ВЛ: Нюкасъл - Челси |02.11.13 | 14:45
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Re: ВЛ: Нюкасъл - Челси |02.11.13 | 14:45
Аз съм сигурен, че Челси ще спечели следващите си няколко мача...проблемът не е в загубата днес, а в играта на отбора от началото на сезона, дори в мачовете, които печели. Отборът няма стил ... няма лице...проблемите от миналите години си ги има и сега... няма нито един мач, в който Челси да са играли категорично и да са показали някакъв висок стил на игра ! Дори срещу Шалке не мога да кажа, че сме били много по-добри, просто индивидуалната класа и умението да се играе на контра решиха мача... Аз не искам да гледам такъв Челси...
Ако искаш да направиш нещо, ще намериш начин, ако не искаш, ще намириш причина!
от CTAHKO на 02 Ное 2013 15:34
smoothc написа:
Нюкасъл абсолютно си заслужиха победата,просто ви разпраха в последните 30-минути Отадвна не си спомням,някой така да е мачкал Челси на контри,просто убийствена ефективност от "Свраките"!
Абе ти що все се появяваш, само като падаме..
Злобата и комплексите Станко,понякога просто те заслепяват,но....това си е изцяло твой проблем

Re: Шампионска Лига: Стяуа - Челси| 01.10.13| 21:45 от smoothc на 01 Окт 2013 21:41 Добър мач за Челси,нъпълно заслужена победа.
Re: ВЛ: Норич Сити- Челси| 06.10.13| 15:30 от smoothc на 06 Окт 2013 15:34 Комбинативна и смела игра от страна на Норич(особено през второто полувреме),докато Челси се представи неубедително,но в крайна сметка класата и опита си оказаха своето влияние,особено риска на Моуриньо бе прекрасен контрапункт(на база играта на Норич и опасността от втори гол),който сериозно повлия върху крайния резултат!
Re: КУК: Арсенал - Челси от smoothc на 29 Окт 2013 23:53 Честита победа! Титулярите на Арсенал,срещу резервите на Челси,наистина отбора показа рутина и ефективост,най-вече в завършващата фаза....важна победа от психологическа гледна точка,поздравления.Дано се паднем срещу вас в следващия кръг.
Поздрави,Станко!
smoothc написа:Re: ВЛ: Нюкасъл - Челси |02.11.13 | 14:45
от CTAHKO на 02 Ное 2013 15:34
smoothc написа:
Нюкасъл абсолютно си заслужиха победата,просто ви разпраха в последните 30-минути Отадвна не си спомням,някой така да е мачкал Челси на контри,просто убийствена ефективност от "Свраките"!
Абе ти що все се появяваш, само като падаме..
Злобата и комплексите Станко,понякога просто те заслепяват,но....това си е изцяло твой проблем
Re: Шампионска Лига: Стяуа - Челси| 01.10.13| 21:45 от smoothc на 01 Окт 2013 21:41 Добър мач за Челси,нъпълно заслужена победа.Re: ВЛ: Норич Сити- Челси| 06.10.13| 15:30 от smoothc на 06 Окт 2013 15:34 Комбинативна и смела игра от страна на Норич(особено през второто полувреме),докато Челси се представи неубедително,но в крайна сметка класата и опита си оказаха своето влияние,особено риска на Моуриньо бе прекрасен контрапункт(на база играта на Норич и опасността от втори гол),който сериозно повлия върху крайния резултат!Re: КУК: Арсенал - Челси от smoothc на 29 Окт 2013 23:53 Честита победа! Титулярите на Арсенал,срещу резервите на Челси,наистина отбора показа рутина и ефективост,най-вече в завършващата фаза....важна победа от психологическа гледна точка,поздравления.Дано се паднем срещу вас в следващия кръг.
Поздрави,Станко!
smoothc

[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/E1/D7/4170b902cbb5e1d7.jpg[/wrapimg]
Много слаб мач от наша страна.Имам чувството,че Моу беше излязъл за Х,дано не съм прав.Лампард за пореден път "издиша" много сериозно.Оскар и Азар трябва да седнат на пейката.И двамата по дефоулт са титуляри,а напоследък са страааашно безлични и слаби.За Азар това не е новост - 70 % от мачовете му са такива,не разбирам къде видяхте опасности,създадени от него.Луиз хубаво опитва да изнася топката,ама дългите му топки често не стигат адресата и губим лесно топката.Забелязвам тенденцията да излизаме в част от мачовете с мисълта да не загубим и да играем на сигурно.Досега не си спомням през сезона да сме надиграли някого категорично.Победата над Сити беше плод на чистата случайност
Не знам за вас,но аз искам да виждам един малко по-различен Челси - Челси,който да търси винаги победата и да играе по-атрактивно.Нападайте ме колкото си щете,но с таз нагласа може и да успеем да спечелим ПШ,но в ШЛ няма да ни се размине 

