Райо Валекано - Реал Мадрид - 2:3 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Re: Райо Валекано - Реал Мадрид - 2:3 FT

Мнениеот paceto » 02 ное 2013 23:58

Има и такива мачове, а отбора тепърва ще се сработва особено с Бейл.
За два мача вкара два гола и направи 4 асистенции и то при вторите му 90 минути игра.

Тези мачове точно така се взимат, а се стигна до тези инфарктни минути заради двете дузпи иначе те преди тях нямаха кой знае какви сериозни удари към вратата.Нормално е такъв отбор след като ти поведат с 0:3 и само за 2 минути да направи 2:3 да им дойдат крилете и да атакуват с пълната си мощ, а ние само да ги чакаме на контра.

Срещу пчеличките винаги играем трудно.
Гостуванията ни този сезон също са взимани с мъка, но ние почти винаги играем така несигурно и си споменете предните сезони какво беше.

Последните ни две гостувания на този стадион сме си взимали победата с триста зора с 0:1 и 0:2 и то с дузпа към края на мача, а да не говорим че миналата година ни озориха и у дома и ги бихме пак с мъки с 2:0.

Миналата година по-това време имахме две загуби и два равни като загубите дойдоха от слабаците, а равните от Валенсия и Барселона.
Сега имаме две загуби и един равен като загубите ви са ясни от кого са.

Потребителски аватар
UNBEATABLE
Контакти:

Мнениеот UNBEATABLE » 03 ное 2013 00:04

Madridist написа:Може да реагирам малко емоционално, но съгласи се, днес играхме срещу последния в класирането и той ни надигра - владееше повече топката, отправи два пъти повече удари, малшанс с гредата и т.н. А Анчелоти не виждам логика да пази сили за Ювентус, след като към днешна дата, не само класирането, а дори и първото място в групата ни изглежда сигурно, докато в Ла Лига всяка грешна стъпка ще бъде фатална. ;)

ПС. И това за гостуванията си стана рецидив, спомнете си мъката срещу Гранада, Елче , Леванте, днес . Гостуването във Виляреал, където Лопез ни спаси от загуба от порядъка на 6:2 . Колкото и да си търпелив , всяко нещо си има мярка

Не за първи път се отървахме от градския съперник. Винаги играят така на техния стадион, миналата година също, ако не беше петичката на Роналдо...
А според мен с тия 6 точки на Барса ще има да почакаме. Шампионската лига е доста по-важна (лично за мен) от титлата в Испания :) И предпочитам там да няма проблеми, колкото в първенството :) Прав си, че всяко гостуване си е мъка, но специално тая вечер си беше добре състава до дузпите... след това стана чудо...

@Жорка, времето на адаптация не може да мине след 10 кръга, мойто момче... трябва минимум един сезон, така че Анчелоти остава дори и да ви се изчерпи търпението, ако мислиш, че твоето търпение е важно, значи грешиш :)
На мен лично не ми пречи, както казах - гостуванията в първенството са мъка, но Шампионската Лига според мен е доста по-желаният трофей, а там Анчелоти си знае работата... :)

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Мнениеот j0rka7aa » 03 ное 2013 00:09

UNBEATABLE написа:@Жорка, времето на адаптация не може да мине след 10 кръга, мойто момче... трябва минимум един сезон, така че Анчелоти остава дори и да ви се изчерпи търпението, ако мислиш, че твоето търпение е важно, значи грешиш :)
На мен лично не ми пречи, както казах - гостуванията в първенството са мъка, но Шампионската Лига според мен е доста по-желаният трофей, а там Анчелоти си знае работата... :)

Под време за адаптация имам предвид, че Анчелоти поне малко трябва да е избистрил състава си, а както виждаме той не го е направил. Също така не си позволявам да искам уволнението на Анчелоти, защото и според мен той е точния треньор за Реал Мадрид, а и знам че за никой моето мнение не е важно. Знам също така, че и ШЛ е по-желаният трофей, но не бива Ла Лига да бъде подценявана. Разбирам, че винаги има трудни мачове, даден отбор може да загуби, но си мисля, че не може всяко едно гостуване да бъде потресаващо мъчително за феновете. Както и да е, аз изразявам мнението си и не ангажирам никой, по никакъв начин с него :)
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

Потребителски аватар
UNBEATABLE
Контакти:

Мнениеот UNBEATABLE » 03 ное 2013 00:29

С тази ротация и пести играчи и пробва нови схеми, виждаш тука последните седмици какъв цикъл Вторник - Събота, Сряда - Неделя и т.н.... не може да се играе с едни играчи, ако искаш да издържиш до края на сезона :) Ла Лига не е подценявана, тя е в ръцете на Барселона засега! Разбира се, че и тяхното време ще дойде да изгубят точки, ако продължават да играят с един и същи състав до края и тогава ще е нашето време, а дотогава може да стоим и да мачкаме поне в ШЛ, да чакаме нашите шансове и дано успеем да се възползваме :)

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 03 ное 2013 00:30

Е казваш да избистри, ама не се замисляте че тази година взехме доста повече играчи и се отървахме от някои дори ключови и за избистряне за 12 кръга няма как да се говори.Все още опипва състава и това си личи в доста мачове и няма проблем да го прави след като не сме водачи и изоставаме с точките.
Ако бяхме водачи и ни дишаха във врата съм сигурен, че щяхме по-друг начин и да играем и с различни схеми.

Против Анчелоти може да се вика едва догодина по това време ако играем плачевно навсякъде и губим лесно точки, но не и на този етап и ви го казах няколко пъти.Махнете от главата това типично мислене на българин, че когато нещо не върви трябва да махаме треньора, защото в другите страни това не върви още повече в клуб като Реал.

Потребителски аватар
LevskiZavinagi
Контакти:

Мнениеот LevskiZavinagi » 03 ное 2013 01:15

За мен е престъпление да имаш играчи като Каземиро и Иско и да не ги пускаш в игра, а вместо тях да влизат Илара и Кедира(примерно). А за момчето от Сао Паоло ми е болна тема, поне да влизаше в групата за мачовете...
Изображение

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 03 ное 2013 01:48

Нали трябва да трупат опит и другите и затова се налага на Ияраменди да влиза и в такива мачове, а Иско е с малко повече опит и вероятно го пази за Ювентус.Каземиро е взет предимно за момента да играе в Б отбора, но за да не играе и там за сега може да си има причина - форма, разтежение и т.н.

Потребителски аватар
UNBEATABLE
Контакти:

Мнениеот UNBEATABLE » 03 ное 2013 02:04

@pace, според мен изпуснахме ключов играч... не се отървахме :oops:

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 03 ное 2013 03:15

Кой играч визираш, защото в последните коментари се намесиха не малко имена :mrgreen:

Потребителски аватар
realmadrid_fan
Контакти:

Мнениеот realmadrid_fan » 03 ное 2013 11:07

Добре че Роналдо, Бейл и Бензема играха добре, защото защитата ни беше много слаба. Лопез също не игра добре. Райо винаги играят много силно срещу Реал, така че важното е че взехме трите точки.
Изображение Изображение
HALLA MADRID

Върни се в “Реал Мадрид”