Какво ще направите ако вие управлявахте България?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Parmalat

Какво ще направите ако вие управлявахте България?

Мнениеот Parmalat » 02 ное 2013 08:31

1.Ще си прехвърля 20 милиарда лева от държавния бюджет на няколко мои сметки.Нали съм добричък ще оставя малко и за хорицата.
2.Ще призная проституцията като легална професия като единственото ми условие ще е веднъж дневно една от най-хубавите да ме посещава като носи със себе си тест за спин .
3.Ще си построя собствен град някъде към Балкана с всичко в него последно поколение като издигна огромни стени и си обуча армия да го пази.
4.Ще отида на екскурзия в Амазонка ще се сборя с шамана на диво племе за нова неизпробвана тревичка,а след това ще я пусна на черния пазар на цена 27 пъти по висока от кокаина. :lol:
5.Ще купя Скрита Сила от село Мъдрево и ще вложа около 200 милиона да ги направя "Сила" в България и Европейските турнири така за кефче да джиткат с Барселона и Байерн в групите на Шампионската Лига. 8-)
5.На футболните президенти карам подред.На Батков ще му пусна 200 волта да видя мустака щръкнал нагоре.На Домусчиев ще му кажа ,че прическата му sucks преди да го обръсна нула номер.На Венци Стефанов ще му пратя талон за сеанс в дебелариум.На Митко Събев ще му пратя няколко killer-а за всеки случай ако някой се провали. :twisted:
6.Ще постна снимки на всички отгоре за да им видите физиономиите.
7.Ще си купя надуваема секс кукла последно поколение и ще я возя Танка до мен за да се фукам.С тези пътища в България с Танк е най-сигурно.
8.Ще дам 13-та заплата и пенсия на хората.Да ама Не.Бъзикам се. :lol: Даже мисля да ги намаля за да гледам "Предела на Оцеляването в LIVE условия. :twisted:
9.Ще си построя собствено ядрено оръжие да си играя с него по САЩ може и по някой друг ако ме ядоса.
10.Ще избера ден в който всички да ме почитат и да ми се кланят.Целият български народ ще ме обича и ще иска да се снима с мен.

Ех колко добър лидер щях да бъда.А вие какво бихте направили ако управлявахте България?
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Какво ще направите ако вие управлявахте България?

Мнениеот ЕМИЛ » 02 ное 2013 08:34

За пореден път се убедих ,че си болен .

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 02 ное 2013 08:42

Ще извърша радикална и безкомпромисна декомунизация , всички паметници на терористи и национални предатели в България ще бъдат премахнати, всички градове, села , улици , училища и т.н. , които носят имена на комунистически престъпници , ще бъдат сменени с имена на достойни българи или със старите им имена от преди злокобния ден 9 Септември 1944г,, всички комунистически престъпници до един били членове на терористичната банда БКП , били агенти на партийна сигурност , били милиционери и т.н. ще бъдат поставени на подсъдимата скамейка и ще получат заслужено възмездие и ще изтърпяват заслужените си наказания по затворите и концлагарите! Ще върнем стария химн "Шуми Марица" както и Търновската конституция, а България ще стане отново свободна , независима и демократична държава!
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

валкареджио
Контакти:

Мнениеот валкареджио » 02 ное 2013 08:48

Безкомпромисен написа:Ще извърша радикална и безкомпромисна декомунизация , всички паметници на терористи и национални предатели в България ще бъдат премахнати, всички градове, села , улици , училища и т.н. , които носят имена на комунистически престъпници , ще бъдат сменени с имена на достойни българи или със старите им имена от преди злокобния ден 9 Септември 1944г,, всички комунистически престъпници до един били членове на терористичната банда БКП , били агенти на партийна сигурност , били милиционери и т.н. ще бъдат поставени на подсъдимата скамейка и ще получат заслужено възмездие и ще изтърпяват заслужените си наказания по затворите и концлагарите! Ще върнем стария химн "Шуми Марица" както и Търновската конституция, а България ще стане отново свободна , независима и демократична държава!

ще конфискувам имуществото на всички незаконно забогатели в България.
ще върна всички архиви на ДС в България.
помнете нищо от ДС архивите не е унищожено каквото и да ви говорят.
ако беше унищожено ,сега новобогаташите нямаше да слушат кукловодите.

NADURVEN_FILOSOF
Контакти:

Мнениеот NADURVEN_FILOSOF » 02 ное 2013 09:12

ще направя шумкаря президент, че е ценен кадър :lol: :lol:
сърце, душа за берое стара загора
http://vbox7.com/play:9114d3b3

Потребителски аватар
neimar
Контакти:

Мнениеот neimar » 02 ное 2013 09:24

Parmalat поста ти все едно е писан от малко дете с неособено големи умствени заложби.
Изображение

Димитър Пенев - "Да не родим преди да сме бременни."

