на времето беше социализъм, сега е демокрация или див капитализъм. Че не играхме, не играхме и , че Черно море игра сърцато е факт, но дали ако съдията беше свирил справедливо щеше мача да завърши с този резултат. Иначе самото реване на Стойчо има друга цел - психологическа.

Черно море заслужено ни победи. Само центрирания имаше второто полувреме, вчера гледах Лудогорец е тея хора играят футбол, защото имат треньор да ги научи. Нашите ритат топката напред и каквото стане. Стойчо да не ми се хвали с победа над Левски, защото аз съм гледал победени Нотингам, Ливърпул и бит Левски с 5:0 ! Тогава играехме футбол !

Лудогорец изграждаха отбор, докато Титан ни водеше към фалит. Лошото е, че Стойчо след като се върна от Египет и революцията там не е същия. 2003 когато станахме шампиони играехме футбол подобен на този на Лудогорец.
Една страна ,един народ. България силна като лъв ,вечна както Христо Ботев и Васил Левски!
Офтопик:
Червена кръв гори в нашите тела, защото пеем на уста Само ЦСКА!!!
Image

Върни се в “ЦСКА”