daniel875 написа:Това, което казваш, Черноморецо, ще го преведа в разбираем за теб, а може би и за доста други. По времето на социализма ЦСКА или по - точно ЦДНА имаше девет титли поред. Идеологията на социализма в това беше силна и най - важното успешна, че мислеше с перспектива да развива нещата. БАТЕ, ако не бяха толкова пъти поред шампион, със сигурност нямаше да имат самочувствието. Там обаче е социализъм и няма какво да им се сърдим. Просто трябва да се сърдим на самите нас, че не оценихме това, което имахме. Колкото и да го плюете социализма, се вижда в Беларус конкретно, че резултатите идват.
Само, че темата изобщо не съм сигурен, че имаше такова предназначение. По - скоро е създадена с друга цел.
Жалко, че у нас не е социализъм! Щяхме да имаме възможностите на БАТЕ и "Левски" нямаше да пропусне подобна възможност. За ЦСКА се знае, че почти нямат издънка срещу неизвестен отбор. Това са просто фактите нали? Иначе пристрастията ми са към "синия" отбор, но не и към този в момента. Докато не си заслужи с игра подкрепата, трудно ще я получи.
Бре, ти направо ми отвори очите!
Чак сега разбрах, как Олимпик Лион направи 7 поредни титли(2002-2008) във Франция...