За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

За кого бихте гласували?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

samo_levski
Контакти:

Re: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?

Мнениеот samo_levski » 01 ное 2013 16:23

Изображение
Хора, подкрепете студентите, само вижте срещу какво са изправени. Типични селски бабаити, наядени до ушите от дпс и бсп, как ще позволим тия черните да ни казват какво и що, ние роби ли пак ще ставаме? Как ще позволяваме да ни викат в очите, че сме платени, а тия да пристигат с рейсове от провинцията? Къде са хората и пак ли ще проспим поредното поробване? Пак ли преклонена главица сабя няма да я сече?

Осъзнайте се, модератори няма ли в тоя форум, какви са тия никове сталин, джугашвили и прочее, къде е уважението към паметта на милионите избити от тия изверги, включително и в България? Огромно неуважение от страна на екипа на форума да оставя шепа циганета да се гаврят с паметта на милиони убити от комунистическите режими. Както некво цигане се изгаври с паметта на Апостола преди няколко дена. Пак ли ще вдигаме рамене и ще мрънкаме, че това не ни засяга?

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 01 ное 2013 16:28

samo_levski написа:Изображение
Хора, подкрепете студентите, само вижте срещу какво са изправени. Типични селски бабаити, наядени до ушите от дпс и бсп, как ще позволим тия черните да ни казват какво и що, ние роби ли пак ще ставаме? Как ще позволяваме да ни викат в очите, че сме платени, а тия да пристигат с рейсове от провинцията? Къде са хората и пак ли ще проспим поредното поробване? Пак ли преклонена главица сабя няма да я сече?

Осъзнайте се, модератори няма ли в тоя форум, какви са тия никове сталин, джугашвили и прочее, къде е уважението към паметта на милионите избити от тия изверги, включително и в България? Огромно неуважение от страна на екипа на форума да оставя шепа циганета да се гаврят с паметта на милиони убити от комунистическите режими. Както некво цигане се изгаври с паметта на Апостола преди няколко дена. Пак ли ще вдигаме рамене и ще мрънкаме, че това не ни засяга?

Младежката организация на БПС, на бат' Сали батчето ми, м'четата са това!!! Подозирам, че Виали 69 е някой от тези симпатяги!!!
Иначе си прав, трябва цялата нация да подкрепи студентите!!

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 01 ное 2013 16:47

viali69 написа:Не намесвай плоският данък тук. Всички знаем, че плоският данък бе запазен от БСП, за да могат да пълнят опразнената държавна хазна от някъде. Все пак, за да се дават пари на бедните, трябва да се взимат от някъде. Въпреки това БСП гласуваха закон, според който плоският данък ще намалява в следващите години и ще изчезне напълно след няколко.

Чакай, чакай. Тези думи силно ме притесняват. За мен плоският данък обслужва единствено мутрите и олигарсите, защото е изгоден единствено за тях. Казваш "за да дадат пари на бедните нали трябва да ги вземат отнякъде". Ами точно с плоският данък взимат само трохи и абсолютно същата тежест се понася и от бедните. Въвеждането на висок данък за мутрите именно то би напълнило хазната, за какво премахване говориш изобщо не ми е ясно. Плоският данък е най-дясната мярка. Прогресивният данък (0-лев или минимален за бедните и над 20% за богатите) именно това е което всички очакваме от БСП. Даже аз бях останал с впечатлението че данъкът бе въведен по идея на НДСВ и ДПС и с мълчаливото несъгласие на БСП.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

stanleys
Контакти:

Мнениеот stanleys » 01 ное 2013 17:06

Eдинствен смислен вариант ми се струва Реформаторския блок :idea:

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 01 ное 2013 17:18

stanleys написа:Eдинствен смислен вариант ми се струва Реформаторския блок :idea:

Добре е да се аргуминтирате защо ! Познавате ли тези хора ? Какво бихте казали в защита на своя избор ?