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
- Santiago Munezz
- Контакти:
Много плахлив Челси като гост този сезон.С такава игра при гостуванията титла не се печели.И аз съм съгласен с колегата по-горе,че Моу сякаш пуска Азар и Оскар титуляри по навик независимо в каква форма са,в средата Лампард отново доста безидеен и неориентиран на моменти,може би се нуждае от малко почивка и той.
При всички положения ако продължим с тази безобразна игра на чужд терен и Моу продължи с глупостите отбора няма и минимални шансове за титла.
При всички положения ако продължим с тази безобразна игра на чужд терен и Моу продължи с глупостите отбора няма и минимални шансове за титла.
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]
Santiago Munezz написа:Много плахлив Челси като гост този сезон.С такава игра при гостуванията титла не се печели.И аз съм съгласен с колегата по-горе,че Моу сякаш пуска Азар и Оскар титуляри по навик независимо в каква форма са,в средата Лампард отново доста безидеен и неориентиран на моменти,може би се нуждае от малко почивка и той.
0007 написа:Много слаб мач от наша страна.Имам чувството,че Моу беше излязъл за Х,дано не съм прав.Лампард за пореден път "издиша" много сериозно.Оскар и Азар трябва да седнат на пейката.И двамата по дефоулт са титуляри,а напоследък са страааашно безлични и слаби.За Азар това не е новост - 70 % от мачовете му са такива,не разбирам къде видяхте опасности,създадени от него.Луиз хубаво опитва да изнася топката,ама дългите му топки често не стигат адресата и губим лесно топката.Забелязвам тенденцията да излизаме в част от мачовете с мисълта да не загубим и да играем на сигурно.Досега не си спомням през сезона да сме надиграли някого категорично.Победата над Сити беше плод на чистата случайностНе знам за вас,но аз искам да виждам един малко по-различен Челси - Челси,който да търси винаги победата и да играе по-атрактивно.Нападайте ме колкото си щете,но с таз нагласа може и да успеем да спечелим ПШ,но в ШЛ няма да ни се размине
Съгласен съм с почти всичко казано освен с казаното за Оскар и Азар... Азар е сред най-добрите ни футболисти и макар да има браг в играта си заслужава да е на терена, защото винаги може да създаде опасност. При него проблема е, че той също страда от изискването на Моу всички играчи на терена да играят и в защита и да се връщат зад центъра, което не казвам, че е лошо, но просто е новост за Азар. При Мата положението е идентично. А относно Оскар- момчето до вчера нямаше слаб мач и разбираемо почваше... Мисля си обаче, че срещу Шалке ще потопли пейката

Относно Франки ... не мился, че има реална алтернатива за неговата роля на терена към днешна дата...нито Микел, нито Есин могат да внесат нужното качество, което заради годинките отбягва да Франки... Единственото, което Моу може да направи, но видимо не желае, е да пробва Кевин в центуъра. Първо момчето така и не получава шансове, второ най-добрите му мачове за Вердер бяха на тази позиция

Най-много ме е яд от всичко вчера за Торес... пак беше анемичен и жалък... едва ли постоянството в играта му ще се върне някога ! Лукаку е по-добър и от тримата ни нападатели. За мен е престъпление отдаването му под наем... Ех Моу ...
Ако искаш да направиш нещо, ще намериш начин, ако не искаш, ще намириш причина!
- blue avalanche
- Контакти:
Nomer_9 написа:Аз съм сигурен, че Челси ще спечели следващите си няколко мача...проблемът не е в загубата днес, а в играта на отбора от началото на сезона, дори в мачовете, които печели. Отборът няма стил ... няма лице...проблемите от миналите години си ги има и сега... няма нито един мач, в който Челси да са играли категорично и да са показали някакъв висок стил на игра ! Дори срещу Шалке не мога да кажа, че сме били много по-добри, просто индивидуалната класа и умението да се играе на контра решиха мача... Аз не искам да гледам такъв Челси...
Отборът няма стил ... няма лице...
Добре дошъл в света на...Жозе Моуриньо!
Ако някой си е мислел,че с идването на Моуриньо Челси ще заиграе привлекателен футбол,да си помисли пак...Справка:предишния престой на Моуриньо.

blue avalanche написа:Nomer_9 написа:Аз съм сигурен, че Челси ще спечели следващите си няколко мача...проблемът не е в загубата днес, а в играта на отбора от началото на сезона, дори в мачовете, които печели. Отборът няма стил ... няма лице...проблемите от миналите години си ги има и сега... няма нито един мач, в който Челси да са играли категорично и да са показали някакъв висок стил на игра ! Дори срещу Шалке не мога да кажа, че сме били много по-добри, просто индивидуалната класа и умението да се играе на контра решиха мача... Аз не искам да гледам такъв Челси...Отборът няма стил ... няма лице...
Добре дошъл в света на...Жозе Моуриньо!
Ако някой си е мислел,че с идването на Моуриньо Челси ще заиграе привлекателен футбол,да си помисли пак...Справка:предишния престой на Моуриньо.
Точно пък при предишният му престой Челси мачкаше всичко наред и спечели титлата с голов и точко рекорд, ако не се лъжа. Биеше Юнайтед и Арсенал редовно, при това като гост... мнението ти много издиша

Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
В този мач единствено Бране и Тери бяха на ниво, останалите бяха под всякаква критика, прекалено много изчакване и накрая Нюкасъл ни излъга. Сякаш бяха излезли за Х, май няма да може да се изкара цял сезон с Рамирес-Лампард централна двойка халфове.