Арсенал - Ливърпул 02.11.2013 | 19:30 | 2-0 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Re: Арсенал - Ливърпул 02.11.2013 | 19:30 | 2-0 FT

Мнениеот Alonso_Massa » 03 ное 2013 12:30

Абе разбери, че никой играч няма 38 силни мача на сезон. Естествено, че ще има и слаби дни. Дай сега като направил слаб мач да го махаме нищо, че е в клуба вече 15 години е отбелязал 150+ гола и ще толкова много неща, които ако тръгна да ги изброявам ще си изгубя деня...
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 03 ное 2013 12:42

Alonso_Massa написа:Там е проблема няма кой да играе на мястото на Джерард!!! Алберто е атакуващ халф и след като се завърна Коутиньо той може най-много по 20 минутки да играе. Хендо е използван повече случаи напред. Може и да се пробва по-назад срещу някой по-слаб отбор, ама дойде ли му някой по-добър отбор ще му се завие свят... Алън може да се сложи там, но щом се предпочиташе Хендо пред него, докато Лукас го нямаше сами можете да си направите изводите за моментната му форма или дали изобщо има някакво бъдеще в клуба... Може вчера Джерард да е нямал никакво желание да играе, ама като гледах и другите нямаха никакво също. Имаше само един Сако вчера на терена. Така че ако трябва да си говорим за липса на желание в играта не е редно да се споменава само Джерард!!!

Аз не ти говоря за липса на желание бе момче. Той желанието си го има. Ако нямаше желание да играе ,щеше да си остане на пейката.
Говоря ти за физическите му качества и за лидерските. Той първо ,като един лидер и капитан ,трябва да е най мотивирания от всичките и да дава пример.
Другия момент ..е щом не мърда ,значи няма физическата възможност .Това е моето обяснение . Касорла минава на 3 сантиметра от него ,нашия първо не го бие и второ ,като вижда ,че Касорла му избяга .. не го и гони ?! Давам ти само един от многото такива примери . След това ,се включва напред ,отнемат ни топката ,Хендерсън прибира ,Лукас прибира а нашия не прибира .Еее. Не става така.
Не стига ,че Стъридж и Суарес не прибират ами и още един като не прибере ,вече става много махленско. А тук говорим за мач от ВЛ .

Аз си мисля,че точно Алън е човека . Лукас ,Алън ,Коутиньо. Кво като са по дребни ? Аз се надявам да смачкаме арсенал физически ,имено заради добрата физика на Джерард ,а то кво става ? Той се разхожда на терена . И ква ми е файдата от добрата му физика тогава ? Освен това и в нападение вече е бавен .Не може да си създаде добра позиция за далечен удар.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 03 ное 2013 13:21

Заслужен успех на Арсенал! Но до голяма степен мачът се реши от втория гол. Ако не беше паднал такъв, не знам Арсенал как щеше да издържи физически докрая само с гол аванс. Видя се, че кондиционно Ливърпул стои по-добре. Но е нормално. Венгер нямаше нито един халф на скамейката. Всички здрави бяха на терена.
Като цяло Йозил разочарова вчера. Не помагаше отзад, пропусна чисти ситуации. Рамзи отново блести в халфовата линия. 10 гола в началото на ноември... :shock: Санти и Артета също направиха силен мач.
В Ливърпул няма някого за отличаване. Този Сако изглежда стабилен защитник и е добро попълнение.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 03 ное 2013 14:01

Alonso_Massa написа:
Kакво можеше да направи във случая? Арсенал бяха страшно силни във халфовата линия. Сисоко и Флано нищо не помогнаха. Хендо беше незабележим. Лукас не играеше най-силния си мач, а на Стиви не му беше ден. Нормално след като те мачкат да загубиш желание за игра.

Само за сравнение-вчера и Милан играха безобразно и нищо не им се получаваше,ама виж как ИГРА Кака!!!Схващаш ли разликата?

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 03 ное 2013 14:13

blue avalanche написа:
Alonso_Massa написа:
Kакво можеше да направи във случая? Арсенал бяха страшно силни във халфовата линия. Сисоко и Флано нищо не помогнаха. Хендо беше незабележим. Лукас не играеше най-силния си мач, а на Стиви не му беше ден. Нормално след като те мачкат да загубиш желание за игра.

Само за сравнение-вчера и Милан играха безобразно и нищо не им се получаваше,ама виж как ИГРА Кака!!!Схващаш ли разликата?

Ем браво на Кака! И при Джерард е имало такива случаи така че му е позволено един път да подходи така. Айде стига сте плюли една футболна легенда от всички страни!!!
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 03 ное 2013 15:17

