Христов!
макар че аз не знам защо в Левски е НЕМИСЛИМО да се играе 4-4-2 с двамата отпред????? - Ама така е в Левски промените трудно се правят.
п.с. а бе ако Жоро Христов толкова пречи да го продадат - защо трябва да е поредния талантлив играч, на които кариерата се съсипва в Левски!
още п.с. Извинявам се обаче първо писах и после четох. А бе как може и половината хора във форума да преценят, че Христов печели единоборствата, техничен е и може да запази топката между 2-3 играч и да подаде, а пък Еньо може да бележи положенията, обаче никой в Левски да не мърда от 4-5-1. Не съм най-големият разбирач, ама просто Христов трябва да играе зад Еньо (всички се сещата за подобен пример с по-добър българин - но не по-малко критикуван от феновете на Манчестър)
Г. Христов vs. Е. Кръстовчев
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Г. Христов vs. Е. Кръстовчев
[center]
[/center]

Re: Г. Христов vs. Е. Кръстовчев
Бижутера написа:zlostar написа:И двамата трябва да играят заедно. Който е гледал контролите при Вили Вуцов е видял, че 2мата супер си беха паснали като 2ка централни нападатели. Плюсовете на единия компенсират минусите на другия. На Жоро Христов няма да му се налага да се бие като "вода у брег" с по- мощните от него центални защитници, както и да скача за висока топка, а ще си влезе в ролята на лек нападател, какъвто беше и в Ботев Пд. Еньо пък с ръста си е предпоставка всяко ТОЧНО центриране да се превърне в гол, както и да сваля топки за Жорето и да му отваря пространства в противниковата защитата за скоростни атаки през центъра, каквито определено ни липсват.
и ти си прав донякъде, но дали Гонзо ще смее да излезе с тактика с двама чисти нападатели...
той не е прав до някаде, а е напълно прав по моето скромно мнение.Едно неразбирам защо ги е страх да играят с двама нападатели в българското първенство при положение,че всички отбори които излизат с/у левски играят с 10 човека в защита.Няма логика ....2та може да се окажат доста добър тандем.Единия е мощен тип нападател, а др. е по - техничен,умее да задаържа топката.Несъм голям "разбирач" ,но мисля че левски игра със схема 4 4 2 последния мач в Европа и мисля че играха доста добре,така че невиждам нищо толкова страшно да пробват да играят с 2та в нападение
Върни се в “Футбол - България”