Черно море - ЦСКА
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Черно море - ЦСКА
Времето е прекрасно! Всички на мач, време е за тръгване!
Много важен мач, съжалявам, че не съм във Варна. Дано отидат повече хора и дано излезем концентрирани без излишни притеснения от книжния гранд. !!
Хайде,МОРЯЦИ!!! Време е да покажем,че сме отбор! Да играем наш'та си игра и ПО-БЕ-ДААА!!! МАЧКАААААЙЙЙЙЙ!!! 2:1 !!! Реално!!!

МОРЕТО... НЕ Е ДО КОЛЕНЕ!
- Неутрален58
- Контакти:
Мачът е или 0:0 или , който вкара първи - бий!Троен мач отвсякъде!
- Ивайло Лудогорец
- Контакти:
Необичайно сносен терен . Не ме разбирайте погрешно .. успех 

- Ивайло Лудогорец
- Контакти:
Оооооохохохо обръщалка за 2 минути , браво ! Заслужавате си мястото в първата седмица , играете силно срещу отборите , които са по горе в класирането. Дузпата е спорна , но ... случват се . ЦСКА са голям отбор и трябва да потърсят обръщането за да покрият тези си претенции .
Въпреки потока от обиди на 2-3 от вашия форум към нашия отбор (по повод на мача в Ст.Загора -Берое-Ч.море) приветствам това, което правите днес срещу ревльовците в червено. Терена ви изглежда много добре. Вероятно има някаква намеса по поддръжката му.
Винаги съм уважавал това, че играете на "макс" срещу грандовете.
Очаквам някой моряк да каже нещо за терена. Може и на ЛС.
Успех и второто полувреме.
Поздрави!
Винаги съм уважавал това, че играете на "макс" срещу грандовете.
Очаквам някой моряк да каже нещо за терена. Може и на ЛС.
Успех и второто полувреме.
Поздрави!
1972, 1979, 1986, 2010, 2013, 2015, 2016
-
- Контакти:
две неща:
1во - когато няма дъжд или сняг терена ни е добре, така че стига спекулации по тази тема, друг е въпроса, че като вали всичко става в лайна
2ро - дузпата е 100%, дърводелеца Янчев му поднася опорният крак, това ако не е чиста дузпа не знам кое е !?
1во - когато няма дъжд или сняг терена ни е добре, така че стига спекулации по тази тема, друг е въпроса, че като вали всичко става в лайна
2ро - дузпата е 100%, дърводелеца Янчев му поднася опорният крак, това ако не е чиста дузпа не знам кое е !?