ntodorov написа:Bourgas написа:Мачът не е за коментиране, защото е срам. Имам да кажа 2-3 неща за зеленото присъствие в сектора за гости, но май ще го спестя, защото ще взема да кажа нещо от рода "еб*те си майката, резаци", а аз не съм такъв човек.
Колега. Въздържайте се дори от лоши помисли. Бях на стадиона и знам, какво визирате, но за феновете на Разград, които по-скоро обиждаха, отколкото да поддържат своя отбор лоша мисъл не бива да ви налазва.
Дребни душици сте вие! Двулични мижитурки. Бях си приготвил и аз една псувня и обида към вас, но ще се задоволя само да ви кажа това, което ми хрумна. Няма да ми липсвате през другия сезон.
И да ви светна - правилата са за всички. Няма наши, ваши. Това е първото, което е трябвало да знаете, когато са ви дали някакво право.
Обективност, правила - думи с неосъзнато значение за вас. Това е то малката радост на малкия човек. Може сам да се е на.кал, но ще намери някого да ухапе. Радвайте се на малките си радости! Сега ще спите спокойно. Единият, че е изпсувал (ама той даже не бил такъв човек - о, Боже колко духовито и как го освобождава от отговорност), другият, че го е сложил като квачка под крилото си, че и той неземно духовит.
Ако някой се чуди защо никой не честити победата на победителя, да не се чуди. Други нрави са на мода тук.