Нека на всички е ясно едно:
Идеята е следната - Барков влиза в парламента след 3.5-4 години (ако нещо непредвидено не се случи). Влизайки, той отнема гласове от "третата сила".
В България има две партии с твърд електорат - БКП, т.е. - БСП и ДПС. И редовно има трета сила, която събира недоволните гласове - бяха СДС, после НДСВ, след тях ГЕРБ. (това са "третите сили"). Тези "трети сили" събират толкова гласове, че или печелят изборите или имат достатъчно депутати, че не позволяват на БСП и ДПС да направят коалиция.
Какво правят БСП и ДПС в този случай, за да си гарантират управлението? Вкарват партия, която да обере независимите/недоволните от тях гласове! Такава партия беше/е Атака - крайно дясна партия, която провокира етническа омраза. Това гарантира две неща - първо консолидира етническите гласове за ДПС, второ - кара хората с най-крайно десни идеи да гласуват за тях (които не са толкова много, както се вижда през годините, но достатъчно).
По този начин, вкарвайки своя партия, която в публичното пространство плюе по политиката на БСП и ДПС, бившите кадри на БКП и ДС вземат гласове от "третата сила" (която и да е).
Сега схемата е същата с Бареков - защото на следващите избори Атака няма да ги бъде - изпяха си песента (свършиха си работата).
Бареков ще краде гласове от ГЕРБ или РБ, или която и друга партия да се появи и да набере сила.
Най-вероятния сценарии е дори Бареков да започне да го играе открита опозиция на БСП и ДПС, и да ги критикува открито - така ще събере още повече независи/недоволни гласове.
Иначе - казано с две думи - честит сбор! Трябва революция!
Бареков подготвя нов смъртоносен удар за ГЕРБ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Бареков подготвя нов смъртоносен удар за ГЕРБ
Винаги съм се чудел кой измисли тая въховна глупост, че партия Юруш е дясна партия?! Малоумника сидероолу е крайно лява боклучийска кофа!!!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
зеления написа:Винаги съм се чудел кой измисли тая въховна глупост, че партия Юруш е дясна партия?! Малоумника сидероолу е крайно лява боклучийска кофа!!!
А защо Сидеров е малоумник, би ли се аргументирал?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
Спрете да се занимавате с плужеците, който ни управляват! Едни и същи лица, който искат да се докопат до парите... дай на простака власт и му гледай сеира!
-
Serafim
- Контакти:
Teo написа:Спрете да се занимавате с плужеците, който ни управляват! Едни и същи лица, който искат да се докопат до парите... дай на простака власт и му гледай сеира!
Ако под сеир имаш предвид да им гледаш самодоволните физиономии в ефир, да четеш за наглостта им във вестници, да гледаш лъскавите коли и парадирането им с пари - ОК...
Но реално - те гледат нашия...
И следващия път, когато Бареков прави циркове, че го целят с лай*а, ония яки момчета с качулките трябва да го съблекат и да му бият 100 тояги на гол гръб за държавна измяна.
Някаква си там условна с 2 години пробация какво е, когато правиш услуга на народа.
Всички говорят за патриотизъм, за Левски, за Ботев... Всички постват мотивиращи цитати на други личности във фейсбук, с които се самоопределят, обаче мишкуват.
sin4ec написа:зеления написа:Винаги съм се чудел кой измисли тая въховна глупост, че партия Юруш е дясна партия?! Малоумника сидероолу е крайно лява боклучийска кофа!!!
Защото например твърди, че България има залежи, каквито няма, и защото икономическата му платформа би убила страната ни за дни. Стига ли?
tprodanov написа:Защото например твърди, че България има залежи, каквито няма, и защото икономическата му платформа би убила страната ни за дни. Стига ли?
За залежите може доста да поспорим. Като възпитаник на МГУ знам това-онова. А за икономически платформи могат да говорят тези, които управляват. Сидеров не е сред тях.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
sin4ec написа:tprodanov написа:Защото например твърди, че България има залежи, каквито няма, и защото икономическата му платформа би убила страната ни за дни. Стига ли?
За залежите може доста да поспорим. Като възпитаник на МГУ знам това-онова. А за икономически платформи могат да говорят тези, които управляват. Сидеров не е сред тях.
Хайде да поспорим тогава. Според Сидеров, в България има 18 000 тона злато.
http://www.vestnikataka.bg/2012/06/%D0% ... %80%D0%B0/
Според мен са 130.
А икономическа програма може да има всеки. При управляващите е управленска, при Сидеров - предизборна. И е национално предателство.
sin4ec написа:tprodanov написа:Защото например твърди, че България има залежи, каквито няма, и защото икономическата му платформа би убила страната ни за дни. Стига ли?
Да, те се крепят на средния му пръст. Много си умен брей, много си умен.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
sin4ec написа:зеления написа:Винаги съм се чудел кой измисли тая въховна глупост, че партия Юруш е дясна партия?! Малоумника сидероолу е крайно лява боклучийска кофа!!!
На стена и комуне каквото и да обясняваш все тая - няма полза. Впрочем за стената не съм съвсем сигурен.