Мартин Петров: Горд съм, че се върнах в семейството на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Мартин Петров: Горд съм, че се върнах в семейството на ЦСКА

Мнениеот Teo » 02 ное 2013 21:15

Типично по подуянски, тоя е дърт, не става, има 1 гол, идиот... представете си ако беше левскар... лелелел по-голям от Ицата щеше да го изкарат подуянците :lol:

iliyan

Мнениеот iliyan » 02 ное 2013 21:17

СИНЯ_ИМПЕРИЯ написа:
Неутрален58 написа:Мисля , че Матрин Петров може да дигне нивото на ЦСКА по подобен начин, по който Даниел Боримиров вдигна нивото на Левски преди близо 10 години, защото е добър за българското първенство особено след толкова изиграни мачове на високо ниво!

Чак на толкова високо ниво не е играл Мартин. Той беше все в разни средняшки тимове които не се борят за нищо, да не говорим че почти винаги беше резерва. Един Мариян Христов например направи много по-успешна кариера в Германия, но никога около него не се е вдигал такъв шум...просто "червените" макар и доста по-малобройни от Левскарите, са доста по-кресливи от нас, типично за всяко малцинство ;) За това Мартин Петров е едва ли не "суперзвезда" на българския футбол, а Марян Христов- к'ъв е тоя бе, бил единствения българин-шампион на Германия, голям праз! Друго си е Марто Петров със славния ЕДИН гол за Атлетико (Мадрид) за две години :lol:

Айде ;) Мариян Христов :lol: Той даже не става футболист при вас - Славия ;) Само го продадохте в Германия и май това вие единственият успешен трансфер за последните 30г. ! Марто игра в Волфсбург точно когато отбора беше в подем и ако не бяха контузии може да постигне и много в Ман Сити и Атлетико ;)
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Мнениеот pehopeho » 03 ное 2013 14:01

Помня преди 15-ина години едни други звезди се бяха завърнали в ЦСКА и на един финал единия не искаше да влиза на терена. Как свърши мача тогава?!
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Мнениеот pehopeho » 03 ное 2013 14:04

IrtishhVezalov написа:Щом една легенда на българският футбол играе в ЦСКА, вие трябва да го оплювате и да изкарате, че е дърт, слаб, некадърен, посредствен само и само да утешите завистта и горчилката.

Играл, играл, колко да е играл?! Някъде около 23 мача и 5 гола. Ми той в юношите на Ботев Враца има повече мачове за една година, сигурно и повече голове!
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 03 ное 2013 14:05

Мартин Петров играл ли е някъде на вън по малко мачове отколкото в ЦСКА ? Върнал ли се е или се е нещо объркал :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Мнениеот pehopeho » 03 ное 2013 14:10

stefani написа:Мартин Петров играл ли е някъде на вън по малко мачове отколкото в ЦСКА ? Върнал ли се е или се е нещо объркал :lol:

В един турнир на малки вратички в Манчестър с момчетата от неговата улица, ама не е много сигурно.

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 03 ное 2013 14:33

Доста смотана PR агенция е била ползвана да сътвори тази "творба". :mrgreen:

Една годинка и 19 мача за отбора и червените петолъчки вече ще го лигавят до живот на всяко провинциалистче с повече от 10 гола в чужбина... :mrgreen: Ерата "леките" фенове... :mrgreen: Жалка история... :oops:

Потребителски аватар
cacho
Контакти:

Мнениеот cacho » 03 ное 2013 14:41

Вие сте смешници Дани Боримиров беше вечната надежда;Гонзио се провали навсякъде а вие ми обсъждате кой е Марто. Смешници
Когато страстта води до лудост, това е ЦСКА

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 03 ное 2013 15:01

cacho написа:Вие сте смешници Дани Боримиров беше вечната надежда;Гонзио се провали навсякъде а вие ми обсъждате кой е Марто. Смешници

Дани Боримиров има над 6 пъти повече мачове за Левски, 3 титли и 3 купи при първия си престой при нас и пак далеч не е с такъв статут, какъвто има врачанина при вас. Манталитет, братче... :mrgreen:

Цял ден не можах да спра да се хиля на малоумното ви слагачество, когато се разбра, че един от крайъгълните камъни в червената ви митология няма и 20 мачлета за едната мижава годинка като ваш играч. :lol: :lol: Уникално просто! :lol:

iliyan

Мнениеот iliyan » 03 ное 2013 15:26

Blue1914 написа:
cacho написа:Вие сте смешници Дани Боримиров беше вечната надежда;Гонзио се провали навсякъде а вие ми обсъждате кой е Марто. Смешници

Дани Боримиров има над 6 пъти повече мачове за Левски, 3 титли и 3 купи при първия си престой при нас и пак далеч не е с такъв статут, какъвто има врачанина при вас. Манталитет, братче... :mrgreen:
Цял ден не можах да спра да се хиля на малоумното ви слагачество, когато се разбра, че един от крайъгълните камъни в червената ви митология няма и 20 мачлета за едната мижава годинка като ваш играч. :lol: :lol: Уникално просто! :lol:

Не е лошо да знаеш и как стана титуляр в Левски Влахчето - с много гуми от Видахим ! То се видя в Мюнхен 1860 колко струва ! Щом за толкова години си остана вечната резерва !
Нещо не си спомням Марто да е бил някъде вечната резерва а ;)
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Върни се в “ЦСКА”