XVI кръг: Черно море - ЦСКА /3 ноември 2013г., 14:30ч./
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
HEATSEEKER
- Контакти:
Re: XVI кръг: Черно море - ЦСКА /3 ноември 2013г., 14:30ч./
За последните 5 сезона ЦСКА има отбелязани цифром и словом 0 гола на ''Тича'', не разбирам този ваш оптимизъм

“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”
Red joker написа:Teo написа:Само като знам каква нива е там, ще се играе пак ръгби ми се струва, дано не контузят някой тия рибари...
Инж. Гонзьо пак ще показва как умее да практикува антифутбол!
0:1
Тука грешиш много-няма да се играе ръгби,а американски футбол,а в нощта преди мача е много възможно,върху нивата да „завали“ проливен дъждКато цяло очаквам груби балтии,накъсване на играта,бавене и всички други прийоми на модерният антифутбол,в съчетание с нищо не виждащи съдии,така че и хикса не ще е зле
.Въз основа на всичко това,няма да е лошо,,в началото да влезем здраво в мача и Стойчо да пусне Хауърд и Дюлгеров вместо Марсиньо и Морейра,които да влезат евентуално по-късно в игра-на такъв -ТАКЪВ ,но пак е много важно как ще свири съдията при нашите твърди влизания,... но много трудна работа,отборът ни тръгна нагоре,затова се засилиха и зачестиха ударите под кръста ...НАПРЕД ЧЕРВЕНИТЕ- ПЪК КАКВОТО САБЯ ПОКАЖЕ
Междупланетарното пространство и тежкия влажен въздух от югосевер не ви ли пречи ? Кога последно гледа мач на Черно Море ? Кажи ми в коя ситуация ти, ама лично ти видя че Черно Море играе ръгби. После ми кажи кога ти, лично ти, видя ще поливат терена преди мач
Терена е ОТВРАТИТЕЛЕН по defaut, от допълнително поливане смисъл няма !!
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
HEATSEEKER написа:За последните 5 сезона ЦСКА има отбелязани цифром и словом 0 гола на ''Тича'', не разбирам този ваш оптимизъм![]()
![]()
Много точен коментар, ама точно последните 5 сезона си бяха 5 кръга на Ада за ЦСКА при Титан, така че хем си близо до истината, хем обстоятелствата са коренно променени.
Кировец написа:HEATSEEKER написа:За последните 5 сезона ЦСКА има отбелязани цифром и словом 0 гола на ''Тича'', не разбирам този ваш оптимизъм![]()
![]()
Много точен коментар, ама точно последните 5 сезона си бяха 5 кръга на Ада за ЦСКА при Титан, така че хем си близо до истината, хем обстоятелствата са коренно променени.
Аз не помня да бяхте много доволни и от предния престой на Сашо Апашо, с песимизъм гледам на сегашната му авантюра.
Кролик написа:Кировец написа:HEATSEEKER написа:За последните 5 сезона ЦСКА има отбелязани цифром и словом 0 гола на ''Тича'', не разбирам този ваш оптимизъм![]()
![]()
Аз не помня да бяхте много доволни и от предния престой на Сашо Апашо, с песимизъм гледам на сегашната му авантюра.
Аз пък не разбирам що всички го повтаряте като папагали този израз при положение, че Сашо Томов стана шампион с убедителна разлика и само машината задвижена от Тодор Батков обърка всички сметки на червена България. И до ден днешен няма ясно обоснование защо тогава ЦСКА остана без лиценз, но е по-лесно да не се търсят отговори на прекалено сложни въпроси, нали?
Кировец написа:Кролик написа:Кировец написа:HEATSEEKER написа:За последните 5 сезона ЦСКА има отбелязани цифром и словом 0 гола на ''Тича'', не разбирам този ваш оптимизъм![]()
![]()
Аз пък не разбирам що всички го повтаряте като папагали този израз при положение, че Сашо Томов стана шампион с убедителна разлика и само машината задвижена от Тодор Батков обърка всички сметки на червена България. И до ден днешен няма ясно обоснование защо тогава ЦСКА остана без лиценз, но е по-лесно да не се търсят отговори на прекалено сложни въпроси, нали?
Не вярвай в конспирации, че тогава и Уркото не може да ти помогне в тълкуването им. Темата за "умните" собственици на Бг отбори е дълга и неизчерпаема. Както нашите, така и вашите, така и Агент Тара, така и Дебелия Венци ... все се Убавци
Кролик написа:Кировец написа:Кролик написа:Кировец написа:HEATSEEKER написа:За последните 5 сезона ЦСКА има отбелязани цифром и словом 0 гола на ''Тича'', не разбирам този ваш оптимизъм![]()
![]()
Не вярвай в конспирации, че тогава и Уркото не може да ти помогне в тълкуването им. Темата за "умните" собственици на Бг отбори е дълга и неизчерпаема. Както нашите, така и вашите, така и Агент Тара, така и Дебелия Венци ... все се Убавци
Това и правя. Ето защо съм убеден, че Томов не желае лошото на ЦСКА - най-малко заради личната си изгода и ПР сред обществото. Футбола преди всичко е спорт, където фактите говорят много - Томов бие Титан по всеки параграф - от 1 опит има 1 убедителна титла - ония за 5 години докараха до Ликвидация и днес си говорим колко антипатичен отбор е бил ЦСКА за неутралния фен благодарение на онези симпатични пернишки главоци.
Дано тоя пуяк Станислав Тодоров свири по правилата и не позволи на домакините да си играят тяхната игра ,тоест ала корида !На тая нива по добре да бяха засели марихуана ! Как може да продължават да и дават лиценз ? Същата работа и с терена на ЛОко Плв,как може да се дават лицензи на такива стадиони.Та нали едно от най-важните неща е здравето на футболистите ?
Някой знае ли къде са били отседнали вчера футболистите ,че около 10 часа ги засякохме на магистралата след Пловдив ?
Някой знае ли къде са били отседнали вчера футболистите ,че около 10 часа ги засякохме на магистралата след Пловдив ?
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
Незнам дали помните, ма точно когато ни взеха лиценза и станахме шампиони последно победихме Варна, Ней вкара тогава два гола още в началото. От ония мач верно тегава работа, немаме пукнат гол пет години, но пък нали традициите беха да се нарушават..
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
percival написа:Дано тоя пуяк Станислав Тодоров свири по правилата и не позволи на домакините да си играят тяхната игра ,тоест ала корида !На тая нива по добре да бяха засели марихуана ! Как може да продължават да и дават лиценз ? Същата работа и с терена на ЛОко Плв,как може да се дават лицензи на такива стадиони.Та нали едно от най-важните неща е здравето на футболистите ?
Който го е страх от мечки да не идва в гората