На 31.10. ботевистите ще бойкотират ли дербито на Пловдив?

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Re: На 31.10. ботевистите ще бойкотират ли дербито на Пловдив?

Мнениеот plovdivram » 26 окт 2009 17:52

botev23
Ами де да знам, как точно ни е навредило. Я помисли малко, сменено ни е името, клубните цветове, емблемата, взет ни е стадиона и реално около 15 години ние нямаме такъв. Е това ако не е опит за затриване на клуба, незнам какво друго следва. Може би разтрел на футболистите и ръководството.

Такова нещо като отнемане на стадиона ви не знам да има!!! Просто по онова време ИГРИЩЕ, а не стадион "Ботев" не е бил в състояние да приема мачове от национален мащаб!!! Ако незнаеш до 1954-та година в ролята на градски стадион е "Локомотив-Спартак", за който вече стана дума... И за да няма спекулации ще ти кажа, че той е построен КАТО СТАДИОН преди 1944-та!!!... След 1955-т година всички по-големи мачове се местят на новопостроения ст. "Девети септември".... От 1961-ва, вие сте на построения от АРМИЯТА ст. "Христо Ботев".... Паметника от ИГРИЩЕТО в "Кичук Париж" е преместен, където е сега

Колкото до другото... 'дето ви били сменяли имената и емблемите!!! Няма отбор в БГ, който да не е последвал съдбата ви!!!... А иначе има едни много интересни СПИСЪЦИ помествани във вестник "Народен спорт"... които списъци са за ЗАВИНАГИ ИЗКЛЮЧЕНИТЕ членове на СПОРТНИ КЛУБОВЕ... Е!!! Виж ги хубаво и кажи как виждаш "ролята" на "буржоазния Ботев" на фона на останалите дружества в града и БГ като цяло!!!

Така, че дай да не си говорим ГЛУПОСТИ майна... от сорта на колко бил пострадал "буржоазния Ботев"?!!

botev23
Не забравяи, че Спортклуба и Парчевич имено по тая схема са затрити и то завинаги. И реално вие сте спечелили от това.

Ами няма как да го забравя, защото ТОВА НЕЩО НЕ ОТГОВАРЯ НА ИСТИНАТА!!! И това нещо НИКОГА НЕ Е БИЛО ФАКТ!!! Ако ме разбираш правилно СПОРТКЛУБ и ПАРЧЕВИЧ са толкова ЗАТРИТИ ЗАВИНАГИ, колкото БОТЕВ и ШИПКА при обединението си под името "БШ45"!!! Само 'дето създаденият "СП45" никога не имал късмета на "буржуазният Ботев" да бъде възстановено поне едно от имената /в пълният му вариант/ на клубовете влезнали в обединението!!! 'щото би ли ни казал КАКВА Е ЛОГИКАТА ДА СЕ СЛОЖИ ИМЕТО БОТЕВ при полжение, че имаме ДВЕ ДРУЖЕСТВА, ОБЕДИНЕНИЕ ПОД ОБЩОТО ИМЕ "БШ45"?!! :lol: Мислиш, че "Шипка" са били МАЛЪК за Пловдив клуб?!!!

botev23
Незнам какво ние сме по пречели на варненските отбори, като ние реално чак след началото на 60-те изплуваме в класирането. Повече от десетилетие след създаването на А група, Ботев отсъства от челото. Колкото до Славия, знам по добре и от теб, половината ми рода е от София и са фенове имено на белите. И да Славия не може да се докопа до първото място, но си са редовно в челото, а и като изключим онова идеотско сливане ЖСК-Славия, на тях почти не е посегнато.

!!!!
Изображение

Потребителски аватар
ktulu:

Мнениеот ktulu: » 26 окт 2009 18:52

Нагледен урок - "Как се пише дебела книга, без в нея да има нищо конкретно" :lol:
///// Gialloneri /////

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 26 окт 2009 21:00

Заktulu:
Нагледен урок - "Как се пише дебела книга, без в нея да има нищо конкретно"

Ха-ха.... :) Не ktulu: ... Ето това се нарича ДА ГОВОРИШ БЕЗ ДА ПОЗНАВАШ, ТОВА ЗА КОЕТО ГОВОРИШ!!! :) За кой ли път?! :lol:
Изображение

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 27 окт 2009 16:16

Не се занимавайте да си пишите с този Спорт незнам какво си, при него в пълна сила важи приказката '' Едно си баба знай и едно си бай '' :)
Да не говорим, че знае историята на Ботев по добре от на любимия си отбор и си я преразкава както му е удобно.Демек той е от тия тъй наречени буфери дето повече мразят отколкото обичат.

