Използвали ли сте услугата на компаньонка/и
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Използвали ли сте услугата на компаньонка/и
В цяла Европа и САЩ да си поръчаш компаньонка е нещо нормално и никой няма да те упрекне освен в тази затънтена част на света. Споделете дали сте били с компаньонка и дали бихте използвали услугите на компаньонка. Лично веднъж ползвах за 3 часа услугите на три мадами срещу 540 лв. по простата причина, че ми беше мечта да правя секс с три жени едновременно, а това няма как да ми се случи, ако не си платя, защото все пак не съм Кристиано Роаналдо или Брат Пит. Това бяха най-приятно изхарчените ми пари в живота.
Re: Използвали ли сте услугата на компаньонка/и

Темата на деня

Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
- 1912plovdiv
- Контакти:
Няма лошо 

▒▓█▀▄▀▄ БОТЕВ ▀▄▀▄█▓▒
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]
Нека модераторите да се абстрахират, че съм аз и ако е удобно да направят една анкета и да ме баннат. Все пак е спортен форум и се посещава от много мъже и ще е интересна статистика.
Милост за pomiqr56
Човека мисли за нас - развесели ме в края на седмицата, а това е доста трудно!

Човека мисли за нас - развесели ме в края на седмицата, а това е доста трудно!

- modor
- Контакти:
Свобода за Помияра! Жени за всички мъже!.....3 за помияра

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
pomiqr56 написа:В цяла Европа и САЩ да си поръчаш компаньонка е нещо нормално и никой няма да те упрекне освен в тази затънтена част на света. Споделете дали сте били с компаньонка и дали бихте използвали услугите на компаньонка. Лично веднъж ползвах за 3 часа услугите на три мадами срещу 540 лв. по простата причина, че ми беше мечта да правя секс с три жени едновременно, а това няма как да ми се случи, ако не си платя, защото все пак не съм Кристиано Роаналдо или Брат Пит. Това бяха най-приятно изхарчените ми пари в живота.
Похвално!!! Човек трябва да си угажда! Че и един белот с обличане сте могли да разцъкате в последните десет минути

- shumkar_44
- Контакти:
През годините поне два пъти съм се свръзувал с куртизанки по телефона - и двата пъти, за да насоча милицията към убежищата им. Чувството за справедливост е много по-приятно от съвкуплението.
Толстолоб, на теб съм роб.
shumkar_44 написа:През годините поне два пъти съм се свръзувал с куртизанки по телефона - и двата пъти, за да насоча милицията към убежищата им. Чувството за справедливост е много по-приятно от съвкуплението.
Защо не пробваш да станеш сценарист в някое комедийно предаване или да се пробваш да станеш актьор, ако умееш да играеш както пишеш
ПС: Проституцията не е обявена за незаконна