Геноцида от страна на БФС над "малкото" дерби на София
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Геноцида от страна на БФС над "малкото" дерби на София
"Малкото дерби" на София- Локомотив(София)-Славия,макар,че поизбледня през годините заради много задкулисни игри между двамата президенти си е празник и за феновете на двата отбора,колкото и да са те.Очаквам да чуя много подмятания,че сме 2 маршрутки хора,и какво ли не...Но да си дойдем на думата.Мачът от първия полусезон беше насрочен за петък 16.08,сега ние ще приемем Славия на 22.11 13:30ч пак в петък.Днес излезе и програмата за купата.Първият мач е на ст.Локомотив на 6 ноември 14:00 часа,а реванаша на ст.Славия на 15 ноември 13:30 часа петък.И ако за първия мач няма как,какво пречеше реванша да се играе на 16 или 17 ноември,а мача за първенство след това на 23 или 24 ноември.Съгласете се,че петък 13:30 е абсурден час.Господа от БФС,имам питане кога ще гледаме този мач в нормален ден и час?
Re: Геноцида от страна на БФС над "малкото" дерби на София
Питай телевизиите, Батков и Домусчиев, и разбира се - Боби. С такива хора няма как да очакваш нормални часове за мачовете...
Интересно ми е как от 4 мача,не се намери поне един да се играе в събота или неделя?После защо има малко хора.Ми направете едно дерби Левски-ЦСКа в такъв ден и час и ще видите съвсем пусти трибуни
Защо да е поизбледняло дербито?Има си заряд и емоция.Стига да не е игран предварително мача разбира се.
Turo написа:Интересно ми е как от 4 мача,не се намери поне един да се играе в събота или неделя?После защо има малко хора.Ми направете едно дерби Левски-ЦСКа в такъв ден и час и ще видите съвсем пусти трибуни
Ми точно такъв мач се задава всъщност, в работен ден, по обяд. Това е упражнение на тема - как в полза на рекламите да вкараме повече зрители пред телевизията. Нищо друго.
Така си е, къде ще гледат сега мач десетките хиляди фенове на двата рекордьора по публика?
Подкрепям напълно Turo!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

tprodanov написа:Питай телевизиите, Батков и Домусчиев, и разбира се - Боби. С такива хора няма как да очакваш нормални часове за мачовете...
Пряко отговорящите са на първо място телевизията на Василев/Пеевски и на второ БФС, които обаче би трябвало да имат по-малко глас. Не знам какво намесвате Домусчиев и Батков. Нали Венци и той беше кандидат да влиза във фирмата с правата, но като опря до пари и работа и се изниза. Гигов и той можеше да влезе и да ви брани интересите. Домусчиев на първо място брани интересите на собствения си отбор, то е ясно. Да не е благодетел на А група, че да удовлетворява всички? Макар и едва ли има глас при конкретното редене на програмата. Остава и с това да се занимава.
Между другото, миналата година Лудогорец също играеше в абсурдни часове. При наличие на осветление, в топло време, се играеше през деня в адски пек.
[center]
[/center]

Колко са феновете на тези два отбора ?!?! Колко човека ще седнат пред телевизорите да гледат това "дерби" ?!?!?!?! повечето са от София и са все със достатъчно свободно време поради първите две цифри в ЕГН-то ........... Аз като не можах да гледа Локо П-Левски щото бях на работа / мача от 16.00 часа / да не съм скочил да твърдя, че това е геноцид срещу мен ?!?!?!
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !
tsonpen написа:tprodanov написа:Питай телевизиите, Батков и Домусчиев, и разбира се - Боби. С такива хора няма как да очакваш нормални часове за мачовете...
Пряко отговорящите са на първо място телевизията на Василев/Пеевски и на второ БФС, които обаче би трябвало да имат по-малко глас. Не знам какво намесвате Домусчиев и Батков. Нали Венци и той беше кандидат да влиза във фирмата с правата, но като опря до пари и работа и се изниза. Гигов и той можеше да влезе и да ви брани интересите. Домусчиев на първо място брани интересите на собствения си отбор, то е ясно. Да не е благодетел на А група, че да удовлетворява всички? Макар и едва ли има глас при конкретното редене на програмата. Остава и с това да се занимава.
Между другото, миналата година Лудогорец също играеше в абсурдни часове. При наличие на осветление, в топло време, се играеше през деня в адски пек.
Домусчиев и Батков без конкурс получават ТВ правата на А група, а после ги продават на ТВ 7, сключвайки с тях договори, които им дават твърде много права - като да определят чак такива идиотски часове например. Всъщност, дори ТВ7 е най-малкият виновник в случая, защото не е виновен този, който яде баницата.
ПП Кои сме тия - "ви"?