Да въпрос на време беше да го изкарате най-черния от всички и този НЕчовек,а икона–СТИВЪН ДЖЕРАРД :!: Вече някои и мърда го наричат.За човечето,с крехка психика,изрекло тази глупост аз съм му казъл отдавна къде е изходът за него :arrow: една терасата на седмия етаж и после право надолу!
Още предния кръг казвах,че схемата 3-5-2 е супер за домакински мачове със слаби отбори,ама вчера гостувахме на Арсенал...няма лошо нека се пробва,ама трудно ще стане така със тези бекове висящи постоянно на центъра,грамотен отбор естествено,че ще се възползва от това.Как може да плюете толкова по Джерард,а Сисоко просто се бил уплашил :shock: Абе,кво игра тоз' вчера бе-всяко докодване беше изгубена топка,постояно му бягаха с по 10 метра по крилото и Сако трябваше да му покрива зоната,какво направи при центрирането за първия гол,шпагат ли пробва,'кво,апък не е на 33 и не е легенда? Ами защо смениха него на почивката,НА ПОЧИВКАТА!!!!Не новобранката Фланагън,не Джерард или Хендерсън.Ми 'щото беше трагедия бе,отворете си очите.Лукас първото полувреме никъв го нямаше,второто влезе в час почна да отнема топки и хвърли няколко извеждащи паса по лявото крило,ама вече играехме с двама души повече!Нормално като сме с 3 халфа с/у 5 техни,нашите да изглеждат смешни.Ми кой по напред да спират,наляво ли,надясно ли първо да покриват.После след смените,нещата се понаредиха и взехме топката с Котиньо и Моузес...Както и да е,Роджърс се усети мнг добре и надали ще пробва пак да излезе така с/у Челси,Сити и Юнайтед като гост.
И айде вече да връщаме Агър,вместо Шкъртел,въпреки че второто взе доста топки 1:1,словака винаги е готов за издънка,всеки втори мач.
Нека някой спортен психолог да обясни,как на Суарез му е простено,от психологична гледна точка,като взе да хапе на посоки след два сезона,а на Джерард не можем да му простим,че вече няма сили да води отбора след 15 години.Ако може само от психологична гледна точка да е обяснението,не от физическа,тактическа и фактологическа :roll:
Направо нямам търпение да излезем с Алън/Алберто/Коуди/Койтощете вместо Джерард и да се посмеем след мача,нищо че ще ни се плаче.
Ясно е,че Джерард ще седна на пейката един ден,ама дайте да му намерим подходящ заместник първо,вместо да го плюем,щото няма кой !!!

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 03 ное 2013 15:28

Liverpool_EC написа:Да въпрос на време беше да го изкарате най-черния от всички и този НЕчовек,а икона–СТИВЪН ДЖЕРАРД :!: Вече някои и мърда го наричат.За човечето,с крехка психика,изрекло тази глупост аз съм му казъл отдавна къде е изходът за него :arrow: една терасата на седмия етаж и после право надолу!
Още предния кръг казвах,че схемата 3-5-2 е супер за домакински мачове със слаби отбори,ама вчера гостувахме на Арсенал...няма лошо нека се пробва,ама трудно ще стане така със тези бекове висящи постоянно на центъра,грамотен отбор естествено,че ще се възползва от това.Как може да плюете толкова по Джерард,а Сисоко просто се бил уплашил :shock: Абе,кво игра тоз' вчера бе-всяко докодване беше изгубена топка,постояно му бягаха с по 10 метра по крилото и Сако трябваше да му покрива зоната,какво направи при центрирането за първия гол,шпагат ли пробва,'кво,апък не е на 33 и не е легенда? Ами защо смениха него на почивката,НА ПОЧИВКАТА!!!!Не новобранката Фланагън,не Джерард или Хендерсън.Ми 'щото беше трагедия бе,отворете си очите.Лукас първото полувреме никъв го нямаше,второто влезе в час почна да отнема топки и хвърли няколко извеждащи паса по лявото крило,ама вече играехме с двама души повече!Нормално като сме с 3 халфа с/у 5 техни,нашите да изглеждат смешни.Ми кой по напред да спират,наляво ли,надясно ли първо да покриват.После след смените,нещата се понаредиха и взехме топката с Котиньо и Моузес...Както и да е,Роджърс се усети мнг добре и надали ще пробва пак да излезе така с/у Челси,Сити и Юнайтед като гост.
И айде вече да връщаме Агър,вместо Шкъртел,въпреки че второто взе доста топки 1:1,словака винаги е готов за издънка,всеки втори мач.
Нека някой спортен психолог да обясни,как на Суарез му е простено,от психологична гледна точка,като взе да хапе на посоки след два сезона,а на Джерард не можем да му простим,че вече няма сили да води отбора след 15 години.Ако може само от психологична гледна точка да е обяснението,не от физическа,тактическа и фактологическа :roll:
Направо нямам търпение да излезем с Алън/Алберто/Коуди/Койтощете вместо Джерард и да се посмеем след мача,нищо че ще ни се плаче.
Ясно е,че Джерард ще седна на пейката един ден,ама дайте да му намерим подходящ заместник първо,вместо да го плюем,щото няма кой !!!

+1!
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 03 ное 2013 15:47

Правите от 1 мач генерални изводи ! Още е рано да се говори за сядане на скамейката от Стивън ! Така , че нека правим изводи около началото на януари 2014 и тогава да слагаме някой на скамейката !
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 03 ное 2013 16:53

HoUs4oOL написа:
Liverpool_EC написа:Да въпрос на време беше да го изкарате най-черния от всички и този НЕчовек,а икона–СТИВЪН ДЖЕРАРД :!: Вече някои и мърда го наричат.За човечето,с крехка психика,изрекло тази глупост аз съм му казъл отдавна къде е изходът за него :arrow: една терасата на седмия етаж и после право надолу!

+1!

+2!!!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 03 ное 2013 17:28

[offtopic]Евертън и Тотнъм направиха Х, отлично за нас 8-)[/offtopic]
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Върни се в “Ливърпул”