Господин Узунов, Вие бил ли сте 12-ти играч?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Господин Узунов, Вие бил ли сте 12-ти играч?
Много съжелявам, но коментарите се изместиха от идеята на темата. Пуснах тази тема, защото останах възмутен от думите на Атанас Узунов за 12-я играч. Щом коментира така нещата значи и на него му се е случвало да изпълнява поръчки. Точно той, един от топ 5 на съдийте на България за всички времена, не му отива да говори така. Мисля, че точно той трябва да проявява повече морал и да защитава колегите си съдии, защото прекрасно знае на какво са подложени. Ето и днес излезе коментар от ЦСКА, че всички знаели какъв бил Станислав Тодоров, които ще ръководи мача в неделя Черно море-ЦСКА. Аз като фен на Черно море мога да изкарам поне 5 мача в които Тодоров е ощетил точно нашия отбор. Явно е, че се мъчи да се влияе предварително на съдийте. И ако това идва примерно от други хора добре, но поне на Узунов не му прави чест да говори. Това беше идеята на темата, а вие си спорете колкото искате кои е ощетен и кои не.
БЯХ МАЛЪК, СЕГА СЪМ ГОЛЯМ, КОГАТО ОСТАРЕЯ ПАК ЩЕ СЪМ ТАМ - НА "ТИЧА" СТАДИОНА ЛЮБИМ!
- child in time
- Контакти:
ti4a70 написа:Много съжелявам, но коментарите се изместиха от идеята на темата. Пуснах тази тема, защото останах възмутен от думите на Атанас Узунов за 12-я играч. Щом коментира така нещата значи и на него му се е случвало да изпълнява поръчки. Точно той, един от топ 5 на съдийте на България за всички времена, не му отива да говори така. Мисля, че точно той трябва да проявява повече морал и да защитава колегите си съдии, защото прекрасно знае на какво са подложени. Ето и днес излезе коментар от ЦСКА, че всички знаели какъв бил Станислав Тодоров, които ще ръководи мача в неделя Черно море-ЦСКА. Аз като фен на Черно море мога да изкарам поне 5 мача в които Тодоров е ощетил точно нашия отбор. Явно е, че се мъчи да се влияе предварително на съдийте. И ако това идва примерно от други хора добре, но поне на Узунов не му прави чест да говори. Това беше идеята на темата, а вие си спорете колкото искате кои е ощетен и кои не.
Какво да им защитава ? Тоя вчера какво да му защитава? На БФС не им прави чест да се навежда толкова ниско!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 
този съдия е скандален,няма мач който да не е осрал,интересното е че преди няколко месеца Тони Здравков му скъса картонаите и го кълнеше как никога не искал пак да му свири,а сега след мача изведнъж стана много хубав този съдия,но истината е че дори и да не беше той конкретно в този мач нямаше да има значение,ако питате защо-вижте играта на данчо тъча в последните минути
ti4a70 написа:Много съжелявам, но коментарите се изместиха от идеята на темата. Пуснах тази тема, защото останах възмутен от думите на Атанас Узунов за 12-я играч. Щом коментира така нещата значи и на него му се е случвало да изпълнява поръчки. Точно той, един от топ 5 на съдийте на България за всички времена, не му отива да говори така. Мисля, че точно той трябва да проявява повече морал и да защитава колегите си съдии, защото прекрасно знае на какво са подложени. Ето и днес излезе коментар от ЦСКА, че всички знаели какъв бил Станислав Тодоров, които ще ръководи мача в неделя Черно море-ЦСКА. Аз като фен на Черно море мога да изкарам поне 5 мача в които Тодоров е ощетил точно нашия отбор. Явно е, че се мъчи да се влияе предварително на съдийте. И ако това идва примерно от други хора добре, но поне на Узунов не му прави чест да говори. Това беше идеята на темата, а вие си спорете колкото искате кои е ощетен и кои не.
Кой е казал ,че Узунов е светец той е може би един от най-корумпираните и 1000 пъти сме се опитвали да го изгоним от нашия клуб ,но просто почнахме да спорим с ГОВЕДАТА защото на тях никой не им помагал те са Барселона те ПРОСТО СА НАЙ-ВЕЛИКИТЕ!!!!!!!!!!

джони написа:този съдия е скандален,няма мач който да не е осрал,интересното е че преди няколко месеца Тони Здравков му скъса картонаите и го кълнеше как никога не искал пак да му свири,а сега след мача изведнъж стана много хубав този съдия,но истината е че дори и да не беше той конкретно в този мач нямаше да има значение,ако питате защо-вижте играта на данчо тъча в последните минути
не знам за Данчо Тъча ,но отбора като цяло игра добре особено като се има предвид ,че цяло 2-ро полувреме бяхме с човек по-малко ,а сега ще видиш срещу Литекс вас какво ще ви направят това им е целта да няма фенове по трибуните за да могат спокоино съдийте да си ''ръководят'' мача.

джони написа:този съдия е скандален,няма мач който да не е осрал,интересното е че преди няколко месеца Тони Здравков му скъса картонаите и го кълнеше как никога не искал пак да му свири,а сега след мача изведнъж стана много хубав този съдия,но истината е че дори и да не беше той конкретно в този мач нямаше да има значение,ако питате защо-вижте играта на данчо тъча в последните минути
Сега не разбрах -съдията ли е виновен или футболистите са играли симулативно?
с това слагам край на всякакви дискусии:
https://www.facebook.com/fclevski/likes
https://www.facebook.com/fclevski/likes
Смешен плач .... казахте си преди мача, че ще мрънкате ако паднете и мрънкате, ама никой не коментира конкретни положения, само типичното оплюване. Ама щом Ви радва така да е.
Абе айде стига ревахте, бе!?
КАкво е помогнал съдията.. Камбуров били съборили..
Колкото и да ви е яд, Левски, макар и в най-смешната си формация от години, ви би насред Пловдив!!! Знам че боли, ама заприличахте на треньора на онея, розовите..
Кристална дузпа, кристален червен картон + фаул при атаката ви при изравнителния гол за 1:1 срещу П. Димов.
Много си повярвахте, решихте, че може да се намърдате в челните позиции.. но в първите 5 място нямате.. и качество също!
Колкото и да ви е яд, Левски, макар и в най-смешната си формация от години, ви би насред Пловдив!!! Знам че боли, ама заприличахте на треньора на онея, розовите..
Кристална дузпа, кристален червен картон + фаул при атаката ви при изравнителния гол за 1:1 срещу П. Димов.
Много си повярвахте, решихте, че може да се намърдате в челните позиции.. но в първите 5 място нямате.. и качество също!
- child in time
- Контакти:
malchev написа:Абе айде стига ревахте, бе!?
Много си повярвахте, решихте, че може да се намърдате в челните позиции.. но скоро в първите 5 място нямате.. и качество също!
Прав си , но не ние си повярвахме , а едни много се уплашиха от нас! Там е тънката разлика!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 
- the_blue_fan
- Контакти:
След подобна загуба боли. Жалко е, че некадърното съдийство се бърка с пристрастно съдийство. Едните викат, че мача бил уреден, други, че съдията бил със синьо сърце, трети обвиняват НАСА. На следващият мач с Левски, Узунов да си избере лично съдия, който да свири. Писна ми от мрънкащи същества.
ЛЕВСКИ СОФИЯ
Върни се в “Футбол - България”