Потребителски аватар
ihalamadrid
Контакти:

Мнениеот ihalamadrid » 02 ное 2013 09:28

Аз ще направя нещо-"различно" ще окрада държавата и ще избягам. :lol:
uppercut написа:
джони написа:тоя момент с тоалентана е култов :) :) някакво момче 50 кила върви към някакви чички,всички с нациски татуси и по над 100 кила,а ония се насраха и дават задна и търсят помощ от вратата на тоалетната

:-D

Потребителски аватар
dzhambov

Мнениеот dzhambov » 02 ное 2013 09:30

Parmalat написа:1.Ще си прехвърля 20 милиарда лева от държавния бюджет на няколко мои сметки.Нали съм добричък ще оставя малко и за хорицата.
2.Ще призная проституцията като легална професия като единственото ми условие ще е веднъж дневно една от най-хубавите да ме посещава като носи със себе си тест за спин .
3.Ще си построя собствен град някъде към Балкана с всичко в него последно поколение като издигна огромни стени и си обуча армия да го пази.
4.Ще отида на екскурзия в Амазонка ще се сборя с шамана на диво племе за нова неизпробвана тревичка,а след това ще я пусна на черния пазар на цена 27 пъти по висока от кокаина. :lol:
5.Ще купя Скрита Сила от село Мъдрево и ще вложа около 200 милиона да ги направя "Сила" в България и Европейските турнири така за кефче да джиткат с Барселона и Байерн в групите на Шампионската Лига. 8-)
5.На футболните президенти карам подред.На Батков ще му пусна 200 волта да видя мустака щръкнал нагоре.На Домусчиев ще му кажа ,че прическата му sucks преди да го обръсна нула номер.На Венци Стефанов ще му пратя талон за сеанс в дебелариум.На Митко Събев ще му пратя няколко killer-а за всеки случай ако някой се провали. :twisted:
6.Ще постна снимки на всички отгоре за да им видите физиономиите.
7.Ще си купя надуваема секс кукла последно поколение и ще я возя Танка до мен за да се фукам.С тези пътища в България с Танк е най-сигурно.
8.Ще дам 13-та заплата и пенсия на хората.Да ама Не.Бъзикам се. :lol: Даже мисля да ги намаля за да гледам "Предела на Оцеляването в LIVE условия. :twisted:
9.Ще си построя собствено ядрено оръжие да си играя с него по САЩ може и по някой друг ако ме ядоса.
10.Ще избера ден в който всички да ме почитат и да ми се кланят.Целият български народ ще ме обича и ще иска да се снима с мен.

Ех колко добър лидер щях да бъда.А вие какво бихте направили ако управлявахте България?

Ами те и сегашните горе-долу това правят с България,защо да избираме теб хаха!?
Ееее луди хора колкото искаш в тая държава :mrgreen:

Потребителски аватар
football.total
Контакти:

Мнениеот football.total » 02 ное 2013 09:54

Ще отворя Ловеч Белене и Скравена и ще пратя червеи като Георги Жеков и съмишлениците му да чукат камъни... Докато живота им го начука. 8-)

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 02 ное 2013 09:59

Добре е, че започвате с усмивка деня. Ако трябва да си говорим сериозно бих разпуснал на момента парламента. Президента си отива. Такава длъжност не ни трябва. Общо взето връщам държавата към монархията. Така се знае кой е виновен за всичко, а не като сега 240 кратуни и никой не е виновен. След като вече няма парламент и президентство се премахва малоумния закон за тютюнопушенето. В крайна сметка един въздържател може да реши да не ходи по заведения в които се пуши или просто да отиде в такива в които не се пуши. Защо трябва да се забранява на другите да пушат? Преразглеждат се всички договори с енергоразпределителни дружества, ВИК и въобще всичко което е подписвано последните 23 години. Субсидиите за партиите също падат. Ако определена група иска да създаде партия няма никакъв проблем, но те пари от данъкоплатците няма да получават. Здравната система също се променя. Здравната каса се реорганизира и става нещо като банка. Всеки българин внася здравни вноски в сметка на негово име. Когато има нужда от лечение от парите които е внесъл се взема нужната сума. Налага се само минимална вноска. Всеки сам решава колко на внася месечно за здраве. Може би за да има пари за някаква администрация ще се отделя процент от внесените пари, но в тая администрация ще се знае кой какво върши и няма да има подобни безумия като сега. За тока има две решения. Или държавата си връща енергоразпределението и тия три паразитни организации изчезват или НЕК става контролиращ орган който не се занимава с продажба на електроенергия. С две думи се опростява системата до минимум за да заработи правилно. Всички знаят какво трябва да стане, но никой не иска да го направи.
Последна промяна от stannn на 02 ное 2013 10:01, променено общо 1 път.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Върни се в “Свободна зона”