Господин Узунов, Вие бил ли сте 12-ти играч?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

rabex
Контакти:

Re: Господин Узунов, Вие бил ли сте 12-ти играч?

Мнениеот rabex » 01 ное 2013 19:45

velito написа:
damyanov1963 написа:Що не кажете нещо за първия мач на Герена, когато на Левски беше отменен чист гол и му беше свирена несъществуваща засада при голово положение?! Тогава кой с колко души игра?! РЕВЛЬОВЦИ!

Какво какво каво я дай пак че взема някой да ти повярва...

ейййййййййй ти се страшна работа човека ти дава факти ама ти пак не та не ревете като .................да не казвам като какво няма ли мъже при вас да признаете загубата .........дори ви предлагам жената на шефа да напише песен относно този мач със заглавие ....."черно бели сълзи"......

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 01 ное 2013 19:45

1977 написа:
velito написа:
damyanov1963 написа:Що не кажете нещо за първия мач на Герена, когато на Левски беше отменен чист гол и му беше свирена несъществуваща засада при голово положение?! Тогава кой с колко души игра?! РЕВЛЬОВЦИ!

Какво какво каво я дай пак че взема някой да ти повярва...

Каква е причината според теб да ни биете първия мач?

Същата поради която вие ги биете във втория мач - тото и залози. Правите пари.
Освен това в началото на сезона със Славиша и Сираков явно някой не искаше Левски да печели. Ама много бързо ги забравяте тия работи.
Получиха не е един и два спорни мачове с участието на сините, но видиш ли от последните два кръга същите играчи вече са с удвоени възможности и мачкат всеки претендент по пътя си. Айде няма нужда.

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 01 ное 2013 19:49

ti4a70 написа: Ето и днес излезе коментар от ЦСКА, че всички знаели какъв бил Станислав Тодоров, които ще ръководи мача в неделя Черно море-ЦСКА.

В полза, на кой ще помага Тодоров в този мач?
Относно съдиите всеки един в кариерата си е свирил нареден мач, това са трудонодоказуеми неща и по тях може да разтягаме локуми, колкото искаш.

Все пак, в чия полза ще свири Станислав Тодоров в мача Черно море - ЦСКА?
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

локо до живот
Контакти:

Мнениеот локо до живот » 01 ное 2013 19:56

айде стига сте се джафкали,успех на левски.Според мойто скромно мнение,ако е имало нещо-не е от съдията,а от нашето ръководство.не може вс малшансове на света да станат в една среща-на единия му паднала обувката,другия си затворил окото,третия му се схванал крака...айде по-сериозно

Потребителски аватар
ti4a70
Контакти:

Мнениеот ti4a70 » 01 ное 2013 19:56

BadBoy написа:
ti4a70 написа: Ето и днес излезе коментар от ЦСКА, че всички знаели какъв бил Станислав Тодоров, които ще ръководи мача в неделя Черно море-ЦСКА.

В полза, на кой ще помага Тодоров в този мач?
Относно съдиите всеки един в кариерата си е свирил нареден мач, това са трудонодоказуеми неща и по тях може да разтягаме локуми, колкото искаш.

Все пак, в чия полза ще свири Станислав Тодоров в мача Черно море - ЦСКА?

Ще ми се да вярвам, че ще свири това което вижда, не 50 на 50, а това което има и вижда. Въпросът е, че три дни преди мача Черно море - ЦСКА, червените започват да реват за съдията и да се мъчат да му влияят. Така както и преди мача Лок Пд - Левски Узунов започна да плюе по съдията, дори и без да се знае конкретно кои е. Нека да оставим съдийте малко настрана, нека всеки да види проблемите първо в своя отбор, после да говорим за странични хактори.
БЯХ МАЛЪК, СЕГА СЪМ ГОЛЯМ, КОГАТО ОСТАРЕЯ ПАК ЩЕ СЪМ ТАМ - НА "ТИЧА" СТАДИОНА ЛЮБИМ!

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 01 ное 2013 19:58

локо до живот написа:айде стига сте се джафкали,успех на левски.Според мойто скромно мнение,ако е имало нещо-не е от съдията,а от нашето ръководство.не може вс малшансове на света да станат в една среща-на единия му паднала обувката,другия си затворил окото,третия му се схванал крака...айде по-сериозно

Крайно време е да е сериозно, прав си - прокуратури и т.н.
Обаче всички се правят на луди.

локо до живот
Контакти:

Мнениеот локо до живот » 01 ное 2013 20:02

Кировец написа:
локо до живот написа:айде стига сте се джафкали,успех на левски.Според мойто скромно мнение,ако е имало нещо-не е от съдията,а от нашето ръководство.не може вс малшансове на света да станат в една среща-на единия му паднала обувката,другия си затворил окото,третия му се схванал крака...айде по-сериозно

Крайно време е да е сериозно, прав си - прокуратури и т.н.
Обаче всички се правят на луди.

приятелю,ако имаше прокуратура и др органи в тая държава,бъди сигурен,4е твоя любим цска трябваше да бъде закрит мнооого отдавна-така 4е не дърпай дявола за опашката

Потребителски аватар
1977
Контакти:

Мнениеот 1977 » 01 ное 2013 20:03

Кировец написа:
1977 написа:Мога повече,но няма да ме разбереш,защото тази която те е родила ти е дала кофти гени и те обрекла до живот(за което нямаш вина)
затова си ми симпатичен-тъп но симпатяга

Поне знам коя е майка ми, подуенска свиньо.

да де - то всеки си знае майката-проблема е че не знаеш кой е татко ти :mrgreen:
както казах-тъп но симпатяга
с това слагам край на всякакви дискусии:
https://www.facebook.com/fclevski/likes

Потребителски аватар
nexus7910
Контакти:

Мнениеот nexus7910 » 01 ное 2013 20:06

1977 написа:
Кировец написа:
1977 написа:Мога повече,но няма да ме разбереш,защото тази която те е родила ти е дала кофти гени и те обрекла до живот(за което нямаш вина)

да де - то всеки си знае майката-проблема е че не знаеш кой е татко ти :mrgreen:

:mrgreen:
Ако съдбата ти е обърнала гръб, просто я изчакай да се наведе.....

Потребителски аватар
ИРТИШ2013

Мнениеот ИРТИШ2013 » 01 ное 2013 20:10

1977 написа:
Кировец написа:

ТЪП,ПО-ТЪП,НАЙ-ТЪП,ВДЛЪБНАТ,ФЕН НА ДИНАМО/ПОДУЯНЕ/..............апропо,какъв ще модела на калъфките тази година,юбилеен? :) :) :)
Апостолът е вечен-петното върху името му е на 102 години...

Върни се в “Футбол - България”