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 27 окт 2009 16:26

samobotev написа:Не се занимавайте да си пишите с този Спорт незнам какво си, при него в пълна сила важи приказката '' Едно си баба знай и едно си бай '' :)
Да не говорим, че знае историята на Ботев по добре от на любимия си отбор и си я преразкава както му е удобно.Демек той е от тия тъй наречени буфери дето повече мразят отколкото обичат.

Браво, още едно мнение "аргументирано" с факти. Просто ви се възхищавам. А като бях малък, се чудех защо баща ми ви викаше селяни и фуражки, въпреки че имаше и такива, които бяха родени в Пловдив... отдавна разбрах за какво става въпрос. То селянията не било произход, а начин на "мислене".

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 27 окт 2009 16:45

samobotev
Не се занимавайте да си пишите с този Спорт незнам какво си, при него в пълна сила важи приказката '' Едно си баба знай и едно си бай ''

Забрави да допълниш към това НОВОТО, че не само "мразя повече Ботев, отколкото Локомотив"... не само, че съм "лъжец" и "крадец на чужда история", ами и "насаждам омраза между феновете на двата отбора"!!! :lol:
Чудя се какво ли още ще измислите?!!! :lol:

Пичове... бъдете по-сериозни бе майна!!! Имате притенции не само за голям отбор, но и за публика от високо ниво!!! Ами малко-от-малко се опитайте да го държите това ниво бе майна!!! С такива "голи" и буквално "евтини" обвинения, определения и квалификации не изглеждате никак сериозно!!! За пореден път ще ви кажа, че дори да сте прави в някой отношения - то наистина начина, по-който го правите изглежда на много, много ниско ниво!!! Не че ние сме някаква хай-класа... напротив!!! Би било много, много тъпо дори да си го помислим!!! Ама вие съвсем я ударихте "през просото" майна!!!

Замислете се само!!! ПРИМЕРНО... Идвате тук... хвърляте нещо от сорта на "Локо Пд - гробокопачите на Пд футбола!"... или пък "Ку*вите на Пд, 'дето си давали тук и там г*зЪ"... А, когато се окаже, че и на вас не са ви чужди подобни "грехове" се оказва, че ние сме "комплексари, насаждащи омраза между феновете на двата отбора"... т.е. вие /Ботев и феновете му/ сте много готини, а ние феновете на Локо Пд сме кофти!!! Бъдете малко по-сериозни майна!!! Аз пак ви казвам ние също обичаме отбора си!!!

И да ти кажа... За разлика от много хора тук от вашите, които заявиха притенции, че познават историята на Пловдивския футбол и тази на Спортклуб и Парчевич, аз нямам притенции да познавам историята на Ботев!!! ... може да знам за нея доста неща, които е възможно ти да не знаеш, но това не означава, че я познавам!!!
Изображение

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 27 окт 2009 19:26

Замислете се само!!! ПРИМЕРНО... Идвате тук... хвърляте нещо от сорта на "Локо Пд - гробокопачите на Пд футбола!"... или пък "Ку*вите на Пд, 'дето си давали тук и там г*зЪ"... А, когато се окаже, че и на вас не са ви чужди подобни "грехове" се оказва, че ние сме "комплексари, насаждащи омраза между феновете на двата отбора"... т.е. вие /Ботев и феновете му/ сте много готини, а ние феновете на Локо Пд сме кофти!!! Бъдете малко по-сериозни майна!!! Аз пак ви казвам ние също обичаме отбора си!!!

Естествено и на нас не са ни чужди подобни гехове.Вече повече от 10 години съм принуден да гледам как любимия ми отбор се дупи на говедата при всяко тяхно идване в Пловдив,като прибявя към това и няколко надупвания на чорбата и на отбори борещи се да не изпаднат и картинката става много ама много розова, чак курвите на скобелева майка биха се изчервили ако са на наше място.Ама си обичам отбора и немога да се откажа от него.
п.с. И ти наистина си много добър в това да бягаш от отговори на неудобни въпроси и да дъвчеш по 50 дъвки едновремено

Върни се в “Локо Пловдив”