mtaraduda написа:Какъв е тоя рев не ми е ясно. Засада има, от повторението се видя доста ясно. Също толкова ясно се видя, че страничния си вдигна влага на време, когато играча играе с топката.
Вярно страничния ще вдигне влага след мача
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
mtaraduda написа:Какъв е тоя рев не ми е ясно. Засада има, от повторението се видя доста ясно. Също толкова ясно се видя, че страничния си вдигна влага на време, когато играча играе с топката.
Red Warrior написа:Viktor4o_Rs написа:Ако имаше засада, тя беше при самото центриране, естествено че не при връщането към Попов. Тия тъпаци да дадат свястно повторение.
Виж дали е вдигнал байрака страничния при центрирането
ros написа:mtaraduda написа:Какъв е тоя рев не ми е ясно. Засада има, от повторението се видя доста ясно. Също толкова ясно се видя, че страничния си вдигна влага на време, когато играча играе с топката.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
mtaraduda написа:ros написа:mtaraduda написа:Какъв е тоя рев не ми е ясно. Засада има, от повторението се видя доста ясно. Също толкова ясно се видя, че страничния си вдигна влага на време, когато играча играе с топката.
Извинявай за тази чутовна грешка, безгрешни! Но ти е простено, като нямаш аргументи се хващаш за малките неща.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта