Един мач играят превъзходно и всеки нормален човек би си помислил, че с такава игра можем да смачкаме всеки, а другия мач са неузнаваемо слаби и плахи?!? Това ме втрещи. Второто, което е, за тази защита похарчихме не малко средства, а виждаме, че отборът в 7-ми пореден мач допуска гол, а този път късметът ни раздели от повече от две попадения...ЗАЩО ПИТАМ АЗ? 
Също така от началото на сезона повтарям, че с тия тримата в центъра Джерард-Лукас-Хендерсън, ще ни хване някой и ще ни събуе гащите. Е, стана. Джерард няма сили да тича, Лукас никога няма да е онзи Лукас, който беше. Това, че е на десето място в света по отнети топки, щото си е напрайл процента срещу Палас, Съндърланд и Стоук Сити, нищо не означава. Хендерсън е като муха без глава-много тичане за нищо. Като тича много, защо не покриваше поне малко от малко дупките, които оставяха Джерард и Лукас в центъра? Ами защото е тактически неграмотен. Хвана ни един отбор, който играе с много динамика и ни показа колко сме назад като цяло. 
Шкъртел отново във важен момент проваля отбора. Време е да си ходи. Сисоко наля гибса. Защо? Нали е играл в ШЛ, изправял се е срещу големи отбори, не му е за сефте? Лявата зона вечно празна. Имам чувството, че ако беше Енрике там, щяхме да се справим по-добре. 
Трябва ни нов централен защитник до Сако, нов десен бек, ако Сисоко продължава да се спича така, ще се наложи и ляв бек, двама в центъра на терена, защото Джерард и Лукас не мога да ги гледам вече. Коутиньо се възстанови, което е добре. Искам да се налага повече и Луис Алберто, той има качества според мен и може да ги развие. Трябва ни и още един нападател, защото явно Аспас няма да го бъде, а Борини ако се върне, не вярвам, че ще направи нещо кой знае какво.

Арсенал - Ливърпул 02.11.2013 | 19:30 | 2-0 FT
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- 

Liverpool forever_95
- Контакти:
- 

suareshampion
Re: Арсенал - Ливърпул 02.11.2013 | 19:30 | 2-0 FT
9lives написа:За разбирачите. В последните 12 мача сме била само 1 път Арсенал. Ето разгледайте статистиката. Сезона не е отписан. Не може да имаме повече точки от Юнайтед, Сити, Тотнъм и да сме наравно с Челси и вече да мислите за следващият сезон.
Така е ,арсенал са ни много труден съперник ,от както се помня. Още повече ,че сега в момента са отбора ,който играе най добре и води в класирането а и бяхме гости.
Смисъл ,били са и по слаби и пак не сме ги били. Аз казах ,че те ще са шампиони и вчера те потвърдиха до голяма степен думите ми .
Преди мача ,казах ,че ни превъзхождат драстично технически в халфовата линия ,която умело се дириджира от Йозил и Рамзи и това много ясно се видя за съжаление .Надявах се ,физически да ги надиграем ,но Джерард не мръдна. Не му прави чест.Брендън показа голяма смелост за много играчи ,трябва да я покаже и сега ,за доброто на отбора ще е .Не трябва да се робува на имена.Отстрани имаме Алън ,имаме Алберто.Убеден съм ,че щеше да се стараят повече. Един капитан ,няма право да играе толкова бездушно.Ако не се чуства готов за мача ,той просто не трябваше да излиза. Лукас и той ,в един момент влезе в неговото темпо. Хендерсън пък не е креативен и не може да задържа топката. И кво става ? Манджа с грозде в халфовата линия .И то точно срещу отбор ,който е страхотен ,имено в тая част на терена .
И на всичкото отгоре Джон Фланагън ,уплашения Сисоко и колебливия за сетен път Шкъртел ,на който ще му купя компасче ?
Прогнозирах победа ,защото така ми се искаше ...но явно сме по слаби .Аз казах ,че след тоя мач ,като сверим часовниците с най добрия ,ще стане ясно ,дали сме готови за нещо повече от 4то место.Явно не сме. Но пък няма да правим трагедии . Продължаваме да си гоним целта и аз съм убеден ,че ще я постигнем !!!
					Последна промяна от suareshampion на 03 ное 2013 11:50, променено общо 2 пъти.

Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
						- 

suareshampion
Ай стига вече с тоя Шкъртел ,много моля. Ся ок..отдаден бил,нахъсан бил,обичал клуба ама е глупав и неоринтиран .Е за кво ми е тогава ? 
Неоринтиран е във случаите ,когато ни натиснат серизоно. Това създава допълнителен хаос и напрежение в цялата ни защита. Няма нужното спокойствие в тия моменти ,за богатия му опит.Освен това ,закъснява със срещането ! Стои много далеч от най близкия до него противников играч . Не скъсява ,когато трябва ,дистанцията между него и линията на дефанзивните ни играчи.Време е за Агер . И той има своите слабости,но определено е по добрия вариант от двамата.
И айде стига вече с това куцо магаре Джордан Хендерсън ????? Айде много моля ,поне в тия важни мачове да не го пуска Роджърс !!!
Толкова ли нямаме по умни ,смели и креативни играчи бе мама му стара ??? Правят му път ,не го срещат 30 метра ..трябваше да навлезе остро ,да вдигне главата ,да погледне къде е вратаря и да му я шибне в ъгъла . А той нашия първо се насра от страх ,като видя че е наближил вратата.Още като му вида в тоя момент изражението на лицето и веднага знам как ще я отиграе. Изключително страхлив играч. Мисълта ,че ще вкара гол го стресира. Той просто не повярва ,че може да вкара гол .Наля гипса . В тоя момент ,ставаш неуверен в себе си и каквото и да направиш ,няма да се получи. И логично ,отправи толкова нескопосан удар ,че чак мен ме хвана срам ,незнам за него.
Е нормално ли е ,да имаш 100 мача за тоя отбор и още да нямаш психика бе йорданееее ? Не е нормално,разбира се .
Освен това ,няма и качества . Е като няма психика и качества ,за кво ми е ? И всеки път ,за съжаление ,все той се оказва на стрелкова позиция . Суарес му я дава перфектно .Ми пробвай я от въздуха бе моето момче,пък каквото стане ..никой няма да ти се разсърди ако я отиграеш по тоя начин .Защото това е правилния начин а той я отигра по неправилния и логично не вкара. Кой ще те чака ,там в наказателното да я спираш ? Никой. Затвориха му ъгъла и отново я прати в облаците. Как да я бие директно ,като няма психика и качества ? Ми ето ви момента ..вкарва гол ,изравняваме и мача тръгва в съвсем друго русло.
Ся ,явно момчето има добро чуство за пласиране пред гола ,но пък няма увереноста и нужните качества да реализира .
С играчи като Хендерсън ,никога не можем да спечелим титлата !

Неоринтиран е във случаите ,когато ни натиснат серизоно. Това създава допълнителен хаос и напрежение в цялата ни защита. Няма нужното спокойствие в тия моменти ,за богатия му опит.Освен това ,закъснява със срещането ! Стои много далеч от най близкия до него противников играч . Не скъсява ,когато трябва ,дистанцията между него и линията на дефанзивните ни играчи.Време е за Агер . И той има своите слабости,но определено е по добрия вариант от двамата.
И айде стига вече с това куцо магаре Джордан Хендерсън ????? Айде много моля ,поне в тия важни мачове да не го пуска Роджърс !!!
Толкова ли нямаме по умни ,смели и креативни играчи бе мама му стара ??? Правят му път ,не го срещат 30 метра ..трябваше да навлезе остро ,да вдигне главата ,да погледне къде е вратаря и да му я шибне в ъгъла . А той нашия първо се насра от страх ,като видя че е наближил вратата.Още като му вида в тоя момент изражението на лицето и веднага знам как ще я отиграе. Изключително страхлив играч. Мисълта ,че ще вкара гол го стресира. Той просто не повярва ,че може да вкара гол .Наля гипса . В тоя момент ,ставаш неуверен в себе си и каквото и да направиш ,няма да се получи. И логично ,отправи толкова нескопосан удар ,че чак мен ме хвана срам ,незнам за него.
Е нормално ли е ,да имаш 100 мача за тоя отбор и още да нямаш психика бе йорданееее ? Не е нормално,разбира се .
Освен това ,няма и качества . Е като няма психика и качества ,за кво ми е ? И всеки път ,за съжаление ,все той се оказва на стрелкова позиция . Суарес му я дава перфектно .Ми пробвай я от въздуха бе моето момче,пък каквото стане ..никой няма да ти се разсърди ако я отиграеш по тоя начин .Защото това е правилния начин а той я отигра по неправилния и логично не вкара. Кой ще те чака ,там в наказателното да я спираш ? Никой. Затвориха му ъгъла и отново я прати в облаците. Как да я бие директно ,като няма психика и качества ? Ми ето ви момента ..вкарва гол ,изравняваме и мача тръгва в съвсем друго русло.
Ся ,явно момчето има добро чуство за пласиране пред гола ,но пък няма увереноста и нужните качества да реализира .
С играчи като Хендерсън ,никога не можем да спечелим титлата !
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
						- Alonso_Massa
- Контакти:
Абе ей, пикльовци, кои сте вие, че да казвате на великия СТИВЪН ДЖЕРАРД, че не ставал бе??? Айде осъзнайте се малко!!! След една загуба пак започнахте извън топ4 да ни слагате, а другата седмица като бием ще започнете пак за титла да говорите... И това са фенове... Направо ме вбесявате като почнете на 1 седмица да си сменяте мнението... За каква титла сте се надявали бе??? Целта този сезон е топ4, запонете го и си го набийте в празните кратунки и спрете да говорите глупости, че само се излагате!!!

[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]
[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]
						[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]
- 

Liverpool forever_95
- Контакти:
Alonso_Massa написа:Абе ей, пикльовци, кои сте вие, че да казвате на великия СТИВЪН ДЖЕРАРД, че не ставал бе??? Айде осъзнайте се малко!!! След една загуба пак започнахте извън топ4 да ни слагате, а другата седмица като бием ще започнете пак за титла да говорите... И това са фенове... Направо ме вбесявате като почнете на 1 седмица да си сменяте мнението... За каква титла сте се надявали бе??? Целта този сезон е топ4, запонете го и си го набийте в празните кратунки и спрете да говорите глупости, че само се излагате!!!
Никой не оспорва, че Джерард е вилик! Лично на мен той ми е идол. Но от началото на сезона нищо не играе и има почти нулев принос за това, което сме постигнали до момента като точков актив. Е като не помага, като е бавен, тромав, муден, защо да играе? Какво като е легенда, дай да седи на терена, само щото е легенда. Има хора, които ще влязат и ще тичат повече от него, а няма да стоят на едно място. Не робувайте на имена. Няма по-голям човек от ЛИВЪРПУЛ и собствениците го доказаха, като изритаха идола ви КИНГ КЕНИ!!! Трябва да играе този, който заслужава, а Джерард не заслужава с нищо.
- 

suareshampion
Alonso_Massa написа:Абе ей, пикльовци, кои сте вие, че да казвате на великия СТИВЪН ДЖЕРАРД, че не ставал бе??? Айде осъзнайте се малко!!! След една загуба пак започнахте извън топ4 да ни слагате, а другата седмица като бием ще започнете пак за титла да говорите... И това са фенове... Направо ме вбесявате като почнете на 1 седмица да си сменяте мнението... За каква титла сте се надявали бе??? Целта този сезон е топ4, запонете го и си го набийте в празните кратунки и спрете да говорите глупости, че само се излагате!!!
Ама някой тук има претенции за титла ли бе ? хахахааа
Нямате право ей . Вашите очаквания преди сезона на повечето тук бяха 6 място. Някои даже ни слагаха в долната половина на таблицата ..плюс уволнение до 10 кръг на Роджърс а сега ми говорят за титла ? Нямате право наглеци.
За Джерард обаче ,няма кво да мрънкаш . Недопустимо е един великан да играе по тоя начин ! Я си пусни пак мача и внимателно изгледай само неговите действия ? На секундата ще се извиниш тук на целия форум . Ай стига с това сектанство ? Всички тук обичаме капитана . Но прави разлика. Говорим за доброто на отбора.
						- Alonso_Massa
- Контакти:
Там е проблема няма кой да играе на мястото на Джерард!!! Алберто е атакуващ халф и след като се завърна Коутиньо той може най-много по 20 минутки да играе. Хендо е използван повече случаи напред. Може и да се пробва по-назад срещу някой по-слаб отбор, ама дойде ли му някой по-добър отбор ще му се завие свят... Алън може да се сложи там, но щом се предпочиташе Хендо пред него, докато Лукас го нямаше сами можете да си направите изводите за моментната му форма или дали изобщо има някакво бъдеще в клуба... Може вчера Джерард да е нямал никакво желание да играе, ама като гледах и другите нямаха никакво също. Имаше само един Сако вчера на терена. Така че ако трябва да си говорим за липса на желание в играта не е редно да се споменава само Джерард!!!

[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]
- 

Liverpool forever_95
- Контакти:
Alonso_Massa написа:Там е проблема няма кой да играе на мястото на Джерард!!! Алберто е атакуващ халф и след като се завърна Коутиньо той може най-много по 20 минутки да играе. Хендо е използван повече случаи напред. Може и да се пробва по-назад срещу някой по-слаб отбор, ама дойде ли му някой по-добър отбор ще му се завие свят... Алън може да се сложи там, но щом се предпочиташе Хендо пред него, докато Лукас го нямаше сами можете да си направите изводите за моментната му форма или дали изобщо има някакво бъдеще в клуба... Може вчера Джерард да е нямал никакво желание да играе, ама като гледах и другите нямаха никакво също. Имаше само един Сако вчера на терена. Така че ако трябва да си говорим за липса на желание в играта не е редно да се споменава само Джерард!!!
Той е капитан и той трябва да ги поведе! А той какво направи по въпроса? Нищо.
- Alonso_Massa
- Контакти:
Liverpool forever_95 написа:Alonso_Massa написа:Там е проблема няма кой да играе на мястото на Джерард!!! Алберто е атакуващ халф и след като се завърна Коутиньо той може най-много по 20 минутки да играе. Хендо е използван повече случаи напред. Може и да се пробва по-назад срещу някой по-слаб отбор, ама дойде ли му някой по-добър отбор ще му се завие свят... Алън може да се сложи там, но щом се предпочиташе Хендо пред него, докато Лукас го нямаше сами можете да си направите изводите за моментната му форма или дали изобщо има някакво бъдеще в клуба... Може вчера Джерард да е нямал никакво желание да играе, ама като гледах и другите нямаха никакво също. Имаше само един Сако вчера на терена. Така че ако трябва да си говорим за липса на желание в играта не е редно да се споменава само Джерард!!!
Kакво можеше да направи във случая? Арсенал бяха страшно силни във халфовата линия. Сисоко и Флано нищо не помогнаха. Хендо беше незабележим. Лукас не играеше най-силния си мач, а на Стиви не му беше ден. Нормално след като те мачкат да загубиш желание за игра.
- 

Liverpool forever_95
- Контакти:
Alonso_Massa написа:Liverpool forever_95 написа:Alonso_Massa написа:Там е проблема няма кой да играе на мястото на Джерард!!! Алберто е атакуващ халф и след като се завърна Коутиньо той може най-много по 20 минутки да играе. Хендо е използван повече случаи напред. Може и да се пробва по-назад срещу някой по-слаб отбор, ама дойде ли му някой по-добър отбор ще му се завие свят... Алън може да се сложи там, но щом се предпочиташе Хендо пред него, докато Лукас го нямаше сами можете да си направите изводите за моментната му форма или дали изобщо има някакво бъдеще в клуба... Може вчера Джерард да е нямал никакво желание да играе, ама като гледах и другите нямаха никакво също. Имаше само един Сако вчера на терена. Така че ако трябва да си говорим за липса на желание в играта не е редно да се споменава само Джерард!!!
Kакво можеше да направи във случая? Арсенал бяха страшно силни във халфовата линия. Сисоко и Флано нищо не помогнаха. Хендо беше незабележим. Лукас не играеше най-силния си мач, а на Стиви не му беше ден. Нормално след като те мачкат да загубиш желание за игра.
Вземаш 120 000 лири на седмица и не ти се играе?

Еми да си беше поискал смяната.
  Еми да си беше поискал смяната.Давай тогава да се дупим на Тотнъм, Евертън, Сити и Челси и работата ще е лесна.