Използвали ли сте услугата на компаньонка/и
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Използвали ли сте услугата на компаньонка/и
Не знам дали няма да се изтълкува като скрита реклама, но съществува изключително популярен форум по тази тема, който представлява своеобразен database на момичетата, предлагащи секс-услуги в София и страната. Адресът е: ebanebg.com. Изисква се регистрация.
shumkar_44 написа:През годините поне два пъти съм се свръзувал с куртизанки по телефона - и двата пъти, за да насоча милицията към убежищата им. Чувството за справедливост е много по-приятно от съвкуплението.
Е то за теб е справедливост,а представи си на колко мъже си направил сечено

Ако е много яка бих я изпробвал.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
-
- Контакти:
Не съм и не искам. Защо трябва да пипам и целувам "жена", употребена от толкова хора.Гнусна работа
CSKA.SOFIA написа:Не съм и не искам. Защо трябва да пипам и целувам "жена", употребена от толкова хора.Гнусна работа
Кой те кара да я целуваш и защо си мислиш, че ще ти даде да я целунеш? Твоите съученички колко пъти мислиш, че с абили употребявани безплатно
- Черният козел
- Контакти:
CSKA.SOFIA написа:Не съм и не искам. Защо трябва да пипам и целувам "жена", употребена от толкова хора.Гнусна работа
Не е сапун да се изтърка

Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.
-
- Контакти:
pomiqr56 написа:CSKA.SOFIA написа:Не съм и не искам. Защо трябва да пипам и целувам "жена", употребена от толкова хора.Гнусна работа
Кой те кара да я целуваш и защо си мислиш, че ще ти даде да я целунеш? Твоите съученички колко пъти мислиш, че с абили употребявани безплатно
Като се надрусат, са способни на всичко. Може и да те заколят като агне ти ми говориш да не ме целува. По въпроса за моите съученички, не ме интересуват.
Поредната просташка тема на един малоумник, който уж бива баннат и странно как отново и отново се завръща, за да пълни главите на младите хора с подобни глупости.
[center]
[/center][center]
...
...
[/center]

- Черният козел
- Контакти:
viali69 написа:Поредната просташка тема на един малоумник, който уж бива баннат и странно как отново и отново се завръща, за да пълни главите на младите хора с подобни глупости.
Това са истините от живота

Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.
- Stanimir-74
То пък като си хванеш некоя и тя ше е чисто нова и недокосната, ще живее само с теб и никога никой няма да погледне... нито като сте скарани, нито като си нощна смяна, нито като си командировка, нито като я натисне колегата в ъгъла. Абе вярна жена ти казвам братчед! Ти си всичко за нея -тя не може без тебе!!!
Последна промяна от Stanimir-74 на 01 ное 2013 20:08, променено общо 1 път.