PS: Докторе, имах предвид, че БСП запазиха плоския данък ВРЕМЕННО, за да могат все пак отнякъде да пълнят опразнената хазна.
Парите, които се събират от него НЕ засягат най-бедната прослойка на населението. Те нямат доходи и затова не плащат никакви данъци.
Вярно е, че плоският данък засяга еднакво небогатите и богатите българи, но няма друг начин да се пълни хазната поне на този етап.
Всички знаем какво ще последва, ако богатите бъдат обложени с огромни данъци. Ще прехвърлят имуществото и фирмите си в съседни държави и ще плащат там по-ниски данъци. От това държавата ще загуби още повече.
И все пак БСП удържа на предизборното си обещание да премахне плоския данък. След няколко години той няма да съществува, а дотогава ще намалява с всяка следваща година.
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

samo_levski
Контакти:

Мнениеот samo_levski » 01 ное 2013 17:22

viali69 написа:...

Изображение

Е тоя с тромбата е Виали. Разбрах, че много обича да лиже дупетата на другите кореняци българи от снимката. Пък като му го боднат отзад надувал тромбата в несвяст :lol: Виали, ти си циганин.

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 01 ное 2013 17:25

viali69 написа:PS: Докторе, имах предвид, че БСП запазиха плоския данък ВРЕМЕННО, за да могат все пак отнякъде да пълнят опразнената хазна.
Парите, които се събират от него НЕ засягат най-бедната прослойка на населението. Те нямат доходи и затова не плащат никакви данъци.
Вярно е, че плоският данък засяга еднакво небогатите и богатите българи, но няма друг начин да се пълни хазната поне на този етап.
Всички знаем какво ще последва, ако богатите бъдат обложени с огромни данъци. Ще прехвърлят имуществото и фирмите си в съседни държави и ще плащат там по-ниски данъци. От това държавата ще загуби още повече.
И все пак БСП удържа на предизборното си обещание да премахне плоския данък. След няколко години той няма да съществува, а дотогава ще намалява с всяка следваща година.

Какво означава, че ще бъде премахнат? Че няма изобщо да има данък-печалба или че ще бъде заменен с прогресивен? И ако бъде постоянно намаляван, няма ли да намаляват парите в бюджета? А нали повече пари в бюджета значи повече пари за социални плащания? По какъв друг начин можеш да "вземеш от богатите" ако не с данъци?
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
Bombardier

Мнениеот Bombardier » 01 ное 2013 17:51

doktora25 написа:
viali69 написа:Не намесвай плоският данък тук. Всички знаем, че плоският данък бе запазен от БСП, за да могат да пълнят опразнената държавна хазна от някъде. Все пак, за да се дават пари на бедните, трябва да се взимат от някъде. Въпреки това БСП гласуваха закон, според който плоският данък ще намалява в следващите години и ще изчезне напълно след няколко.

Чакай, чакай. Тези думи силно ме притесняват. За мен плоският данък обслужва единствено мутрите и олигарсите, защото е изгоден единствено за тях. Казваш "за да дадат пари на бедните нали трябва да ги вземат отнякъде". Ами точно с плоският данък взимат само трохи и абсолютно същата тежест се понася и от бедните. Въвеждането на висок данък за мутрите именно то би напълнило хазната, за какво премахване говориш изобщо не ми е ясно. Плоският данък е най-дясната мярка. Прогресивният данък (0-лев или минимален за бедните и над 20% за богатите) именно това е което всички очакваме от БСП. Даже аз бях останал с впечатлението че данъкът бе въведен по идея на НДСВ и ДПС и с мълчаливото несъгласие на БСП.

Кое точно те притеснява в тези думи 8-) . Плоският данък е крайно необходима мярка към този момент. Намаля данъчната тежест на най-бедните, оставя свободен ресурс за работодателите и това е най-важното в тази световна икономическа криза. Със спестените или икономисани пари , работодателите се насърчават по този начин да реинвестират в техника, работна ръка, ноу хау..кое не е ясно. Ясно е, че след излизане (дай Боже да е скоро) от икономическата стагнация, този данък постепенно ще отпадне, но трябва да има показатели за това. Радващото е, че точно БСП въведоха този данък и това преди финансовата криза. Това показва рационално мислене в управляващата коалиция, нещо което не беше отменено дори от угояващата се партия през миналият период на "управление" на страната, а защо не беше отменен този данък :roll: ..трябва да си разбрал вече

samo_levski
Контакти:

Мнениеот samo_levski » 01 ное 2013 18:10

Bombardier написа:...

Ти кой си на снимката по-горе? Виали го разбрахме вече, че е човека с тромбата :roll:

Върни се в “Свободна зона”